Typer hugs fra en mann (og deres mening)

Hugs kan være super forvirrende. De kan enten vise tegn på hengivenhet og intimitet, eller klosset og ubehag. Hva slags klemmer er mannen din som gir deg? Finn ut de 8 typene klemmer du kan få fra en mann, og hva de betyr.

b6d4c8d109a664b6a12af8ced858111f

 1. En væpnet

Vi har alle fått en av de utrolig vanskelige ene væpnede klemmene - eller som jeg liker å kalle det, de kalde skulderkrammene. Denne typen klem viser at han føler seg utrolig vanskelig om deg, og er ikke engang sikker på om han virkelig ønsker å klemme deg i utgangspunktet. Mitt forslag: Jeg ville ikke prøve å få en annen klem fra ham når som helst snart.

Typer hugs fra en mann (og deres mening)

2. En hurtig klemme

Alle har en tendens til å overse en rask klem. De tenker: "Å, det var kort og til-punkt. De vil selvfølgelig ikke klemme meg! "Men det kunne faktisk ikke være lenger fra sannheten. Samtidig som noen enkeltpersoner kan velge en rask klem fordi de bare ikke er i humør til å klemme, ni ganger ut av ti betyr det at de bare vil gi deg en rask klemme for å forsikre deg om at de bryr seg. Kanskje de er sent på jobb eller i skolen, og bare har tid til en quickie, eller kanskje de bare ikke bare kunne vente et øyeblikk for å gi deg et lite splash av kjærlighet.

d3390a6f8d8f4e995794dfc60b39aef7

3. Fanger deg

Når du går inn for en klem og fyren visser deg av føttene dine umiddelbart, er det et veldig klart tegn på denne mannen egentlig savnet deg, og han kunne ikke være mer spent på å endelig få en klem fra deg. Dette er en av de klemmene vi alltid ser på TV- eller romanskfilmer: du vet, den ene hvor fyren og jenta løper mot hverandre, og jenta bryter beina rundt midjen og de omfavner i 10 minutter med dype klemmer og kyss. Damer, hvis mannen gjør dette, er han seriøst inn i deg.

twirls you around

4. Twirls You Around

Twirly klemmer er helt Rått. De er helt lunefull og fritt begeistret, og er sikker på å sette et stort smil på jentas ansikt. Når det blir sagt, hvis mannen din snurrer deg rundt når du går inn for en klem, betyr det at han føler seg komfortabel og lekfull med deg og elsker å få deg til å fnise og smile fra øre til øre. Åpenbart et flott tegn på at han liker deg og nyter ditt firma i den største utstrekningen!

0f2ea9ab16f9e26aa468f317c12404c9

5. holder deg tett

Når en mann holder deg stramt, vil han ikke at du skal gå. Han er så oppslukt og forelsket i deg vil han aldri slippe unna. Disse klemmene kan fortsette i et par minutter, og damer, du bør nyte hvert sekund av det. Nyt omfavnelsen og føl den utrolige romantikken som strømmer gjennom kroppen, at han er for redd for å tøffe å uttrykke med ord.

Typer hugs fra en mann (og deres mening)

6. Gir deg en klemme

Klemkrammen er litt av en blanding av den raske klemmen og holder deg tett klem. Det er klemmen hvor han har et stort smil på ansiktet når han vikler deg i armene hans og trekker deg inn for den tetteste klemmen i livet ditt. Dette er en super søt "bjørnkram" som er gjort mellom både venner og elskere. Når det blir sagt, kan det være litt vanskelig å finne ut hva meningen er om hans klem. Han kan gi deg en vennlig klem eller en romantisk presse. Hold øye med andre ledetråder!

Typer hugs fra en mann (og deres mening)

7. Ser inn i dine øyne

Når du klemmer en mann og han trekker vekk (men bryter ikke klemmen) bare så han kan se på øynene dine for et øyeblikk, det betyr at han er dypt forelsket i deg. Selv om han ofte ser ansiktet ditt, vil han fortsatt ikke gå lenger enn et sekund uten å se din majestetiske skjønnhet. Dette er en utrolig romantisk klem som har tonnevis av dype følelser knyttet til den.

9f890f51a3d3f62aa7df6ba8766622df

8. Legg hodene på hverandre

Mens du er omfavnelse med mannen din, har du noen gang lagt merke til at hodet ditt er en perfekt passform for armen? Og hvis mannen din er høy nok, har han noen gang lagt hodet forsiktig på toppen av deg? Dette er ikke bare en utrolig koselig og behagelig klem, men en som viser dere to er utrolig nær og har dype følelser for hverandre. Det viser at du er hundre prosent komfortabel rundt hverandre og vet at dere to sammen går perfekt som de to siste stykkene av et hardt puslespill.

Så, vi er nysgjerrige: hvilken klem liker du mest? Har du noen gang blitt gitt en av disse forferdelige en væpnet, vanskelig knep? Eller har du vært heldig nok til å bli twirled rundt av drømmens mann? Vi vil gjerne høre historiene dine nedenfor, og vi håper dette har bidratt til å bryte klemkoden!

Leave A Comment

51 − = 50