Skal jeg skrive ham?

Vi har alle vært i den forferdelige vanskeligheten der vi sitter i stolen, stirrer på telefonen vår og lurer på - skal jeg skrive ham? Svaret er ja. Men hvorfor? Hvordan? Hva skal du si? Hva skal du ikke si? Det er så mye å vite - men ikke la det overvelde deg. Vi har svar på alle dine spørsmål.

68799c2278f64f767028bb4829796aa9

Hvorfor er det greit å først si ham

Hvorfor gjør vi, som kvinner, alltid spørsmålet oss selv når det gjelder teksting av en fyr? Vi vil tilbringe timer å vurdere. Vi starter selv en ny tekstmelding med telefonnummeret sitt øverst, men meldingsboksen vil være tomt fordi vi bare ikke vet hva du skal si eller vet ikke engang om vi burde skrive ham. Men hvorfor? Er det fordi vi er redd for å se for desperat? Tror vi at teksting først er imot reglene for å være en kvinne? La meg fortelle deg dette: Det er helt greit å skrive ham. Faktisk, de fleste menn faktisk foretrekker den.

Ok, nå, ikke sitte der i sjokk. Jeg vet at det var nok en overraskelse å høre det - og du tror nok ikke engang virkelig på meg. Jeg klandrer deg ikke. Alle vennene dine sa sikkert at du ikke ville skrive ham, eller du vil se desperat og enkelt, og du slettet sannsynligvis den utestående tekstmeldingen (men du sitter fortsatt der og stirrer på telefonen og venter på at han skal skrive deg, ikke sant?). Menn liker det når kvinner skriver først. Jeg mener, tross alt, vi vet alle at menn elsker det når jenter gjør det første trekket. Det er en slik tur. Det viser at du er helt trygg og trygg i deg selv og ikke vent på noen. Du er en go getter. Du vet hva du vil, og du går for det. Så hvorfor skulle det være noe annerledes når det gjelder tekstmeldinger? Nøyaktig.

Damer, før du tilbringer timer med å vurdere om du skal skrive ham eller ikke, er svaret ja. Det er nesten alltid en god ide. Han vil ikke ha noe imot, og han vil ikke plutselig tro at du er noe klokt ubekymret, ukjent - han vil faktisk tenke akkurat det motsatte.

a0a84dd22ec8fc4c57af3d6f3b3167d6

En guide for hvert scenario

Ok, så vi har gjort det helt klart at det er greit å skrive ham. Menn elsker absolutt det. Men nå kommer den harde delen: hva burde du egentlig si? Her er noen scenarier for å komme i gang:

tekst

1. The cutie du har snakket med, ga deg bare nummeret sitt.

Så om du har spilt det opp i en bar eller du har snakket med ham noen ganger i matteklassen din, er tiden endelig kommet. Han har gitt deg nummeret hans og er klar til å ta neste skritt i forholdet. Wow. Det er alt på skuldrene nå! Hva vil du gjøre?

Jeg kan ikke stresse dette nok: ikke kjedelig. Ingen ønsker å få samme gamle, "Hei, hva skjer" -melding. Det er ... kjedelig. Og han har sikkert sett den samme tekstmeldingen fra 5 andre jenter de siste dagene. Ikke vær den jenta. I stedet, prøv noe slikt: "Hei, det er Sophie. Hvordan behandlet den blå drinken deg i går kveld? Stakk med bakrus? "Eller" Hei, det er Abby. Fortell meg at du gjorde så forferdelig på denne matteprøven som meg. "Dette lar ham få vite hvem som er teksting og gir ham også noe morsomt og interessant å snakke om med deg.

middag

2. Du kom nettopp hjem fra en fantastisk dato med den spesielle personen.

Gnistene fløy hele tiden. Du har sittet på sengen din med et stygt smil helt siden du gikk i døren. Du kan bare ikke få ham ut av hodet ditt og datoen var intet mindre enn perfekt. Hva vil du si?

Først og fremst bør du absolutt la ham få vite hva en fantastisk tid du hadde. Ikke vær sjenert! Noe som, "James! Takk så mye for i kveld. Det var utrolig. Pizzaen var deilig, filmen var fantastisk, og du var utrolig. Vi burde gjøre det igjen en gang ". Her har du dekket hele grunnlaget. Du legger navnet i teksten for å gjøre det personlig, du fortalte ham alt du elsket om datoen (inkludert HIM), og du lar ham få vite at du vil gå ut igjen. Fullkommenhet.

night3

3. Du har nettopp hatt sex for første gang med en ny partner.

Ok, dette er viktig. Jeg mener, ja, du hadde en fantastisk tid, men det er fortsatt litt klosset. Du vil ikke gjøre noe rart, og du vil ikke opptre som det er alt du vil ha fra ham (med mindre det er det du vil). Det er noen alternativer å velge mellom, men prøv ikke å spille av det som ingenting skjedde. Dette får ham til å tro at det var en dårlig tid.

