14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Всеки знае MAC Cosmetics. Това е като правило или нещо такова. Десни дами? абсолютно!

MAC безспорно има някои от най-добрите козметични продукти на пазара, а там сянката на очите определено е любимо място.

Ако търсите най-новите, най-горещите тенденции, когато става дума за сянка на очите, сте стигнали до точното място.

Не само, че сме измислили 14, трябва да има нюанси, но всички те идват от една от най-добрите компании за грим там MAC!

Вие ще обичате тези страхотни сенки.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Mineralize Eye Shadow X4 в "Наноуди"

"Натуралният" външен вид е наистина горещ в момента, така че ако сте гал, който предпочита да изглежда малко по-естествен и по-малко "направен", тогава това е идеалната палитра от MAC за вас. Тази възхитителна палитра съдържа топла бежова, неутрална бежова, мека карамел и златна с перла, за да допълни голката ви с лекота. Смесете и мач, докато намерите перфектната си смес за всеки повод, от ден на ден.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Mineralize Eye Shadow Duo в "Някога аметист"

Сладката, топла комбинация от мека виолетова и дълбоко виолетова е точно това, от което се нуждаете, за да засилите външния си вид за миг. Пинките са невероятно гореща тенденция в света на грима, но ако ярките и блестящи розови цветове не са ваш стил, вие ще обожавате тази сянка на очите на DUO от MAC. Заедно тези богати нюанси създават божествен външен вид, който е перфектен за всяко време на годината, особено през есента, когато сте залепени в любимата си палто и ботуши. Запазете го за специални поводи или го разтъркайте на училище - няма ограничения за тази срамна двойка.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Veluxe Pearlfusion Shadow Trio в 'Claretluxe'

Има само една дума, която да опише тази палитра: интензивен. Вибриращите нюанси са точно това, от което се нуждаете, за да разтърсите някоя сцена за нощно виждане и да имате ВСИЧКИ очи върху вас. Леката перлено розова е пълна с блясък и блясък, улеснявайки интензивните нюанси на чист розов червен бургунд и удивителен лилав цвят. Ако се чувствате "дръзки" и искате да направите изявление с всяка стъпка, Veluxe Pearlfusion Shadow Trio в "Claretluxe" е точно това, от което се нуждаете в чантата си за грим. Носете само по-светлите нюанси или боядисвайте върху някоя от тези богати лилави, за да започнете наистина партито.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Електрическа охлаждаща сянка на очите в "Love Power"

Розовата сенки за очи е абсолютно необходима за 2017 г .; това е сериозно най-голямата тенденция от устните към очите, така че да имаш розов в твоя външен вид е задължителна. И докато някои дами предпочитат супер гирлянди, ярко розово, наситено с блясък, а други могат да се отдадат на по-богати, по-виолетови, розови, има някои, които просто искат нещо по-укроено и лесно. Тази свежа мека блестяща сянка на розовото око е донякъде на бледа страна, но все още е достатъчно мощна, за да създаде сериозно любов. Смесете този розов с други прекрасни оцветяващи нюанси, или го оставете сами и разтъркайте този чувствен, укротен розов стил, който е елегантен и сладък.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Сянка на очите в "Електрическа змиорка"

Обсебен от "русалката", или просто искате да изхвърлите външния си вид на няколко стотин вдлъбнатини? Дами, ви представям тази класическа MAC сянка на очите в сянката на гореща "Електрическа змиорка". Този изключително сив нюанс е достатъчен, за да завладее вниманието на всеки и всеки момент, с дълготраен ефект, който със сигурност ще обожавате. Интензивно синьо, можете лесно да сдвоите тази сянка с други интензивни цветове за галактичен външен вид, който е ваш собствен. Стискайте го с някои розови и лилави, за да получите повече от русалка вибрация!

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Сянка на очите в "Gleam"

О, скъпа дива, ти! Тази пролет и лятото на 2017 г., ако се чувствате тези очарователни летни рокли и флирт петите, тогава вие сте длъжни да прекратите външния си вид с нещо толкова женствено, колкото сте; и това е мястото, където се появява MAC Shadow Eye в "Gleam". Тази сянка на очите се нарича "едва розова златна" сянка, с бледо розово, което е направо изящна и достатъчно златист блестящи искри, за да направи блясъка ви. Това определено ще бъде най-новата ви най-добра приятелка, когато става въпрос за грим, като е един от най-класическите и женствени цветове на сянката за очи за 2017. Ще го обичате!

