Slik håndterer du kjærlighet og dating en gift mann

Dating gift mann er ikke noe noen av oss ønsker å gjøre. Vi vet at det er feil og skadelig, men vi kan ikke alltid hjelpe hvordan vi føler. Faktisk er kjærlighet blind. Vi kan aldri kontrollere hvordan vi føler om noen - uansett om de er gift eller ikke.

Våre følelser blir ikke bare slått av den andre vi innser at de har en ring. Når det er sagt, kan vi kontrollere vår handling. Hvis du befinner deg midt i dating en gift mann, er det forskjellige ting du bør sørge for at du gjør for å sikre at du virkelig vil fortsette å elske denne mannen.

Å håndtere å elske en gift mann er ikke lett. Det kan bli veldig komplisert, rotete, og dine følelser kan bli ødelagt i prosessen. Hvis du fortsatt vil gå videre med dating en gift mann, er dette alt du bør vite.

Slik håndterer du kjærlighet og dating en gift mann

Spørsmål til å spørre deg selv først

Ikke gå blindt inn i et forhold med en gift mann. Før du starter noe med dem, må du stille deg noen spørsmål for å sikre at det er noe du virkelig vil gjøre.

 1. Er du bare ensom??

Dette er et must-ask spørsmål. Er du bare ensom med livet ditt, og du leter etter litt moro, og en gift mann er den eneste personen der? Hvis du bare vil koble deg til noen og ha en glede, ikke gjør det med en gift mann. Sjansen for å ødelegge ekteskapet er ikke 'verdt ensomheten.

 1. Er deres forhold sunt?

Hvordan er hans forhold til sin kone? Du tror kanskje det er forferdelig basert på at han er ute med deg, men sannheten er at mange menn har det bra hjemme og elsker sin kone, de er bare ute på jakt etter moro. Dette betyr at de vil manipulere deg til å tro at de er elendige slik at du vil ta medlidenhet med dem.

 1. Gjør de egentlig har følelser for deg?

Som jeg nevnte ovenfor, vil noen menn bare ha det gøy. Vil du virkelig kaste bort tid med en gift mann som du aldri har mulighet til å være med? Har han virkelig følelser for deg, eller er han bare å lage dem slik at du klatrer inn i sengen sin?

 1. Kan du leve med konsekvensene?

Det er mange, mange konsekvenser av dating en gift mann, og du må sørge for at du er noen som kan leve med de konsekvensene før du går videre. Du kan se noen av de viktigste som er oppført i en annen seksjon, slik at du kan bestemme deg selv.

 1. Er du villig til å risikere ditt rykte for dem?

Vi vet alle hva som skjer når ord kommer ut at en mann var juks på sin kone. Den andre jenta blir tale om byen - og ikke på en god måte. Når det blir sagt, må du spørre deg selv om du er klar for latterliggjøring hvis noe sånn skjer. Hvis du ikke er det, må du tenke to ganger om å elske ham.

 1. Tillatte han å være gift foran?

Dette er viktig av mange grunner. Hvis han straks fortalte deg at han var gift og du forfulgte ham, ga han deg en mulighet til å forlate. Det betyr i utgangspunktet at han ikke har noen planer om å forlate, så han ikke behøvde å skjule den. Derfor kan du ikke ha en fremtid med ham.

 1. Er du i orden med å bli satt på bakbrettet?

En manns kone og barn - hvis de har noen - kommer først. Hvis du har et sterkt behov for ham, men han har en forpliktelse med dem, vil han ikke gå til deg. Er du i stand til å håndtere å bli satt på backburner og ikke være en prioritet i livet hans? Fordi det er virkeligheten i dating en gift mann.

 1. Tror du at de noen gang vil få en skilsmisse?

Hovedformålet med å dele noen er å bygge en fremtid med dem. Hvis du ikke tror de vil forlate sin kone, hva er meningen? Hvis du kan se dem utfordre seg til en skilsmisse, og derfor gikk de ut og søkte en ny følgesvenn, da er det en bedre situasjon.

 1. Kan du håndtere dramaet med en skilsmisse?

Skilsmisse kommer med mye drama for mannen. Er du klar til å håndtere alt det rett ved siden av ham? Er du klar til å hjelpe ham gjennom en så vanskelig tid? Fordi hvis dere to ender opp i et seriøst forhold, og han forlater sin kone for deg, så blir det din virkelighet.

