Måter å fikse et enormt forhold til kjæresten din

Er du i et forstyrrende forhold? Er det opp og nedturer, argumenter og sminke gaver / sex, mye lidenskap og så ingen kontakt? De fleste relasjoner kommer med litt tumult, men hvis det skjer mye, kan det skade deg, din partner og det generelle forholdet.

Hvis du er i et forhold med mange oppturer og nedturer, må du gjøre en oversikt for å sjekke hvordan det får din følelse og hvor problemet (e) ligger, slik at du kan fikse det / dem eller flytte til grønnere felt.

Hvis du vil fikse ting, ta en titt på tipsene nedenfor. Også til slutt er det noen tanker om når det er virkelig tid til å gå hvis ting ikke blir trente.

Måter å fikse et enormt forhold til kjæresten din

Berolige deres sjel med komplimenter

Mange ganger opptrer vi når vi ikke føler oss elskede. I sin tur virker den andre personen ut og vi beviser for oss selv hvor ufløkt vi er ...

For å bryte dette mønsteret kan du begynne å få noen til å føle seg elsket. En enkel måte er å komplimentere dem. For neste måned, sørg for å kompliment din elsker / partner minst tre ganger i uken for forskjellige ting. Ett kompliment for deres personlighet, ett kompliment for deres ferdigheter, ett kompliment for deres utseende, ett kompliment for noe de gjør mot deg, en gang kompliment for hvor varmt / sexy de er og så videre.

På samme tid som du gjør dette, ta en bevisst beslutning om å slutte å sette din partner ned. I stedet ros dem når de gjør det du liker. Funnily nok, dette har en tendens til å gi mye bedre resultater. For eksempel, i stedet for å nagge noen for ikke å ta søppel ut (for å bruke et klisje), kyss dem når de gjør det. De vil gjerne gjøre det igjen! Og når vennene dine sjokkerer om de dårlige egenskapene til sine partnere, endrer temaet og snakker om noe du elsker om fyren din.

Ved å forandre fokuset på forholdet ditt, endres forholdet ditt.

Ta et skritt tilbake

Noen ganger blir ting tumultiske fordi du overdriver det. I stedet fokuserer på deg selv først. Ikke tilbringe hver natt sammen (med mindre du bor sammen), ikke skriv hele tiden, ikke fokuser all energi på forholdet. Prøv å plassere ting ut. Og som du gjør, fokuser på deg selv. Pass på at du har tid alene, så vel som med venner. Gjør ting som får deg til å føle deg bra, som å ta vare på helsen din og fokusere på å ta skritt mot dine mål. Sett deg i sentrum av universet, i stedet for forholdet ditt.

På denne måten vil du ha tid til å sitte på deg selv, noe som hindrer deg i å bli feidet av noe drama i forholdet ditt. Og hvis du tar deg tid til å elske deg selv og stå sentrert, er det sjansen for at du ikke vil blåse sikringen din så fort heller. Hvis kjæresten din provoserer deg, vil du gå bort fra den i stedet for å engasjere seg med den. De fleste av oss, når vi er glade, nekter å engasjere seg i drama, eller i det minste, er mindre sannsynlig å gjøre det, og mindre påvirket av det som vi ser det som tull i stedet for å bli fanget opp i det.

Måter å fikse et enormt forhold til kjæresten din

Tilbring kvalitetstid sammen

I stedet for å møte kl. 21 på en torsdag kveld når du er begge sliten og må være opp klokka seks neste morgen, møtes når du er både avslappet og virkelig har tid til å møte.

Vi blir alle klumpete når vi er slitne (eller ikke spist), og det er ikke en ideell tid å møte noen når du er følelsesmessig sårbar (Merk: når du har PMS, er det definitivt ikke en god ide å møte opp heller! ) og sannsynligvis snap.

På samme tid, når du er stresset, fordi du virkelig ikke har tid til å møte deg som du burde vært hvile, ha jobb å forberede eller bare ha tretti minutter til å spare når du vet at kjæresten din vil se deg for minst to timer, du kommer ikke til å være rolig og avslappet. I tillegg kan du føle deg aggressiv som du vet at du virkelig ikke burde være der, og du tar det ut på ham.

Møt når du er avslappet og virkelig kan fokusere på hverandre.

Spoil hverandre

Omvendt kommer du med datoen netter. For eksempel, en gang i måneden kommer du opp med en dato hvor du går ut og en gang i måneden en hvor du bor og han gjør det samme. Det betyr at du skifter hver uke som kommer opp med datoenetter.

Tenk på ting din partner ville ha glede av. Ha en spa dato hjemme der du spoiler ham med en massasje. Ta ham ut med å gjøre noe han elsker, det være seg vinsmaking, paragliding, eller prøve nye sjokoladebutikker. Uansett hva det er, sørg for at det er noe sentrert rundt hans interesser, men det kan du også nyte.

Jo flere opplevelser du har sammen hvor du virkelig nyter tiden din, jo mer sannsynlig er du å danne et harmonisk forhold. Også med fokus på å komme opp med datakvelder for hverandre betyr at du virkelig tar deg tid til å fokusere på hva den andre personen ønsker.

