Romantisk Picnic Ideas

Du er ung, du er forelsket og du er bekymringsløs. Solen skinner og utendørs vinker. Hva kan være bedre enn en fantastisk romanisk piknik? Etter min mening er svaret ikke veldig mye. Lazy dager tilbrakt ved stranden eller slapper av i en bortgjemt eng kan skape noen av de mest elskede minner mellom deg og din partner. Kast piknik og du er satt!

Spørsmålet er hvor skal du hen? Her er noen fabelaktige piknikideer og steder for deg og din andre halvdel for å prøve ut ...

dbdfac21dbcce18b13e47afaead0aae8

En dag på stranden

Sol, sjø og smørbrød. En piknik, noe fint vær og en strand er egentlig alt du trenger for en fantastisk dag ute. Slapp av på stranden i vennene dine, mens du hører på bølgene, hopper i vannet og leker med å slå på sanden, skrikende mens du ser etter krabber i steinbassenger og så endelig blir krøllet opp under et teppe for å se på som solen går ned. Dager kommer ikke mye bedre enn det hvis du spør meg!

1ac6d510386ab2d82b0e21eb37f57c1e

En Picnic Under Stjernene

For den ultimate romantiske piknik, glem din enger og dine strender. Faktisk, glem sol og dagtid helt. Pak sandwichene dine og et teppe og hodet ut for en piknik under stjernene. Du kommer til å være en av de mest romantiske nettene i livet ditt med denne, jentene. Velger et sted hvor det er fint og mørkt, slik at du kan se mange stjerner og et sted du kan snuggle tett sammen for ekstra varme. Hvis du bor på landsbygda, kan du prøve å gå opp i åsene eller slå deg ned ved en elv. Hvis du er i byen, kanskje i en park eller i utkanten av en by? Min fyr tok meg engang til et fyr ved midnatt hvor vi satt og så stjernene mens vi drakk en flaske vin, det var så romantisk det er en natt jeg aldri vil glemme. For merverdi, hva med å se på nettet for å se om det er en meteorittdusj eller en måneformørkelse når som helst, og planlegge piknik for da? De skjer ofte, så det er nødvendig å være noe som kommer opp for å gjøre din piknik ekstra spesiell.

623dce4039abf726dad684593e178d38

En bortgjemt eng

For en tradisjonell, men likevel heartbreakingly romantisk piknikidee, prøv å gå ut til en rolig eng eller et stort åpent felt. Du vil elske å høre bladene rusle i de omkringliggende trærne og brisen kjærtegner gresset. Bare vær sikker på hvor du velger, er hyggelig og rolig, men du vil ikke at biler kjører lydløst forbi hvert par minutter og ødelegger atmosfæren. Også, ettersom de fleste felt er jordbruksland, må du sørge for at du bruker en du har lov til å være i. Kanskje spør eierne tillatelsen først. Vi innrømmer at det tar vekk fra romantikken litt, men du er bedre trygg enn beklager.

c919ef111dfb5999ef429af3bbe44788

Hva du skal ta?

Så, du har funnet din perfekte piknikplass, men nå er du fretting over hva du skal ta. Den siste slipsen du var på en piknik du var bare et barn, ikke sant? Er det fortsatt greit å ta små trekantede smørbrød og appelsinjuice? Selvfølgelig er det det! Ta det som dere begge liker. Du trenger ikke engang å lage maten, du kan til og med kjøpe en pasty eller en fylt rulle på hjørnebutikken for å ta. Hvis du vil legge til romantikken, prøv å spise ting opp litt ved å bringe mat du kan mate til hverandre. Prøv fingermat som jordbær for den ultimate romantiske opplevelsen. Kanskje selv druer. Du kan øve å kaste dem i hverandres munn som gjør pikniket både morsomt og sensuelt. I virkeligheten, så lenge du har et herlig sted og et teppe å sitte på, er du klar.

639356ccad94b4018e64cd8409fa8758

Så der har du det, damer, tre flotte pikniksteder og et par tips om å gjøre det til en minneverdig dag. Du og din andre halvdel vil ha en flott tid på noen av disse romantiske stedene mens du kaster deg ned på litt mat. Den beste delen av piknikopplevelsen din selv? Bare gleden av hverandres selskap. Alene tid kan være vanskelig å komme forbi når du er i et forhold, men bare husk hvor viktig det er og hvordan du skal få mest mulig ut av det når du kommer forbi det. Å nyte en romantisk piknik er en fin måte for dere to nyte hverandres selskap, og etterpå vil du uten tvil være rar på å gå ut med teppet og piknikboksen igjen.

Ha det bra på piknik, damer, jeg tror jeg må kanskje gå og begynne å planlegge min nå!

(Alle bilder med Pinterest.com)

Leave A Comment

− 3 = 2