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Сянка на очите в 'Up at Dawn'

Нищо не казва "Аз съм готов и готов за нещо, което идва на моя страна" като супер ярка и перчешка сянка като тази! Този оранжев оттенък е задължителен за бъдещите пролетни и летни сезони на 2017 г. Това е невероятен оттенък, който е чудесен двойник за по-светли розови цветове, което означава, че можете да оформите стил на спорина в рамките на няколко минути. Боите върху тази сянка на очите на капака си и хвърлете светло розов блясък на устните и сте готови да се отправите към вратата. Сериозно ли някога сте виждали такава блестяща сянка на очите, която се проявява с оживено и забавно отношение? Със сигурност ще получите някои комплименти от тази бляскава сянка!

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Сянка на очите в 'Chrome Yellow'

"WOW" е наистина единствените думи, които можем да използваме, за да опишем този вълнуващ сянка. "Chrome Yellow" е един, който ще добавите към списъка, ако се впуснете в този екстремен, мечтателски стил, който ще блести ярко дори когато сте в тъмнината. Светли, издишващи нюанси като това са задължителни за 2017 г. и ако се държите достатъчно, за да съответствате на този ярък жълт цвят с друг вълнуващ сянка като "Electric Eel", споменат по-горе, няма да можете да контролирате всички очи залепени за вас. Скачай го, момиче!

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Сенки за оцветяване в "Вечерно сиво"

Не знам дали още сте чували новините, но метали продължи да бъде една от най-горещите тенденции грим за 2017. Това е казано, MAC сте обхванати, когато става дума за метален стил да се носят през целия ден. Това допълнително очертание на очите е точно това, което се твърди, че е заредено с размери, за разлика от други сенки за очи, които са склонни да бъдат малко ясни и еднозначни. Зареден с размери и учудващ нюанс на метално сиво, това е идеалният метален продукт за сянка на очите, който всяко момиче трябва да носи. Носете го сами за поразителен ефект, или го вдигнете нагоре или го заглушите в зависимост от настроението и повод.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Минерализиране на сянката на очите X4 в "Dark Energy"

Както вече споменах, металите са MUST за 2017. Но ако не сте съвсем сигурни как да се смесват и да се сравняват метали или просто искате да добавите още по-вълнуващи нюанси към вашия стил, отколкото просто да се придържате към един, тогава трябва да получите Минерализирате Сянката на очите X4 в "Тъмната енергия". Тази палитра е заредена с метализирано сребро, Teal Iridescent, металик синьо и черно с перла, което я прави супер лесна за създаване на очарователни очи, които са напълно поразителни. Простота в най-добрия си случай тук - но тези токсични нюанси са НЯМА, но просто.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Продължително боядисване на про боя в "Let's Skate"

Супер кремообразна и деликатна, абсурдно лесна за нанасяне и смесване, боята за боядисване Pro Longwear в "Let's Skate" е задължителна за всеки гал. Невероятно прекрасното и деликатно светло розово нюанс има идеалното количество яркост, за да изглеждате освежени и готови да отидете всяка лятна сутрин, докато все още сте достатъчно укровени, за да носите на училище или да работите. Това несъмнено е един от най-женските нюанси на пазара в момента и вие можете бързо да го съчетаете с други прекрасни ярки нюанси или да го омекотите с някои по-тъмни нюанси.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Mineralize Eye Shadow Quad в "Златни часове"

Изгледът на "димчевото око" е стил на грим, който просто никога излиза извън стил. Това е единственият външен вид винаги секси без значение къде отиваш, особено ако се случи така, че да е нощна среща с твоя мъж. С четири оттенъци, включително меден бронз, златист кафяв, мека златиста праскова и бледо жълто злато, създавайки перфектното си опушено око, е чинч. Представете си красивия, вълнуващ външен вид, с който можете да излезете само с тази невероятна палитра от MAC.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Смайващ сянка в "Обичам 2 гледам"

Вие сте скъпоценен камък, скъпа; всъщност ти си златист. Обичам Dazzleshadow в "Аз харесвам 2 гледам", защото има прекрасен междинен кафяв, който е пълен с тонове златни искри. Не е прекалено тъмно, но не прекалено светло - перфектното междувременно, за да се търси нещо от металната страна, което е малко по-фино. Този оттенък е просто великолепен и трябва да бъде съден на всяка дама поне ЕДНО. Дайте на този прекрасен сянка опит и винаги ще се връщате за още.

14 трябва да има MAC маски за 2017 г.

Spellbinder Shadow в 'Retrograde'

Има нещо за този интензивен сиво-черен оттенък, който е безспорно увлекателен. Това е вълнуващо. е съблазнителен. Това е мистериозният сянка, който ще завладее очите на всеки и на сърцето им. Когато сте в отчаяна нужда от нещо толкова тъмно и секси, че е почти нечувано, тогава имате нужда от Spellbinder Shadow в "Retrograde". Това наистина е омагьосваща сянка, която ще има всички под вашето заклинание втората, те ще погледнат вашите загадъчни, дълбоки очи.

Каква е вашата любима MAC сянка за очи? Споделете ни с нас по-долу!

Leave A Comment

62 − 52 =