Snakk fra hjertet

Når vi blir lei av vår partner, har vi en tendens til å bli sint. Vi kan til og med bli ondskapsfull og si sårbare ting. Som historien går, er det greit å argumentere, men ikke med en intensjon om å skade. Uenig er en ting, å sette noen ned en annen.

Snarere enn å gjøre det, når du blir skadet, ta pusten og ro deg ned. I stedet for å rope eller si noe vondt, gå inn i hjertet ditt og dele hvordan det har gjort deg til å føle. Ikke klandre partneren din for å få deg til å føle den måten (tross alt, kan du misforstå situasjonen - vi har en tendens til å tolke ting basert på det vi har opplevd tidligere), bare bare del hvordan du føler deg.

Sannheten er at partneren din ikke er ansvarlig for dine følelser, du er, men du må dele det som utløser deg til å føle deg en bestemt måte. Hvis noe ikke gjør deg glad, må du fortelle ham. Ikke nag, ikke klandre, bare dele fra hjertet ditt.

Få klar på hva et godt forhold er

Vet du hva du vil ha fra et forhold? Vet du selv hva et godt forhold er? Mange av oss gjør ikke når vi først begynner å danse; selv etter år med dating og har forskjellige forhold, unngår det noen mennesker hva et godt forhold virkelig er og hva det er de søker. Det er ikke som det er noe vi ble lært i skolen!

Hvis du føler at du vil finne ut mer om forhold, les et par bøker om det. Jeg anbefaler på det sterkeste følgende:

Befestningen av kjærlighet - Don Miguel Ruiz

The Five Love Languages ​​- Gary Chapman

Hold meg fast: Syv samtaler for en kjærlighetsliv - Dr. Sue Johnson

Motta kjærlighet: Forvandle dine relasjoner ved å la deg være elsket - Harville Hendrix og Helen LaKelly Hunt

Veien til overlegen mann - David Deida

The Desire Language - Felicity Keith (dette er et online "program" eller bok, hva har du om å lage en mann som vil ha deg i soverommet? Jeg jobbet med noen som jobbet med teamet som solgte dette, noe som er grunnen til Jeg hadde tilgang til det, og jeg må si at hvis du ønsker å krydre den opp i soverommet og forstå hva han ønsker det, er det en god lesning. Hvis du leter etter et litterært mesterverk, vil du på den annen side vær ekstremt skuffet)

Menn er fra Mars, kvinner er fra Venus - John Gray

Tegn på misbruk

Et tumultuøst forhold, i all ærlighet, er trolig noe fornærmende på et følelsesmessig plan, med mindre du bare skaper forstyrrelse for moro ... men er det virkelig gøy? Ja, stormfulle forhold kan være intense og flotte i toppene, men hvor mange nedturer er det? Og hvor dårlig er de? Det er en forskjell mellom å ha et noe stormfullt forhold fordi en eller begge av dere ennå ikke har mestret dine følelser og vanlig misbruk. Vanlig misbruk er når de "stormfulle" tingene er, vel, fornærmende.

Hvis kjæresten din er så sjalu, kan du ikke gå ut med vennene dine uten at han er der, eller vet alt om kvelden, du er ikke i et sunt forhold. Hvis han ikke tillater deg å leve livet ditt som du ønsker (være det om hvem du tilbringer din tid med, eller noe annet), men vil først godkjenne hva det er du gjør, er det ikke sunt.

På samme måte, hvis han dumper deg, eller er utilgjengelig for lengre tid, bare for å komme tilbake til livet ditt hver gang, er det ikke sunt. Du må bygge et funksjonelt forhold. Du vil kanskje ha et åpent forhold, du kan begge ha mye plass, men på og av og det er noe annet, varmt og kaldt.

Anther advarselssignal er om han stadig setter deg ned. Jeg snakker ikke om sprekkende vitser om hvor ille du er på matlaging, men hvis han alltid har noe negativt å si om ditt utseende, måten du gjør ting på, måten du er på andre og så videre, mister du ham bedre fort . Han er kjæresten din. Han skal hjelpe deg. Det blir ting du er uenig om og ting du gjør som irriterer ham, men de bør ikke være hoveddelen av forholdet. De burde heller ikke være hovedfokus.

Hvis han har et utrolig eksplosivt temperament, er det en ting, men hvis han stadig tar sin sinne ut på deg, er det en annen ting. Og det er ikke en sunn ting.

De fleste mennesker misbruker ikke oppriktig noen, men hvis det er tegn, er han et kontrollfreak og kan ende opp med å miste deg følelsesmessig, du må sørge for at den stopper eller forlater ham. Du kan prøve forholdsbehandling og følge poengene i denne artikkelen, men hvis det ikke er noen endring, vær forberedt på å avslutte forholdet. Du fortjener et lykkelig og sunt forhold, alle gjør! Og i motsetning til hva du kanskje tror, ​​finner du det hvis du fokuserer på det.

Leave A Comment

74 + = 78