Skorpionen mann i kjærlighet

Alltid fast bestemt på å lykkes, presenterer en unemotional og løsrevet personlighet mens han har et underliggende behov for kjærlighet og oppfyllelse, og en ivrig og mystisk holdning som ikke kan ignoreres, er det ikke rart hvorfor Skorpionen er et så fascinerende tegn. De er utvilsomt et av de mest lojale og faste tegn på gjengen, og vil ikke nøle med å stille spørsmål, men mange oppfatter en Skorpionen for å være uinteressert og kjedelig. Skorpioner er imidlertid spesielt de mest lidenskapelige og intense menneskene, med et konstant behov for engasjement og suksess.

large-3

The Type of Woman en Scorpio trenger

En skorpion er ikke svevet av et pent ansikt, og heller ikke tiltrukket av en falsk kvinne. En skorpion mann er på utkikk etter en fantastisk nydelig kvinne som er hard og trygg, helst med en stabil karriere og en respektabel personlighet. Han søker en ekte dame med en lys holdning og en ren tillit som kan trekke oppmerksomhet selv i de største folkemengdene. Skorpionen trenger imidlertid også en kvinne som er eventyrlystne og i stand til å sette opp med noe besittende og intense forhold. Han gjør ikke og vil ikke sette opp med en kvinne som prøver å spille spill. 

large-2

Skorpionen i et forhold

Det er ofte sagt at en skorpion mann vil være rask til å hoppe inn i sengen med en pen kvinne, men han må være veldig spent å gå inn i et forhold med en dame. Hun må være ekstremt spesiell og over toppen for å få tak i sin oppmerksomhet for noe annet enn en nattkiosk. Og når han finner denne ekstraordinære kvinnen, leker han på henne som bier på honning. Han vil gjøre noe for sin kvinne, men kan fortsatt gi henne den kalde skulderen når det gjelder følelser. Du skjønner, Skorpionen menn forsøker å sette på en handling av å være robust og tøff, og ikke vise noen form for kjærlighet eller interesse. Likevel er de ekstremt emosjonelle og festet til deres dame etter eget valg. Faktisk kan de være så possessive og intense at noen damer tar det som å kontrollere. Det er bare Scorpio-veien, selv om han ikke vil spille spill og han sikkert ikke vil miste sin verdsatte besittelse - som selvfølgelig er hans vakre dame.

En Skorpionen mann er ikke redd for å ta utfordringen til en trygg og stilig kvinne, og bryr seg ikke om hun tjener mer penger eller har et større hus. Faktisk elsker han en kvinne som kan ta vare på seg selv og ikke trenger stabilisering fra en mann. Dette er det som mange kvinner finner attraktive i en Skorpion, særlig kvinnene som er svært vellykkede og trenger en mann som ikke vil være sjalu (i hvert fall over økonomiske forhold). Kvinner er også tiltrukket av det faktum at en skorpion mann er i stand til å snakke om virkelige problemer og dype problemer uten å være fornærmet eller sint. I en skorpion mannens sinn ville han heller snakke gjennom et problem rolig heller enn å bli sint eller plaget med hverandre.

For å si det klart, er en skorpion mann i det for lang tid. Når han finner en gal han er seriøst interessert i, vil han gjøre noe for å holde henne og skatter henne som diamant eller gull.

stor

Skorpionen i soverommet

Skorpioner kan være veldig overbevisende og mystisk. De elsker å sette på en handling, presentere et unemotional utvendig, men på innsiden har det litt trengende og lidenskapelig holdning. Deres forførende natur og mysterium er det som trekker mange kvinner til skorpionen mannen, og det han presenterer i soverommet, tenner bare sin lyst til ham lenger.

Når det er sagt, hvis du er på utkikk etter sikkerhet og sikkerhet, bør du sannsynligvis ikke hoppe i seng med en Skorpion. Skorpioner har veldig vill sexliv og en like-gal sex kjøre som holder dem ekstremt aktive. De er villige til å gjøre omtrent alt i soverommet - selv om det bare er én gang, bare for å si at de har prøvd det. De liker ikke en hum og trommeserfaring og krever en seksuelt eventyrlig kvinne som er i stand til å holde tritt med sine vanvittige seksuelle antics. Det betyr ikke at de ikke er lidenskapelig eller kjærlig, men Skorpionen ønsker å behage sin dame med mange forskjellige former.

Unødvendig å si, hvis du forfølger en natt med en Skorpion, kan du forvente en vill og eventyrlystne tid i motsetning til alt du har opplevd før. Bare husk å holde et åpent sinn og en positiv holdning, og du vil oppleve mye nytelse.

Negativ side av en skorpion mann

Det kan ikke alle være roser og tusenfryd, ikke sant? Og akkurat som alle andre har skorpionen sine feil. En av de største feilene som noen Scorpio dater kan fortelle deg er at de kan være litt kontrollerende. En skorpion mann vil bli sjalu fort og liker at hans kvinne alltid er lojal mot ham. Han prøver ikke nødvendigvis å være kontrollerende, han er egentlig bare lidenskapelig om sin dame og ønsker henne alt til seg selv. Denne egoistiske naturen kan tømmes, og noen kvinner nyter selv Scorpios intense forhold.

En annen av de største feilene som vanlig settes med skorpionen menn er deres humørsvingninger. De kan være brennende og lidenskapelige ett sekund, frittliggende og uinteresserte det neste. Dette er rett og slett fordi Skorpionen hater å vise sin følsomme side, og anser det svakt, selv om de er veldig grøtaktig og romantisk inni. Hvis du kan holde fast ved en skorpionsmann gjennom hans humørsvingninger, er du garantert vitne til hans følsomme og kjærlige side - som har sagt å være utenfor enhver annen type kjærlighet du kan få i et annet forhold.

kompatibilitet

Skorpionen og Fiskene: De to av dere vil dele en dyp følelsesmessig forbindelse som gir et veldig kjærlig og morsomt forhold. Du vil ikke koble til et annet tegn så enkelt som du gjør med Fiskene.

Skorpionen og Skorpionen: Dette gir et ekstremt intens og romantisk forhold. Med dere begge deler besittende og kontrollerende kvaliteter, vil dere to bli limmet til hverandre som lett kan føre til ekteskap.

Skorpionen og Taurus: De to av dere vil koble raskt på et romantisk nivå. Hvis du finner andre nivåer og interesser å koble til, vil forholdet utvilsomt være ekstremt sterk og langsiktig.

Skorpionen og kreft: denne kampen er mindre sannsynlig å fungere, men er fortsatt mulig. De to av dere begge elsker et intenst forhold og sterk bånd, men de to varierer sterkt når det gjelder håndteringssituasjoner. Dette kan ende opp med å ødelegge den en gang sterke bindingen de to av dere delte.

Skorpionen mann i et nøtteskall 

Han er en lidenskapelig, drevet mann som ikke liker å vise sin sensitive side til publikum. Han er desperat etter å finne en trygg, vellykket kvinne til en dag som sin trofekone. Han trenger stabilitet og lidenskap, og er ikke redd for å prøve nye ting - spesielt i soverommet. Hans mystiske natur og forførende måter gjør ham lett å komme sammen med, men han har bare sanne følelser for få. Hvis du kan sette opp med sin kontrollerende natur og humørsvingninger, vil Scorpio-mannen behandle deg som en prinsesse og få deg til å føle deg som den største kvinnen i verden.

Bilde kreditt: Bluefreedom, Mira T. Gray, Suzanna.

Leave A Comment

9 + 1 =