10 най-добри комплекта за избелване на зъбите

Мисля, че всички искаме да имаме перлени бели зъби, които изглеждат като ръчно изработени от древногръцки богове. Неприятната реалност е, че зъбите се износват и се оцветяват от време на време.

Различни неща като кафе, чай и твърди бонбони разказват огромно значение за цвета на нашите зъби и обикновено завършваме със златисто оцветени зъби, които не са толкова приятни за гледане. Това може да ни накара да се чувстваме несигурни и дори да ни попречи да се усмихваме поради това, че сме самосъзнателни.

Това, което харесва хората, е комплект за избелване на зъбите. Но за да се усмихнете, можете да се гордеете, че винаги трябва да сте сигурни, че използвате само най-доброто качество, за да не свършите да правите повече вреда, отколкото полза. Ето 10-те най-добри комплекта за избелване на зъби, които можете да използвате и какво е толкова голямо за тях.

  1. Supersmile професионална система за избелване

41VGrqPj6XL._SY355_

Тази специфична система за избелване на зъби е невероятна. Не само, че може да се използва за избелване на зъбите, но и за възстановяването на различни зъбни пълнежи и аксесоари за оригиналния им цвят. Но това не е само система за избелване. Също така ще почистите зъбите си и ще бъде чудесно за цялостната им хигиена.

Цена: $ 36.00

 

  1. Рембранд Интензивна избелваща паста за зъби

JJ-536_1z

Това не е толкова, колкото зъбно-избелващ комплект, тъй като е паста за зъби, която работи всеки ден, за да премахне петна и да ви даде по-ярка усмивка. Ще можете да се уверите, че зъбите ви са наистина чисти и защитени, докато работите, за да постигнете бялата усмивка, която наистина искате. Може да изглежда малко скъпо, но за какво го заслужава.

Цена: 7,00 лв

 

  1. Плюс бял 5-минутен премиер за зъби за избелване на зъби

ab8be7b7-f440-42b9-9a59-c7799f91f0d3_1.b7f428de6f66f2e756cbe9686636ddc4

Как можеш да преодолееш възможността да получиш по-бяла усмивка само за 5 минути на ден? Можете да го използвате дори докато правите грима си, правите косата си или просто гледате няколко минути на телевизора. Ако се придържате към това ежедневно, ще започнете да виждате резултати за нула време. Бонусът? Това е удобно за емайл!

Цена: $ 5.00

  1. Прайм Уейз Усмивка Същия ден

k2-_78b4db40-9ab6-4364-88c3-ac80757c5ecf.v1

Трябва да сте подготвени да изхвърляте 40 минути всеки път, когато искате да използвате този мощен комплект за избелване на зъбите, но си заслужава. Ще можете да седнете и да гледате любимото си шоу, като същевременно постигнете по-ярка усмивка в същото време. Също така е много лесно да се приложи с върха на писалката. Въпреки че е малко по-ценен, трябва да го използвате само веднъж, защото е толкова ефективен.

Цена: $ 30.00

  1. Crest White Strips

3D-Бяла-Whitestrips-професионални ефекти

Ако сте търсили комплект за избелване на зъби, сигурен съм, че сте се сблъсквали с бели ленти преди това. Тези мощни ленти работят за отстраняване на остри петна и освежаване дори на най-грозните усмивки. Всичко, което трябва да направите, за да ги използвате, е да поставите ивиците върху зъбите си и да изчакате определеното време. Правите това всеки ден за около 10 дни и ще имате много по-ярка усмивка. Голямото нещо е, че трябва да го правите само веднъж годишно, за да поддържате най-бялата усмивка, която някога сте имали.

Цена: $ 44.99

  1. Colgate Simply White

colgate_simply_white

Това е фантастичен продукт за избелване на зъбите, защото приложението е толкова лесно. Всичко, което трябва да направите, е да боядисвате върху избелващото вещество, да оставяте устата си отворена, за да изсъхне за 30 секунди, и вие сте добре да отидете. Избягвайте да ядете или пиете 30 минути след прилагането, за да получите най-голяма ефективност. Като цяло това е прекрасен продукт, който работи както е предвидено.

Цена: $ 15.99

  1. 2-часов комплект за избелване Rembrandt

Рембранд-2-часова-Избелване-Kit

Това е уникален комплект за избелване само защото има мундщук, който трябва да държите в продължение на 2 часа (премахване на всеки 20 минути, за да изплакнете и заредете отново). Но след тези два часа зъбите ви са много по-бели. Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че избелващите ефекти са толкова силни, че не оставя малко бели точки на зъбите ви, които изчезват в рамките на няколко часа, така че не забравяйте да го използвате в деня, преди да искате да покажете вашата усмивка на света.

Цена: $ 19.99

  1. Система за естествено избелване на зъби

31Wb0FLFlDL._SL500_AA300_

Ако искате да използвате този комплект за избелване, не забравяйте да отделите много време, за да го направите. Има много стъпки, за да се уверите, че получавате най-ярката усмивка, която можете, и същевременно предпазвате зъбите си. Като цяло може да отнеме около час и половина и ще трябва да се справите със сол от избелващите тави, но ще получите бяла усмивка, която ще накара всички напълно да ревнуват.

Цена: $ 24.99

  1. Лъскав час бял

прави блясък-1-час-бяла наистина работа-300x300

Ако искате да получите бяла усмивка, каквото предлагат зъболекарите, това е продуктът за вас. Сега за много разумна цена можете да използвате зъб-избелващ агент, който има светлина за избелване на зъбите вместо само на някои гелове. След като приложите гела, поставете светлината в устата си и изчакайте един час за бялата усмивка, която сте очаквали. Тя работи чудесно и ще се облекчите, за да се освободите от тези петна.

Цена: $ 40.00

 

  1. Listerine Разтварящи ленти за избелване

51DiEqMlXOL

Ако искате бърза работа за избелване на зъбите и сте уморени да не изхвърляте различни продукти, след като ги изхвърлите от устата си, това е продуктът за вас. Всичко, което трябва да направите, е да поставите ивиците върху зъбите си, да изчакате 10 минути и това е! Всъщност лентите се разтварят сами и всичко, с което си остана, е ярка усмивка, на която можеш да се гордееш. Едно нещо, което някои потребители са установили, че е вярно, е, че те трябва да размаха вода в устата си след това, защото не части от лентата се разтваря, както и други части.

Цена: $ 24.99

Имайте предвид, че всеки е различен и вашите зъби ще избелят различно от вашите приятели. Цените също могат да варират в зависимост от това къде живеете. Въпреки това, ако искате по-ярка усмивка, тези комплекти за избелване на зъби са начин да отидете.

Leave A Comment

4 + 6 =