Slik starter du en samtale over tekst med din knusse

La oss se på hvordan du starter en samtale med din forelskelse over tekst og holder den i gang. Først og fremst, la oss se på hvordan du får ditt crush nummer, selv om det er utgangspunktet!

Å få sitt nummer

Den beste måten å få en fyr på? Få ham til å be om din. Noen ganger er menn litt dumme (som de sier i Storbritannia) skjønt, og får ikke komme rundt til det. Du må kanskje hjelpe ham med.

Hvis du snakker med ham om noe, fortell ham at du må gå nå, men han kan skrive deg om hva han snakker om senere. "Det er så kult du liker x, y, z også. Jeg vil gjerne finne ut hva du synes om x. Jeg må gå nå, men skriv meg senere. "Dette burde få ham til å be om nummeret ditt. Hvis ikke, bare gå som du sa at du ville og si noe som "Cool, fang deg senere." Hvis han glemte at han ikke har nummeret ditt, vil han be om det senere. En mann som vil se en jente vil gjøre nesten alt. Den eneste gangen du burde frivillig fortelle deg at han ikke er hvis du ikke er en del av de samme sosiale kretsene, og det er ingen måte for ham å finne nummeret ditt.

Hvis du for eksempel snakker om en fest eller et arrangement, og diskuterer om du begge går eller ikke, fortell ham at du ikke har gjort deg selv, men du kan skrive ham når du vet. Han bør gi deg nummeret hans på dette tidspunktet. Hvis ikke, spør han om du har nummeret hans hvis han allerede har avtalt deg med å skrive til ham: "Jeg er ikke sikker enda. Jeg skal skyte deg en tekst når jeg vet, hvis du vil? "" Visst, det ville vært bra. "" Cool. Forresten, har jeg nummeret ditt? "

Ovennevnte scenario kan også skje på den andre siden: "Kul, gi meg beskjed hvis du skal, send meg en tekst eller noe." Dette burde be ham om å be om nummeret ditt. Som er bedre enn hvis du ber om hans. Hvis han bare sier "sikkert", men spør ikke om nummeret ditt, spill dumt og bare si "kult, se deg senere" og gå av. Du burde ikke tigge for det.

Hvis han stiller deg et spørsmål, som det du må studere for matteklassen, eller hva som helst, fortell ham at du ikke kan huske og må gå nå, men du vil skrive ham når du har sjekket notatene dine. Gjør å forlate, så, som en ettertanke, fortell ham at du ikke tror du har nummeret hans.

Hvis han sier utelukkende, skal dere henge litt tid og frivillig nummeret ditt.

Hvis det er en flørtende stemning til samtalen, fortell ham når du gir ham nummeret ditt som han bedre ikke misbruker det! Eller hvis han spør deg om det sier: "Jo, men bare hvis du lover deg, vil du ikke misbruke den. Ikke noen får nummeret mitt. "Dette virker bare hvis dere flirter skjønt, eller du kommer over som en idiot. Grunnen til at du sier det? Menn som utfordringer og menn liker å føle seg spesielle.

Slik begynner du å snakke med ham

Hvis du allerede har snakket om hvorfor du utveksler tall, så send ham en tekst om hva det var du var enig i å skrive om. Legg til noe morsomt med det, som en vittig kommentar: "Hei, hva skjer? Endelig fant ut hva mattehjemmene handlet om - vi må gjøre øvelsene på s. 22-24. Jeg vil helt sikkert låne noen hjerneceller fra Einstein akkurat nå ... Zara "

Det viktige er at du legger til noe han kan fange opp og ha en skam med deg om. Du kan knekke en vits om læreren, eller arbeidet ... bare noe mer enn "Dette er leksene våre." Eller, "Dette er lenken til sangen jeg tror du bør sjekke ut teksten til." Sittere sier noe som " Dette er lenken til sangen jeg tror du bør sjekke ut teksten til. Hva synes du om det? Din god melodi eller ikke? "

En annen stor unnskyldning for å skrive noen er fordi du så noe som påminnet deg om dem. Som om de sa noe veldig morsomt i klassen og da blir du påminnet om det senere, kan du skrive dem. "Hei Hva skjer? Jeg gikk bare med et stort tegn på McDonalds og helt sprakk da det minnet meg om det du sa i dag! LOL”

Hvis du allerede har skrevet noen ganger, kan du prøve ting som:

"Jeg er så lei av fru Zs lekser akkurat nå. Jeg satser på deg $ 5, hun vil til og med glemme å sjekke det i morgen. Hun er slik en ditz. "

"Så hva tror du at oddsene våre ikke får noen lekser i morgen, så vi kan henge ved stranden i stedet?"

"OMG jeg døde i klassen i dag - jeg lekte så hardt på Mr Bs parykk jeg nesten falt av stolen min ... Jeg satser på deg $ 5 det vil falle av før slutten av siktet ..."

