Slik leser kroppsspråk for menn

Det handler ikke alltid om hva noen sier. Faktisk mesteparten av tiden er det en persons kroppsspråk som forteller hele historien: hva de er etter, hva de har til hensikt er - i utgangspunktet hva de tenker. Men det kan være litt vanskelig hvis du ikke vet hva du skal se etter. Avslutt andre gjett deg selv og avkod mann i livet ditt med denne enkle guiden om hvordan du leser kroppsspråk for menn.

d84716379d3cbc30c72530117400e51a

Det første møtet:

 • Han lener seg mot deg: Når noen vender mot deg og har hele kroppen til å leve seg mot deg, er det et klart tegn på at de er interessert. Selv om de to av dere ikke snakker ennå, hvis han lener seg og har ansikt, skuldre og mage i din retning, kan du ta det som et tegn han sjekker deg ut.

Lene seg towards

 • Han løfter øyenbrynene sine: Nå må du være rask hvis du vil fange dette signalet. Menn vil øke sine øyenbryn (uten å vite det!) Umiddelbart når de ser en kvinne, finner de attraktive. Men dette øyenbryn øker skjer i en splittet sekund - så sørg for at du er på vakt. (Hvis han fortsetter å øke øyenbrynene på deg og parer den med et djevelt grin, har han sannsynligvis andre hensikter med hensyn til den X-karakteriserte varianten).

heve his eyebrows

 • Hans toes er rettet mot hverandre: Enten de to av dere bare flirter fra hele rommet eller engasjerer seg i en samtale, vær oppmerksom på hva føttene hans gjør. Hvis tærne peker mot hverandre, er det et tegn på at han føler seg litt nervøs og usikker. Hvis dette er tilfelle, gi ham litt trygghet, slik at han kan lene seg tilbake og slappe av. Tross alt hadde du øye på ham i en stund - han har ikke behov for å være nervøs - og du burde definitivt gi ham beskjed.

sitte together

 • Et mykt smil: De sier at et smil kan si mye om en person og hvordan de føler seg - det er nesten som om de kan snakke en million ord uten en enkelt hviske - og dette kan ikke være mer truende. Mens et gnisser til siden kan bety at han er en lekfull fyr bare på jakt etter en god tid, et mykt smil som ikke viser for mye følelser eller tenner betyr at han definitivt er interessert i deg, men han vil ikke vise den. Han kan være på sjenert side og vil ikke gå overbord med hvordan han føler seg for tidlig.

smil

 • Hans ben er spredt fra hverandre: Det er ingen annen måte å sette dette på enn "han vil ha deg". Han finner deg villig attraktiv og ønsker å være intim med deg. Gutter gjør det uten å tenke, men hvis du ser at fyren står med beina fra hverandre mens han snakker til deg, er han sikkert i deg.

Slik leser kroppsspråk for menn

 • Øyekontakt: Vi har alle gjort det lekende øye spillet: du ser på ham, han fanger deg, du rødmer, han smiler og vender seg bort (og omvendt). Hvis du ser de to av dere som spiller dette flørtespillet, er han definitivt interessert. Og når du endelig begynner å chatte, vil øyekontakt bli mer fokusert og vare lenger.

øyne contact

 • Han flipper sitt hode til siden: Ikke bare prøver han å være søt og flørtig med deg, han gir deg også et signal om at det er ok å komme over og snakke med ham. Hvis du har lekt øyespillet med ham for en stund, og han heller hodet - det er din sjanse. Hodet over før tiden går!

hund

 • Han blusser på neseborene hans: Nei, han prøver ikke å se ut som en mektig oks for å vinne deg over. Dette skjer faktisk ubevisst når en mann er interessert i en kvinne. Det kan være vanskelig å fortelle til tider, men hvis du merker at dette primære instinkt kommer inn i spillet, tror du bedre han finner deg attraktiv.
 • Han prøver å få oppmerksomheten din: Dette kan være noe så enkelt som å fikse håret og se bort i din retning. Eller han kunne bli voldsomt høyt og få hele rommet til å le, sørg for å holde et godt øye med deg for flertallet av hans forestilling. Hvis du merker at denne fyren gjør noe "ekstra" mens du ser deg, kan du anta at han gjør det bare for deg.