Du kan si noe som, "Wow. Du var utrolig i går kveld "eller" Jeg elsket alt om i går kveld. Drikkene, lek- og spesielt deg ". Uansett lar du ham vite at du hadde det bra, og du vil gjøre det igjen. Du kan også følge opp ved å si, "Så, hadde du det gøy i går kveld?" Eller "Hadde du så mye moro som jeg gjorde i går?"

parti

4. Du har nettopp møtt venner / familiemedlemmer.

Vel, hvis du møter sin familie eller venner enn deg, må du være noe spesielt. Så du må sørge for at du lar ham vite at du er takknemlig for muligheten og at du elsket hans familie / venner. (Og ja, du burde nok si dette selv om du ikke var en stor fan av venner eller familiemedlemmer).

Si noe i tråd med, "Takk så mye for å invitere meg til middag med foreldrene dine i går kveld! De var nydelige "eller" Takk for at du kom med meg i baren med deg i går. Dine venner og kule og CRAZY! Lol”. Du kan da følge denne tekstmeldingen med noe som, "Hva syntes de om meg?" (Fordi jeg vet at du sannsynligvis er DYING for å finne ut - jeg klandrer deg ikke!).

pinlig

5. Noe plagsom skjedd.

Ok, så la oss si at du gjorde noe helt plagsomt med en fyr venn natten før. Kanskje du ble helt full og handlet dumt. Kanskje du tok vennen din og begynte å lage med ham - selv om de to var "bare venner". Virkelig, det er en hel liste over vanskelige og pinlige øyeblikk som kan skje. Men hva sier du neste dag?

Virkelig, det eneste du må si er beklager. Og du bør absolutt si at du er lei deg, selv om du er overveldende flau. Dette vil hjelpe til med å lette luften litt og hjelpe de to av dere jobber forbi det mye raskere enn å prøve å unngå situasjonen helt. En enkel "Jeg er så lei meg for i går kveld" er en fin måte å starte. Deretter, basert på svaret hans, vil du vite hva du skal gjøre neste.

text6

6Du er ikke interessert i ham.

Det er nok ikke verre enn å bli ledet av noen som ikke er interessert i deg. Hvis du gikk på en date med en fyr du trodde du likte, men det endte med å bli en byste kom datoen kveld, da må du la ham få vite rett av flaggermuset. Ikke vent på ham for å si at du er en fantastisk person du er, eller hvor flott natten var, det vil bare drepe hans ånd enda mer. Du må forhånd og ærlig med ham så snart du kan. Det er noen forskjellige måter å gjøre dette på.

Du kan alltid bare si, "Jeg beklager, men jeg tror ikke dette kommer til å fungere. Du er en fin fyr, men jeg ser ikke noe som skjer mellom oss. Takk for datoen skjønt ". Det er subtilt, men får poenget over ganske raskt. Hvis du vil være enda mer subtil og vennlig om det, prøv noe som "Hei. Hør, du er en veldig fin fyr, men jeg tror ikke jeg ser noe romantisk mellom oss. Vi kan bli venner hvis du vil, skjønt! "

Tider du burde ikke tekst ham

Vel, for det meste er det nesten alltid ok å skrive ham først. Men selvfølgelig er det fortsatt noen anledninger der du absolutt bør unngå å smsere ham helt. Vi har brutt ned noen ganger, du burde IKKE skrive ham.

gal

1. Når du er sur.

Dette er veldig enkelt: Når du er sur, sier du nesten alltid ting du ikke mener. Som betyr at du kan ende opp med å si noe veldig stygg og uhøflig mot ham som helt vil slå ham av og ødelegge forholdet ditt. Hvis du er sur, ikke skriv ham. Vent til å kjøle seg ned og de kommer tilbake til samtalen med et nivåhodet slik at du kan diskutere situasjonen.

