No-Contact-regelen og hvordan den fungerer

NC1

Du vet det vanlige oppbrytningsmønsteret, du gråter, tekst ham, be ham om å komme tilbake, og fortell ham dine følelser igjen og igjen. Du vet bare at når han ser hvor mye du elsker ham, vil han komme rundt. Hvis han skjønner sitt engasjement, er han din igjen? Feil. Kvinner, vi gjør break-up dansen feil. Vi har alle gjort tiggen på et tidspunkt, men det er det verste du kan gjøre i situasjonen. Hvis du håper å få din ex tilbake, har du en bedre sjanse med ingen kontaktregel. Ingen kontaktregel fungerer mye bedre og gjør at du ser bedre ut til slutt, uansett utfallet.

Hva er The No-Contact Rule?

Ingen kontaktregel er akkurat som det høres ut. Ingen kontakt i minst 30 dager. Dette betyr ingen tekst, ingen e-post, ingen samtaler, ingen "utilsiktede" innløp, ingenting. Det er ingen unntak fra denne regelen. Hvis du bryter regelen og sender en rask hei tekstmelding, har du ødelagt ikke-kontakt-regelen og det blir tom. For den beste sjansen til å få din ex tilbake, må du ha absolutt ingen kontakt overhodet! Dette inkluderer å sjekke inn på hans sosiale medier kontoer. Bare fordi du faktisk ikke snakker med ham, betyr ikke at den konstante kontrollen på ham ikke er farlig for deg mentalt. Slett eller blokkere ham hvis du ikke kan hjelpe, men se på hans nettsteder.

Noen ganger ikke-kontakt-regelen er bare ikke mulig. Det er situasjoner som exes er i som krever kontakt. Hvis dette er umulig fordi du jobber sammen, har barn, eller annen grunn, må du begrense kontakten til absolutt det som er nødvendig og ingenting annet. Snakk om barna bare hvis det er tilfelle. Snakk under arbeid OM BRUK bare hvis det er tilfelle. Uansett situasjonen er, snakk om ingenting annet enn det nødvendige emnet. Ikke engang spørre hvordan de gjør bare for å være høflig. Du bryr deg ikke. Du har flyttet, høyre?

NC2

Jakten

I begynnelsen av forholdet ditt måtte dere begge jobbe for å imponere hverandre. Han jaget deg og du har sikkert også jakket på det. Et eller annet sted underveis i de fleste forhold, stopper jakten. Den morsomme enden. Folk slutter å prøve å imponere hverandre og trøste seg inn. Komfort er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men ting kan bli for komfortable. Når ingen av partiene prøver lenger, blir forholdet foreldet veldig raskt. Hvorvidt menn vil innrømme det, de elsker jakten. Det er derfor ikke-kontakt-bestillingen er strålende. Det skaper jaktscenariet igjen. Menn innser at du ikke jager dem og lurer på hvorfor. Nå må de jage deg i stedet. Tro meg, 9 ganger ut av 10, vil de ta opp jakten igjen hvis du viser at du ikke på noen måte jager dem.

 

Vi vil ha det vi ikke kan ha

Hver person har litt av dette inni seg selv. Vi vil alle ha det vi ikke kan ha. Hvis du stadig kontakter ham, vet han at han kan få deg i hjertet. Gjør ham til å tenke ellers. Ved å ikke kontakte ham, får du ham til å tro at han ikke kan få deg. Da ønsker han deg mer. Jeg forstår at dette virker som et stort spill. Det er ikke. Det er den naturlige måten at relasjoner jobber. Å være for tilgjengelig er en stor turn-off for alle, menn eller kvinner. Det er desperat og ingen ønsker en desperat signifikant annen. Du må få ham til å tro at du ikke er tilgjengelig for ham hvert minutt hver dag. Du har et liv, og han kan eller ikke være i det. Gjør han lurer på hvorfor han ikke kan ha deg lenger. Gjør ham lang til å ha deg siden det ser ut som det ikke kan lenger

Under No-Contact

Etter et forhold der du alltid fikk lov til å kontakte din kjærlighet, er det vanskelig å gå til absolutt ingen kontakt, spesielt hvis hjertet ditt er vondt. I et forhold er du mer eller mindre avhengig av kontakt, berøring og kjærlighet. Etter en oppbrudd går du gjennom uttak av noe slag. Du må finne noe å okkupere ditt sinn i stedet for å la uttakene spise deg i live. Prøv disse tingene under no-contact rekkefølge for å sikre bedre suksess;

1. Bedre deg selv

Bli med på et treningsstudio, ta noen leksjoner, shoppe, jobbe med å slutte dårlige vaner, etc. Ta opp en ny hobby eller lær et nytt talent. Uansett hva du gjør, bare bedre deg selv på en eller annen måte. Hvis din eks vet at du er bedre selv, vil han lure på hvorfor du ikke dør i depresjon over ham. «Kanskje var hun ikke så forelsket i meg som jeg trodde?» Han vil jobbe med å prøve å få deg til å falle for ham igjen.