 1. Hvor bra gjør du egentlig kjenner han?

Kjenner du dem så bra i utgangspunktet eller gjør du synes at du kjenner dem? Mange gifte menn tar på seg en ny persona når de har en affære, og du må innse det. Kjenner du virkelig mannen du er med i kjernen hans eller vet du bare en brøkdel av ham som du får etter at kona får ham?

Ting å huske

Det er viktig å ikke la kjærlighet blinde deg når det gjelder dating en gift mann. Det kan være veldig vanskelig i visse tider, og du må opprettholde et klart hode, slik at du kan tenke logisk om ting.

 1. Hans kone og barn (hvis han har dem) kommer først.

Dette er hva du må håndtere. Uansett hvor mye du vil se ham eller trenger ham ved siden av deg, vil han aldri kunne sette deg først så lenge han er gift. Hvis du ikke husker dette, kan det føre til mye hjertesorg, og du vil bli opprørt for det meste av tiden.

 1. Ting vil skifte fra morsomt til seriøst, og det kan være vanskelig.

Når en mann har en affære, har han det gøy. Han kobler seg og får noe friskt. Men hvis dere to bestemmer deg for å ta ting til et seriøst nivå, kan det være veldig vanskelig å snakke om og leve med om de ikke vil forlate sin kone.

 1. Det er sannsynlig at han aldri vil forlate sin kone for deg.

Dette er noe du aldri kan glemme. De fleste menn vil aldri forlate sine koner for sin elskerinne. De vil ha det gøy med deg og kanskje faktisk bryr seg mye om deg, men til slutt er hans kone kvinnen han ga sin løfter til og lovet å være med for alltid.

 1. Han sover fortsatt med sin kone - uansett hva han sier.

Vil du virkelig ha sex med en mann som har sex med noen andre? Fordi det er det du må huske når han sier at han ikke sover med sin kone. Han er fortsatt. Han kan ikke ikke sov med henne eller hun vil bli mistenksom og sannferdig, han vil ha sex med henne.

 1. Du vil bli dømt for dette av venner og familie.

Gjør deg klar eller dommen hvis du vil date og elske en gift mann. Dine venner og familie vil trolig ikke være støttende i det hele tatt, og det kan være vanskelig å komme forbi. Sannheten er at dating en gift mann er tabu til mange mennesker, og du vil bli dømt hardt for det, og folk kan ikke like deg lenger.

Tips for dating en gift mann

Nå som du vet alt dette, og du fortsatt vil gå videre med dating en gift mann, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre det lettere. Her er noen tips for å holde ting fra å gå sydover.

 1. Tving aldri ham til å velge.

Dette er det verste du kan gjøre, og til slutt vil du miste ham for å gjøre dette. Hvis du vil få ting til å fungere mens du er gift med en mann, må du gi ham valget, og du kan ikke tvinge ham til å gjøre det. Han vil velge deg om hjertet hans ønsker, men bare husk at han sannsynligvis ikke vil.

 1. Følg en fast tidsplan for å kommunisere og se hverandre.

Ikke ring til ham når og hvor som helst. Hvis han ber deg om å ringe bare på en bestemt tid på en bestemt telefon, må du være enig i det. Hvis du vil at forholdet skal virke, må du holde deg til en tidsplan, så hans kone vil ikke finne ut og ødelegge alt.

 1. Ikke gå blabbing om det til alle.

Ikke sladre om forholdet ditt og tilstanden til det for alle. Sannheten er at det er virkelig tabu til dato en gift mann, og andre vil sannsynligvis fortelle flere mennesker, og det vil ende opp med å komme tilbake til sin kone og ditt forhold vil være helt over.

 1. Ikke sett ham først.

Dette kan virke som et merkelig tips, men tenk på det. Han setter deg ikke først, er han? Han har en familie å legge foran deg, og du må sørge for at du behandler ham like mye. Ikke gjør dem til en prioritet før du er deres. Sørg for at du har ditt eget liv og legger andre foran ham, så han vet at du ikke vil sette ham først før du er først.