"Du må hjelpe meg ut her! Lisa sa at vi har x lekser, Sarah y og Paula z. Hva er greia? Jeg har vært syk i to dager og vennene mine er helt tapt, og jeg vet at Frøken R vil helt drepe meg hvis jeg ikke oppgir denne oppdraget! "

Tekster å sende hvis du vet at det er kjemi

Allerede vet at han er i deg, eller i det minste at du er venner? Da kan du være litt mer flørtende eller personlig når du starter en samtale over tekst.

"Hjelp! Hjemmearbeid er en total drag i dag. Vennligst distrahere meg ... "

"Det er så varmt jeg kan ikke tenke. Jeg har lyst til å kaste klærne mine og hoppe i bassenget. Hva tror du - basseng eller lekser? "

"Stopp å få meg til å tenke på deg. Jeg er opptatt! : P”

"Så jeg vedder på at du ikke ville våge å se X-skrekkfilm med meg? Alle mine andre venner er helt bailing på meg. Feiginger ...”

"Jeg kan ikke sove. Vil du distrahere meg en stund? "

"Så jeg må beskrive meg selv i tre setninger for denne tingen jeg gjør. Hjelp meg ut? "(Hans kø for å gi deg komplimenter.)

"Redd meg! Jeg er barnevakt min åtte år gamle kusine Dylan ... han er helt hyper og jeg vet ikke hvilke gutter som alder som. Du er en fyr ... hjelpe meg ut her! "

Hva ikke å gjøre

Hvis noen du SMSer aldri spør deg om spørsmål og svar med korte svar, er sjansene at de ikke er interessert. Eller bare de kan ikke snakke da og der. Så gi dem en pause.

Ikke svar alltid med det samme, med mindre du har en samtale over tekst. Når du får den første meldingen, eller en tilfeldig melding eller to om dagen, ta deg tid. Du har et liv. Hvis du slipper alt for å skrive et svar, vil han tro at du ikke har et liv. Og han vil ikke like det.

Ikke la ham alltid avslutte samtalen. Hvis samtalen starter sakte, si at du må gå nå. Og selv om samtalen ikke bremser ned, si noen ganger til ham at du har andre ting å gjøre akkurat nå, fordi du gjør det. Det vil få ham til å jobbe hardere for deg fordi han vil vite at du har et liv, og han vil ikke ta deg for gitt. Du må sette ned grenser fra starten, eller han tror du ikke tar deg tid til å avgjøre om han er verdt det. Gutter liker å bevise seg selv. La han.

Hva å gjøre

Kompliment ham fra tid til annen. I begynnelsen kan du si ting som refererer til hans personlighet som "Du har så gode meninger" eller "Du er definitivt smart." Eller bare si at du liker hans essay i skolen, eller hva som helst. Lenger nedover linjen var ting som "Jeansene var helt varme i dag" eller "Gutter som spiller rugby er helt varme" eller "Du bør ikke ha på deg en drakt. Jeg seriøst kan ikke tenke rett når du gjør det. For varmt."

Alle liker å føle seg bra, så få ham til å føle seg bra! Ikke kompliment ham hver dag, men gjør det noensinne så ofte. Jo bedre han føler seg rundt deg, jo mer vil han være med deg (eller tekst deg).

Utfordre ham også. Hvis han spør deg ut, si ja, under forutsetning av at han oppfører seg, eller viser deg en god tid. Gjør ham til å tro at han virkelig må jobbe for det. Og la oss innse det: han gjør det. Du vil ikke date noen som driller deg eller behandler deg dårlig. Pass på at det kommer over som flørtende, i stedet for bossy skjønt!

Hvis han sier "Så, jeg vil virkelig se den nye Bond-filmen i kveld. Vil du komme med meg og ta litt mat før filmen? "Du kan si" Det kommer an på ... Hvis du tar meg til et veldig kult sted til middag, og du lover å få meg til å le, kommer jeg med deg ... "eller" Det kommer an på - vil du se så bra ut som Bond i kveld? "Det skulle få ham til å leve opp til dine forventninger (og sammenlignet med Bond får de fleste menn til å føle seg bra ...).

Still spørsmål til ham for å holde samtaler, men ikke bare stille spørsmål. Utfordringer er gode, så er vitser.

Generelt når du snakker med en forelskelse, eller noen andre for den saks skyld, snu dine quirks til noe godt.

"Ja, jeg bekjenner - Jeg er en sucker for romantiske komedier. Se det som en bonus - Jeg vet helt hvordan du unngår alle cheesy situasjoner i livet. Jeg kjenner dem av hjertet: p "

"Ja, totalt nerd. Jeg elsker matematikk. Men smarte mennesker er bedre kissere i henhold til geeky statistikk, så jeg vinner. Jeg er bare varm;) "

Beklager hvis familien min var OTT i kveld. De er vanvittige. God ting er de lærte meg hvordan å håndtere noen form for forlegenhet. Jeg har absolutt ingen frykt for å gjøre narre av meg selv! ;)”

"Jeg har dysleksi, så noen ganger er jeg verre som stavekontroll. På oversiden er mine meldinger vanligvis morsomme på grunn av det. �� Pluss de fleste kreative genier er dyslektiske ... statistikken er til min fordel! "

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

50 − 47 =