kjedsomhet

2. Når du er full.

Ah, de beryktede drukkene. De veldig vanskelige, pinlige og helt forferdelige, dunkte tekster. Du vil ikke gjøre narr av deg selv, ikke sant? Da foreslår jeg sterkt at du ikke smiler på ham mens du er under påvirkning. Du kan definitivt si noe "der ute" som vil få deg til å se rart, desperat, rart - listen fortsetter og fortsetter. Jeg mener, når du er full, er du mye mer "åpen" om ting. Du hater å fortelle ham noe personlig om deg selv eller kanskje til og med noe du har tenkt på å gjøre med ham (hint hint). Bare vær så snill, unngår den dunkle teksten mareritt og lagre tekstmeldingen din for neste dag.

tekst him

3. Jegf du har allerede smittet ham den dagen.

Det er en tommelfingerregel: Tekst noen, og hvis de ikke skriver tilbake, må du ikke fortsette å skrive dem. Jeg mener, det er en grunn til at de ikke kom tilbake, ikke sant? Kanskje de er opptatt på jobb. Kanskje de jobber med lekser. Kanskje de bare slipper ut, vil ikke snakke med deg. Uansett hva deres grunn er for ikke å sms tilbake, vil du ikke være irriterende eller se desperat. Hvis du allerede har tekstet ham en gang den dagen - og han gjorde ikke tekst tilbake - la det være. Han vil kontakte deg hvis han vil snakke.

9828ae5fa1c6e552e08037a81d1ca96f

Tekster du burde aldri sende ham

Det er bare noen ting du ikke skal si til en mann. Her er noen absolutte no-nos når det gjelder teksting av en fyr.

1. Jeg kan ikke vente å gå ut med deg igjen.

Høres ufarlig, ikke sant? Men du vet hva du nettopp gjorde der? Du antok automatisk at det kommer til å bli neste gang. Du antok automatisk at han vil at din bedrift igjen. I stedet for å fortelle ham at du hadde en fin tid, bestemte du deg for at han hadde så mye moro som du, og de to av dere skal gå på mange flotte eventyr sammen. Men dessverre virker det bare ikke slik. Denne tekstmeldingen er bare for presumable. I stedet, si noe som, "Wow, jeg hadde en veldig fin tid med deg Jeff. Jeg vil gjerne gjøre det igjen en gang ". Dette lar ham vite at du elsket datoen, og hvis han er på samme side, vil du gjerne gjøre det igjen en gang.

2. Hva skjer?

Du har sannsynligvis sendt denne teksten, hva, en million ganger nå? Ja, og du vet hva? Han har lest den samme teksten en million ganger allerede. Ett ord: kjedelig. Når du snakker en fyr, vil du ikke være kjedelig. Det er like enkelt som det. Du vil ikke være som alle andre, og du vil absolutt ikke at han skal tro at du er en snoozefest. Hvem vil være i et forhold til noen som er kjedelig? Prøv i stedet noe som "Hei! Skal du Bryns fester i kveld? "Eller" Hei! Har du sett den nye Star Trek-filmen? "Send ham i utgangspunktet alt som vil starte en samtale.

3. Hvor har du vært?

Når du ikke har snakket med noen i en stund, og du sender denne tekstmeldingen, vil svaret deres nesten alltid begynne med "Beklager" etter "Jeg har vært opptatt med arbeid, skole osv." Og du vet hva du gjorde det bare? Du skyldte ham til å snakke med deg og fikk ham til å føle seg dårlig. Det er helt IKKE hva du bør gjøre. I stedet, prøv å si noe som, "Hei! Har ikke hørt fra deg om en stund. Hvordan har du vært? "Det lar ham få vite at du har tenkt på ham, men du forstår at livet blir hektisk.

4. Tenker på deg!

Med mindre du har vært i et forhold med denne fyren for en stund, vennligst ikke send denne teksten. Sende dette til en fyr du nesten ikke vet er en oppskrift på katastrofe. Han vil lese dette og automatisk tenke, "Wow. Denne jenta er gal og super kledd! "Jeg mener, tross alt, det er litt rart å tenke så mye om noen du nettopp har møtt og faktisk forteller dem. (Jeg mener, selvfølgelig, det er greit å tenke på det hottie nonstop! Jeg gjør det også - bare ikke la HIM vite det!) Det er bare litt for desperat. Avstå fra noe som dette.

tekst

Ikke la tekstmeldinger gjøre eller ødelegge deg. Det er lettere enn du tror på tekst som den spesielle fyren i livet ditt!

Hva tror du? Skal kvinner skrive en mann først? Er det visse tider du burde ikke skrive ham? Hva skal du si? Vi dør for å høre din mening!

Leave A Comment

− 1 = 2