10 съвети за грим и трикове за малки очи

 Има нещо за един чифт големи, красиви очи, които просто ви отдръпват. Изглежда, че всеки иска да има двойка! Е, сега този сън може да се сбъдне. И това вероятно е по-лесно, отколкото си мислите, че ще бъде и вие! Тези 10 съвети за грим и трикове за малки очи ще дадат на очите си "попа", от които се нуждаят, и смелостта, която пожелаете.

9f89c426c536a8baaecf7c0872f401041. Използвайте цветовете на Светлите очи

С тъмните очи цветовете могат да накарат очите ви да изглеждат наистина ли размити. И ако вече имате набор от две малки очи, тогава това е последно нещо, което искате да направите. За да избегнете промит, тежък външен вид, опитайте да използвате леки цветове на сянката на очите. И това може да ви изненада, но по-добре, толкова по-добре! Говорим за кремове, бежово и светло кафяво. Но светлите розови, зелените и каквито и да било други цветове, в които влизате, ще работят добре!

2. Маркирайте под нервите

Открояването точно под линията на веждите може да даде алюзия на много по-голямо око. Това е наистина прост трик, който можете да направите НАДЯСНО сега, който напълно ще пресъздаде цялото ви лице. Светлина под челото и забележете разликата! (И не забравяйте да си направите веждите!) Вижте номера на върха 10 за повече информация!)

40bc03ebf2a038616f8fe8bbeb48303a3. Маркирайте вътрешното око

Докато сте в него, продължете и подчертайте вътрешното око също. Използвайте най-светлите цветове, които имате - дори бялото ще направи този номер! Оставянето на вътрешното око сами само с лека сянка на очите придава на окото удължаващ ефект и го прави като цяло по-голям. (Имайте предвид това, когато прилагате очната линия - не се забърквайте с вътрешното око, просто го оставете сама със светлата сянка на очите.)

4. Затъмнява външното око 

Ако искате да приложите светлина на очите на вътрешното око, не искате да оставите останалата част от окото ви гола; това просто ще изглежда странен. Но не искате да покриете цялото си око с нищо повече от светли цветове. Макар че по-голямата част от сянката ви трябва да е по-лека, трябва да завършите с тъмна бележка. Знаете за какво говоря: започнете с най-лекия отвътре, затъмнете по-тъмно в средния клепач и затъмнете на края. Това създава чувствен, красив и цялостен удължаващ ефект за големите смели очи, които убиват.

811094f7a98fca23bed7b5489eabbd125. Използвайте бялото очна линия за вътрешността

Бялото очна линия се превърна в огромна лудост през последните няколко месеца по много причини. Някои го използват, за да създадат "кукла", докато други просто го прилагат за стилен външен вид, за да отидат с грим. Но как да го използвате, за да изглеждате по-големи? Да, можеш. Чрез просто нанасяне на малко бяло очна линия в интериора (горната и долната част), можете да дадете на очите си голям ефект, който е сериозно горещ.

6. Черно очна линия за екстериора 

Някои хора са с впечатлението, че използването на черно очна линия автоматично ще направи вашите очи да изглеждат по-малки; и това мога Бъди искрен. Това е всичко как прилагате линейката. Ако покривате половината от клепача си с най-черно линейно, което притежавате, тогава да, очите ви ще изглеждат по-малки. ВЪПРЕКИ ТОВА! Ако прилагате само много тънък слой, за да подредите клепача си, ще имате обратния ефект: по-големи, по-пълни очи, които не са нищо повече от страхотно. О, и не забравяйте да дадете и на долния ви капак козина. Искаме това примамливо въздействие, правилни дами!?

a3034c04339a7cc874cc69f0474ae6907. Използвайте омекотяваща спирала

Няма да получите навсякъде в големия свят на окото без добра обемна маскара. Искам да кажа, със сигурност смели или сгъстяване спирала е страхотно. И ако можете да намерите комбо ремъка, който прави всичко, повече сила за вас! Но основната ви цел трябва да бъде да се намери очила, за която е доказано volumize. Виждате ли, че водните мигли са по-дълги и по-силни, като по този начин очите ви се появяват много повече. Трябва ли да кажа повече? Изхвърлете текущата си спирала и отидете да вземете убийствената спирала, която е проектирана да увеличава.

8. Увийте лапите си

Сега, преди да приложите спиралата си и да излезете от къщата до следващата ви среща, не можете да забравите нещо много от решаващо значение да накарате малките ви очи да изглеждат по-големи: къдрене на миглите. Това е императивна част от процедурата, която не може да бъде пренебрегната! Разбира се, една обемна спирала ще даде на вашите мигли някакъв сериозно мощен ефект, но ако не са навити и извадени, те няма да отидат никъде! Дайте на вашите мигли добра къдрене, преди да излезете на града. Повярвай ми - ще се радваш, че си го направил.

17f312bd1ee40adf96ad2adc7907111d9. Опитайте Falsies 

Добре, така че понякога дори с омекотяваща спирала, миглите все още са напълно скучни. И това е добре! Някои хора просто не са били родени с големи мигли, които лесно могат да се поклащат от малко грим. Ако случаят е такъв, ви каня да опитате с двойка фалшиви мигли или, както някои момичета ще го наричат ​​"фалшиви". Всъщност са фалшиви мигли безумно лесен за прилагане и ще продължи цял ден! Просто се уверете, че вземете малко добро лепило за око, което няма да се разпадне или ще изчезне след няколко часа.

10. Веждите на младоженеца 

Веждите. Последното парче от пъзела. Частта от нашите лица това така много момичета са склонни да забравят. Искам да кажа, че имаме дрехи, косми и грим, за да се притесняваме за доста 24/7, който има време да си спомни веждите? Е, тази година нека се опитаме да променим това. Тази година, нека се опитаме да си спомним за тези скъпоценни вежди по лицата си. ТАЗИ ГОДИНА, ДА НАШИТЕ ОЧАКВАНИ НАШИТЕ ОЧИВИ. Не защото изглежда наистина хубаво и напълно рамкира лицето, а защото наистина може да направи очите ви да изглеждат по-големи, отколкото са наистина. Трябва ли да кажа вече? Направи си среща точно сега, момичета!

Виждаш ли? Дори ако имате най-малките очи, няколко прости съвети и трикове могат да ви дадат големи, пълни очи, които спират шоуто. Какви са вашите трикове за работа с малки очи? Как правиш очите ти да изглеждат по-големи? Уведомете ни всички съвети и трикове по-долу!

Leave A Comment

+ 70 = 73