2. ha det gøy!

Gå til hvert feste du er invitert til. Tilbring litt tid på klubben (men ikke full tekst mens du er der!). Heng med venner som du har forsømt under ditt forhold. Kanskje selv gå på ferie. Ha så mye moro som mulig og legg de bildene overalt for å vise din ex hvor mye moro du har vært singel. Ikke bare vil han lure på når du begynte å ha det gøy uten ham, men han vil også lengre ha så mye moro som du har. Til slutt vil han lure på hvorfor han aldri så denne morsomme siden av deg.

3. Dato

Det er mange eksperter som sier at de skal dateres for tidlig, er en oppskrift på ødeleggelse. Vi er uenige. Vi sier ikke at du må bli forelsket og flytte inn med en ny fyr en uke etter oppbrudd, men fortsett med noen lette datoer. Sjansen er at exen din vil høre om det og lurer på hvordan du beveget deg så fort. Dette går tilbake til jakten, og det treffer konkurransebenet som alle menn har.

4. Se ditt beste

Tydeligvis vil du henge ut i pyjamasene dine og vende deg i din tristhet hele dagen uten å like å ta en dusj. Oppbrudd er veldig vanskelig. Det er forståelig. Ikke gjør det. Selv om du planlegger å bli hjemme hele dagen, stå opp, bli dusjet og se ditt beste ut. Det vil få deg til å føle deg mye bedre om deg selv om noen ser deg.

5. Hold deg opptatt

Fyll ut kalenderen din så travelt at det ikke vil være tid til å kontakte ex, selv om du ville. Enten du henter flere timer på jobb eller tar opp en ny jobb, bare finn noe for å holde deg opptatt. Et travelt sinn er ikke et vandrende sinn. Ikke la tankene dine vandre i å kontakte ham. Foreløpig at du bare er for opptatt til å finne tid på dagen for å snakke med ham. Du er etterspurt etterspurt.

 

Trippet underveis

 Ingen av oss er perfekte, og det er greit hvis du går opp. Ideelt sett vil du ikke mislykkes på dette for å få de beste resultatene, men alt går ikke tapt hvis du bryter regelkontakt. Det eneste problemet er at du må begynne helt for at den skal fungere riktig. Du trenger minst 30 dager uten kontakt for at dette skal fungere som det skal. Når du kontakter ham, viser du ham at han ikke trenger å jage lenger. Han fikk deg med lethed ikke? Start over fra dag ett og han vil lure på hva som skjedde. Han tror kanskje han har fått deg tilbake, men forvirre da ved å gå bort igjen.

nc4

Sinnet endret

Mange ganger med ikke-kontakt-regelen, vil en kvinne innse at hun ikke egentlig vil ha ham igjen. Med 30 dager unna kommer klarhet. De rosa fargete brillene kommer av og plutselig ser det ikke så bra ut som de en gang gjorde. Dette er flott! Ikke tenk på dette som en dårlig ting i det hele tatt. Du er en annen person enn du var i forholdet og oppbruddstiden. Flytt sammen og fortsett som du gjorde i løpet av ingen kontakttid. Sørg for å fortelle ham hvordan du føler deg for ikke å stramme ham sammen når du ikke har noen intensjoner om å gå tilbake til ham. Også i ditt neste forhold, prøv å ikke gjøre de samme feilene som ble gjort i denne, og bruk 30-dagers ikke-kontakt regel når det oppstår en oppbrudd.

NC3

Hva hvis det ikke fungerer?

 Avhengig av forholdet, involverte parter, og hvorfor bruddet skjedde, kan ikke-kontakt-regelen ikke fungere. Etter at alt er sagt og gjort, kan en eller begge av dere innse at forholdet ikke var en god passform uansett. Godta at det ikke var ment å være og flytte sammen. Fortsett med ikke-kontakt så lenge du trenger å gå videre fullt ut med hjertet ditt. Forhold slutter og nye begynner. Med dine nye ferdigheter, nytt selvtillit og ny selvtillit skal det ikke vare lenge før et nytt forhold kommer til. I mellomtiden, nyt din frihet! Ha det gøy og vær egoistisk. Gjør det du vil gjøre, når du vil gjøre det, og med hvem du vil gjøre det med.

Uansett hva du gjør, ikke haste inn i et seriøst forhold bare fordi du ikke vil være alene lenger. Dette virker aldri slik du tror det vil. Det er en sikker brann måte å være i samme, heartbroken posisjon igjen. I stedet, uskyldig dato en rekke gutter. Hold det lys. Du får bedre klarhet om hva du virkelig ser etter i en mann og hva du trenger ut av et forhold. Også, hold opp din selvtillit og uavhengighet. Ingen mann vil ha et forhold der jenta alene er avhengig av ham.

Leave A Comment

47 − = 44