bboy

 • Han sjekker deg ut: Noen menn ser kvinner ut på en myk måte. Andre, som ønsker å få oppmerksomheten din, vil vente til du ser på dem for å begynne å skanne kroppen din. Han vil at du skal vite at han liker det han ser.

fb17f311f32871427b2c2e1dda7fb15b

På en date:

 • Han holder hånden din: Siden så langt tilbake som vi kan huske, har dette alltid vært et høyt fortell tegn på at en mann er interessert i en kvinne. Ikke bare det, men han respekterer henne og har dype følelser mot henne. Han kunne nå ut og røre hånden din under middagen, hold hånden mens du går rundt i parken - nesten hvor som helst. Hvis han holder hånden din, er dette et veldig klart tegn på at han liker deg og ønsker å vise hele verden at du er hans kvinne.

  holde hand

 • Han lener seg i nærheten: Denne er ganske selvforklarende: Hvis han lurer seg i nærheten, vil han komme nærmere deg. Han vil være litt mer intim med deg, selv om det ikke er noen kyss eller berøring involvert. Han vil alltid at du skal vite at han er interessert i hva du må si og ønsker at fokuset sitt helt sentrert på deg. Nå tror jeg vi alle som kvinner kan være enige om at dette alltid er en cue vi leter etter!
 • Han ler mye: Når noen føler seg komfortabel og avslappet med den personen de er med, vil de automatisk la seg vekte og føle seg fri til å være dum og goofy. Dette gjelder både menn og kvinner. Så neste gang du er to på en dato, se hvor mye han er villig til å la seg vekk og ha en latter - selv om noe helt absurd og helt stygg.

latter

 • Han Messer Med Hans Hår: Hvis du fanger deg fyren med håret ganske ofte, kan du ta det som et tegn på at han prøver å se bra ut for deg. Og du ville ikke bry deg om å se bra ut for noen du ikke likte, ikke sant? Han kan gjøre det rett foran deg, eller han kan gjøre det når han går på toalettet. Bare vær på utkikk etter denne enkle gesten.

rot hair

 • Han Messes With His Clothes: Dette har faktisk 2 betydninger. På den ene siden, så mye som å pleie håret, vil han sørge for at alle klærne er i orden, så han vil se spik og spenne for deg. På den annen side er dette også en litt nervøs gestus. Fidgeting er nervøsitet 101.
 • Han snur hans ansikt: Det er et faktum at når du er tiltrukket av noen, blir du mer følsom - spesielt i ansiktet. Dette kan føre til at han enten gni haken sin og skrape på kinnet, slik at han likesom licker leppene sine. (Og ja, han vil sikkert slikke leppene hans instinktivt hvis han er fascinert av deg).

ansikt

 • Han slår sine skuldre Nei, han er ikke lat! Han finner faktisk deg helt søt og føler at han kan være helt, hundre prosent komfortabel med damen i livet.

slouches Shoulders

 • Han har en fast berøring: Hvis han har et ganske fast grep og ikke ser ut til å ta hendene av deg, kan dette bare bety en ting: han vil ha deg. Dårlig. Når som helst, hvor som helst.

ta på

 • Han spiller med håret ditt: Mange kvinner elsker å ha håret rørt. Hvorfor? Fordi det er sensuelt. Det er avslappende. Og hvis mannen i livet ditt bråter med håret ditt, prøver han å vise deg at han virkelig virkelig bryr seg om deg på en uformell måte.

  spille with your hair

 • Han har et stort smil på ansiktet: Vi snakker det smil som gjør kinnene dine skadet! Hvis han ser ut til å ha et stort, dristig smil på ansiktet (med tenner som viser, selvfølgelig), er dette et klart tegn på at han er svært opptatt av deg. Han kan bare ikke få nok av deg. Han er helt, hundre prosent fascinert av deg, og han kan bare ikke tørke smilet av ansiktet når du er rundt.

