Slik snakkes du med din knus når du er skjørt

Når det gjelder å snakke med din forelskelse, kan det virke umulig å si det rette. Du står igjen foran ham tungtbundet mens du sliter med å finne en måte å uttrykke dine tanker på. Selv når du henger ut eller snakker, virker skremmende, er det fortsatt måter å holde deg kult. Bruk noen av følgende tips for å se ditt beste når du er med den spesielle personen.

 

1. Gå gal

gal

Det kan ikke fungere for alle, men å skyve konvolutten kan være en måte du kan merke av din forelskelse. Gå først til ham og spør ham ut eller bare gjør noe helt gal. Du selvtillit og flair vil tiltrekke ham umiddelbart. Enda bedre, du vil miste noe av nervøsiteten din i normal samtale etter å ha gjort noe uvanlig vanvittig.

 

2. Vær forberedt

Fotball

Før du bestemmer deg for å starte en samtale med din forelskelse, gjør din forskning. Alle har unike interesser og favorittemner. Hvis han er interessert i basketball eller woodcarving, kan du prøve å lære om det litt på forhånd. Hvis du har bakgrunnsinformasjon om en av hans favorittfornøyelser, vil det gjøre det langt enklere å starte en samtale. Tenk på din favoritt sport, hobby eller bok. Når du møter noen med samme interesse, virker det som om du kunne snakke for alltid om temaet. Det samme gjelder for andre mennesker. Hvis du forsker på forhånd, kan du enkelt trekke ham inn i en samtale som varer evig.

3. Glem Om Perfeksjon

Ingen er perfekt, og din forelskelse vet det allerede. Når du er rundt din forelskelse, trenger du ikke å bekymre deg for å være uvanlig seriøs eller utrolig perfekt. Ekte mennesker med feil og personlighet er langt mer attraktive enn en falsk Barbie dukke wannabe. La din indre silliness skinne, og du er mer sannsynlig å få fyren til drømmene dine. Hvis du gjør en stor feil eller feilstopp, bare smil og le den av. Hver feil er en mulighet for en ny innsiden spøk med din forelskelse eller en sjanse til å vise at du er en jordnær jente.

4. Tillitssaker

når shy

Dette tipset går hånd i hånd med nummer tre. Tillit er en av de mest sexy ting om en kvinne. Gutter er tiltrukket av jenter som føler seg trygge i deres utseende og personlighet. Hvis du kan virke trygg og begrense dine nerver, vil du se uendelig mer attraktivt. For å føle deg tryggere, kan du prøve å sette på favorittutstyr eller gå til en favoritt hangoutplass. Uansett hva du gjør, bør du prøve å skape et miljø der du føler deg komfortabel.

 

5. aldri lyve

sannhet

Å lære om hans favorittinteresser eller overbevisninger kan hjelpe deg med å komme nærmere din forelskelse. Ligger til ham er det siste du bør gjøre. Hvis han liker en bestemt hobby og du ikke, bør du aldri lyve og si at du elsker det. På et tidspunkt vil han finne ut at du løy og vil føle deg forrådt. I mellomtiden kan du ende opp med å bli trukket sammen til en rekke fotballspill som du aldri ville gå til.

I stedet for å lyve for ham, bør du fortelle ham sannheten. Du kan være helt ærlig og fortelle ham at du ville være interessert i å lære mer om hans favoritthobby, uten å si at du liker det. De fleste liker å dele informasjon om seg selv, så dette gir deg muligheten til å tegne ham uten å lyve for ham. Still ham spørsmål om hobby eller interesse, men unngå alltid å lyve om ditt interessenivå i hobbyen.

6. Slapp av

Selv om dette tipset er en av de mest effektive, kan det også være vanskeligst. Når du er rundt din forelskelse, må du slappe av hvis du vil overvinne din skamhet. Rist det ut, ta en drink eller ta noen dype puste. Uansett hva du gjør, må du fokusere på å slippe ut alle spenninger og jitters. Liten nervøsitet er aldri et problem, men mange nerver kan drepe eventuelle utsikter til en annen dato. Avslappende vil hjelpe deg å åpne opp mer og virke mer selvsikker. I tillegg vil ditt avslapningsnivå også påvirke hvor avslappet han er. Hvis du er fullstendig stresset, blir han også mer nervøs.
7. Stopp begrense deg selv

flirt

Vi har alle vært der på et tidspunkt. Du ser over rommet og ser en uutholdelig varm fyr. I stedet for å nærme seg ham, viker du bort fordi du føler at han bare vil slå deg ned.

Alle har hatt en opplevelse som dette i fortiden. Dessverre kan vi aldri finne ut hvordan en forelskelse vil reagere hvis vi aldri snakker med ham. Hvis du vil vite mer om ham, må du slutte å plassere grenser på deg selv. Slå på en samtale, be om nummeret hans eller tilbringe litt tid med å flirte med ham. Bare husk at du bare er i stand til å oppnå de tingene du prøver. Hvis du ikke prøver å snakke med din forelskelse, vil du aldri vite hvordan det virker.

8. Stopp å dømme deg selv

Som nummer sju er dette tipset fokusert mer på dine handlinger og overbevisninger. Du må slutte å dømme deg selv i privat før du vellykket kan nå deg. Sannheten er at alle de rare smilene, rare lekene og frynkene som du trodde ødela ditt utseende, er endearing mot noen andre. Selv store faux pas er ikke så ille som de virker. Din forelskelse er mest sannsynlig like nervøs rundt deg som du er rundt ham. Hvis du er i stand til å slappe av og ikke dømme deg selv hardt, vil den sette ham rolig.

9. Vær deg selv

Å regne som å være noen andre, kan fungere først, men forholdet ditt varer ikke. Hvis du vil ha et langsiktig forhold, må kvinnen han blir forelsket i, være den virkelige du.

10. Gi dem et kompliment

kompliment

Hvis alt annet feiler, prøv å gi deg et kompliment. Admiring deres jakke eller skjorte er en enkel måte å slå opp en samtale på. Dette gjør det lettere å begynne å snakke og reduserer risikoen for avvisning.

Leave A Comment

+ 13 = 15