Slik oppdaterer du en rik mann

rik 7

Det er ingenting galt med å danse en vellykket mann, og så lenge du er i stand til å stå fast for det som er viktig for deg, kan du leve et veldig godt liv sammen. Jeg tror hvor kvinner noen ganger går galt, er at de tror de vil være glade når de møter en mann med penger, men sannheten er at du må være glad først. Når du er en kvalitetsfangst, kan du tiltrekke deg en kvalitetsmann. Og dette er Slik oppdaterer du en rik mann...

 [Les også: Hvor å møte rike menn ]

Hva du bør vite

Det er viktig å vurdere at det finnes alle forskjellige typer velstående menn med ulik bakgrunn. Før du daterer dem, bli kjent med dem som en venn. De trenger fortsatt å vise deg at de respekterer deg, har sterke verdier og følger med med det de sier de skal gjøre. De burde ikke få deg til å føle at du er mindre enn lik fordi du har forskjellige inntekter fordi det vil få deg til å føle seg usikker og ulykkelig. Hvis du finner en god en vil du være i stand til å koble over likheter som å ha en sterk arbeidsetikk eller sterke lidenskaper. Det er mange veldig hyggelige menn som har gjort det, så å si, og du må bare være klar til å sile gjennom de vellykkede mennene du møter for å finne perlene som er både vellykkede i livet og følelsesmessig sunt. Ikke anta at de er alle de samme, bli kjent med dem og la dem bevise seg for deg.

 

Fordeler og ulemper

Det gode ved å dele en mann med penger er at han sannsynligvis vil oppfordre deg til å forfølge drømmene dine. Sterke menn som sterke kvinner, så han vil heie deg på å gjøre de tingene du alltid ville gjøre. Å ha en partner som bringer ut det beste i deg, kan være livsforandring. Bare sørg for at du også oppfordrer og støtter ham også. Husk at han trenger din kjærlighet og kjærlighet akkurat som du nyter hans tilbedelse.

 

Hvis du er lei av å møte menn som du støtter, og du føler at du alltid prøver å motivere dem, vel, så kan du bare være å dele feil mann. Det er mange menn der ute som ikke trenger oss til å motivere dem fordi de går og getters. Hvis du er en go getter, vil du virkelig være med en trygg og fast mann som ikke er redd for å ta risiko og mislykkes.

 

Det vil være utfordringer akkurat som i et hvilket som helst forhold, men de kan være ganske forskjellige. For eksempel, hvis han reiser mye for forretninger, kan du føle seg ensom noen ganger. Du kan føle deg så spent på forholdet du bytter rundt hele karrieren din, for å kunne bruke mer tid med ham, men husk at menn liker kvinner med kjøring og ferdigheter. Menn beundrer kvinner som kan utholde og oppnå ting som ikke er kvinner som ønsker å bli tatt vare på.

 

De potensielle ulempene er at han kanskje ikke er så avslappet som du forutsett, og han kan ha et høyt stressnivå. Hvis han er organisert med sin tid fordi han driver et selskap, er det sannsynligvis noe du kan tilpasse seg til og kanskje anbefale stressavlastende teknikker kan også være nyttig hvis han ikke skjønner hvor mye arbeidet hans påvirker kropp og sinn. Kvinner er veldig intuitive og kan virkelig ha en positiv effekt på menn som kan presse for hardt.

  Hvordan to date a rich man

Hva å forvente

Vel, du kan være sikker på at hver person vil være annerledes og de vil sannsynligvis ha en sterk personlighet. Bare vær forberedt på noen som har sterke interesser som ønsker å inkludere deg. Du må også være forberedt på å ta deg tid til deg selv og med dine egne venner, slik at du ikke blir for opptatt i livet og mister din egen identitet. Det kan være spennende når du plutselig kan fly til Vegas på et innfall ja, men vær sant for deg. Hvis du elsker din daglige yoga, gjør det en prioritet. Du kan føle deg litt usikker rundt venner og familie, men hvis du forbereder deg mentalt, vil du bare gjøre det bra. Hvis du ikke har vært rundt folk som har penger, kan du føle at du er en fisk ute av vann, men ikke la disse tankene komme til deg. De fleste velstående mennesker har slitt seg for å komme dit de er, og de er interessante mennesker med interessante historier. Ikke vær skremt og vær stolt av hvem du er. Husk hva som betyr at du er en god person, ikke hva du har.

 

Tips

Ikke føler at du må endre hvem du er. Hold deg grundig og praktisk, men vær så snill å være kunstnerisk og modig. Jo mer du holder deg til hvem du vil være og føler deg komfortabel, er deg selv rundt deg, desto bedre blir forholdet ditt. Hvis du prøver å handle en bestemt måte for å imponere på ham, vil han føle det. Så ikke bekymre deg for å være perfekt fordi en god mann vil like deg for deg, ikke for et bilde du skildrer. Hold deg sunn skjønt, og sett deg ikke på sofaen og ventet å tiltrekke seg en fantastisk mann. Du må komme deg ut og holde deg i form og spise riktig, så du føler deg bra! Forhold er mye om energi. Du trenger ikke å være den flotteste jenta i rommet, du trenger bare å skinne fra innsiden og utstråle den lykken utad.

 

Pass på at du har gode intensjoner å gå inn i forholdet og være ærlig med deg selv. Du bør aldri se etter en mann fordi han har penger, du bør se etter en mann med store kvaliteter som kan oversette til suksess. Menn som viser besluttsomhet, kan studere hardt og kan kommunisere godt med mennesker, blir ofte vellykkede. Hvis du leter etter noen til å ta vare på deg, vil forholdet ikke være sunt, så prøv å ikke være egoistisk fordi det kommer tilbake til å bite deg. Folk kan vanligvis fortelle om du er en "gullgraver", og det fører ikke til sann kjærlighet. Det fører vanligvis til at folk bruker hverandre.

 

Prøv å sørge for at du bidrar til forholdet like mye som han. Det er mye viktigere ting som bare bidrar økonomisk til et forhold. Hvis du elsker mannen din for hvem han er og ikke for det han har, vil du finne mange måter å bidra som i ethvert annet sunt forhold. Du kan lage ham middag, planlegge morsomme datoer og lytte intensivt til hans håp, drømmer og erfaringer som en ekte venn gjør.

 

Forhåpentligvis føler du deg mer komfortabel med å danse en rik mann nå. Bare husk, pengene skal ikke få deg til å føle deg annerledes om ham. Ikke bli skremt av det og sørg for at du fortsatt vil bli tiltrukket av ham hvis han mistet alt. Og jente, fortsett og vær fabelaktig hvis du vil!

Leave A Comment

57 − = 51