dd77afe34aa8bc67312a0fda3683a057

 • Han sitter på sine hender: Han kan prøve å kontrollere seg selv. Jeg vil passe på en fyr som dette! Hvem vet hva han tenker på? ��
 • Han legger armen rundt deg: Dette betyr åpenbart at han prøver å komme litt nærmere deg, og selvfølgelig vil han at du skal være komfortabel plassert på skulderen. På den annen side, hvis han holder hendene sammen, er det et tegn på at han ikke virkelig vil at du kommer nærmere (og det vil nok ikke være en andre dato).

væpne around

 • Hans ben er krysset-toppben mot deg: Hvis bena er krysset og toppbenet vender mot deg, betyr dette at han er interessert i deg. Men hvis bena er krysset og vender motsatt retning, er det et tydelig tegn på disinterest.
 • Han etterligner deg: Han vil ikke gjøre akkurat det du gjør som en mime, men studier har vist at menn som er veldig glad i kvinnen i livet, vil ubevisst gjøre det hun gjør. Dette kan være alt fra å si bestemte setninger eller kommentarer hun ofte gjør for å likne de samme tingene hun gjør. Så hvis han begynner å høres litt mer som deg hver dag, ikke ta det som noe galt eller rart. Det er faktisk en utrolig søt gest som du burde være fornøyd med.
 • Han holder taket med deg: En annen ting å vurdere når du er på datoen din, er om han bor i samme tempo som deg. Når dere to sammen går i parken: står han rett ved siden av deg hele tiden, eller har han en tendens til å være litt fremover eller bak deg? Studier har også vist at når en mann fjerner seg selv - selv om det bare er noe så enkelt som å gå et sted sammen - prøver han å distanse seg vekk fra kvinnen helt. På den annen side, hvis han holder jevn takt med deg, nyter han ditt firma og vil sakte og nyte øyeblikket.

gå together

 • Han kysser deg mens du hugger deg: Denne fyren krever eventyr. Han er alltid ute etter moro og spenning hvor han enn går. Hvis du lander deg selv en fyr som gjør klem-kiss-kombinationsboksen, er du sikkert inne for en vilt tur og ute av soverommet!
 • Han gir deg en myk peck: Aww, den myke pekken. Så søt og søt, ikke sant? Hvis han avslutter datoen med en myk peck (eller gir deg noen få i løpet av datoen), ta det som et tegn på at han er den følsomme, romantiske typen som virkelig bryr seg om deg.

myk peck

 • Han gir deg et lidenskapelig kyss: Et sterkt, dypt og lidenskapelig kyss som bare varer noen få sekunder, viser at han er den lidenskapelige typen som vil ta deg på en vilt tur. For ikke å nevne at han er fullstendig opptatt av deg og ønsker å vise deg hvor mye han liker deg uten å kaste inn i alt for risikabelt. Han vil mest sannsynlig avslutte en date med denne typen kyss!

Lidenskapelig Kiss

 • Han snurrer sidene og baksiden: Hvis du fanger håndens hender som vandrer rundt sidene og nedre ryggen, kan du ta dette som et tegn på at han er interessant og føler seg litt oppvokst, og ønsker deg å føle den samme typen sensuell intimitet som han.

væpne around2

 • Han kysser deg i lang tid: Hvis hans kyss varer lengre enn 10 sekunder og er lidenskapelig og romantisk, er dette et tegn på at han har tenkt på deg (på en erotisk måte) hele dagen og ville gi omtrent alt for å kaste deg ned på sengen og gi deg den tid av livet ditt.

kissing2

Der har du det! Tretti forskjellige kroppsspråk signaler en mann kan gjøre med deg. Hold øynene skrelles og se etter disse tegnene neste gang du er ute og om eller på en dato med din spesielle person.

Leave A Comment

− 1 = 5