 1. Vær ærlig med deg selv.

Hvis du ikke kan se forholdet hvor som helst, og du ikke kan se ham skille sin kone, så husk det hele tiden. Ikke bare skyv de følelsene ned dypt og ignorere dem.

Regler for å følge

Dating en gift mann er ikke som å danse andre menn. Visst, de samme prinsippene gjelder, men det finnes en rekke andre regler du må følge hvis du vil gjøre forholdet ditt med ham jobbe.

 1. Gjør det verdt tiden din.

Dette er den første regelen du må følge. Hvis forholdet kommer til å være et komplett sløsing med tid, bør du se andre steder. Tiden din er verdifull, og du har bare ett liv. Du må lære å leve det og gjøre tiden du bruker, er verdt en jævla.

 1. Kommuniser dine følelser regelmessig.

Sørg for å holde ham i løkken med alt du føler. Hvis du føler deg skyldig, fortell ham. Hvis du føler at du blir forelsket, sørg for at han vet det. Dette kan bidra til at forholdet ditt går et sted.

 1. Sett dine forventninger tidlig.

Ikke bare vals i forholdet uten standarder eller forventninger. Fortell ham at du vil ha noe ekte med ham - ikke bare en oppkobling. Ved å gjøre dette gir du dem valget om å gi deg disse tingene eller gå bort.

 1. Ikke fall for hans "Jeg skal skille en dag" tale.

Hvis han gjentatte ganger forteller deg at han vil skille seg etter hvert, Ikke fall for den dritten. Mange gutter liker å dingle falskhåp foran sine elskerinner i et forsøk på å holde dem rundt. De ønsker ikke å miste deg, men de vil heller ikke være med deg heller.

 1. Oppretthold din normale livsstil.

Ikke forandre noe om livet ditt for denne personen. Fortsett å gå til volleyballspillene dine, opprettholde vennskapene dine, og ikke skjær livet ditt rundt hva de trenger deg til å gjøre. De er ikke verdt at du forandrer alt om livet ditt bare for dem.

Slik håndterer du kjærlighet og dating en gift mann

Konsekvensene

Dating en gift mann kommer ikke uten konsekvenser. Sannferdig er det mange. Imidlertid kommer vi til å berøre de viktigste konsekvensene av å dele en gift mann, slik at du virkelig kan bestemme om du er klar for det.

 1. Ditt rykte kan bli ødelagt.

Dette er en stor en. Hvis ordet kommer ut om din affære, kan ditt omdømme komme til å bli squashed. Du vil være den "andre kvinnen" og mange mennesker vil være opptatt av å bringe sine ektemenn i nærheten av deg. Og det vil bare få deg til å se forferdelig ut.

 1. Du kan få hjertet ditt ødelagt.

Virkeligheten av å bli en gift mann er at forholdet sannsynligvis vil være kort. Ikke mange menn skiller egentlig sine koner, så de kan være med sine elskerinner. Dette kan helt ødelegge hjertet ditt hvis du ikke er klar for det.

 1. Du kan kaste bort tiden din.

Bortkastet tid er en realitet av å elske og danse en gift mann. Hvis forholdet aldri utgjør noe, har du bortkastet all den tiden med noen som egentlig aldri noen gang har sett en fremtid med deg. Du vil ende opp med å innse hvor mye du kunne ha gjort med tiden du kastet bort og ventet på at han ringte eller ventet på at han skulle smitte seg bort.

 1. Altercations med sin kone.

Kvinner er skadet og angre enn du kan tenke deg hvis de finner ut at mannen deres er utro, og du kan satse på at hun konfronterer deg med det også. Siden du visste at han var gift, vil hun ha mye hate mot deg, og du må håndtere noen altercations med henne.

 1. Å skamme seg hele tiden.

Du nå dating en gift mann er ikke den riktige tingen. Du vet at han disrespecting hans kone, og det er feil. Er du i stand til å leve med å skamme meg mye av tiden for hva du gjør? Du vil ha øyeblikk hvor du har det bra og andre hvor du skammer deg selv. Kan du leve med det?

Å dele en gift mann er ikke noe en kvinne bør gjøre. Du bør vente på at han skal skille seg fra eller ikke bli involvert i det hele tatt. Men hvis du er en slave til ditt hjerte og ikke kan hjelpe det, er dette alt du bør vite.

Leave A Comment

+ 80 = 85