Kjærlighet Vs. Besettelse

"Passion er en positiv besettelse. Obsession er en negativ lidenskap. "-Paul Carvel

Jeg vil være den første til å innrømme at kjærligheten er helt og fullstendig forvirrende. Og akkurat når du tror du har regnet ut alt, kastes en kurvekule i veien, bare etterlatt ditt sinn i et forvrengt rot. En av disse 'kurveballene' er det enkle spørsmålet: 'Er du faktisk forelsket?' Og mer enn det, 'Er din kjærlighet sann kjærlighet, eller er det en besettelse?'

Nå kan du tenke på deg selv "INGEN MEG Jeg er besatt av partneren min. Jeg elsker dem bare i stykker, og det er helt greit. "Og du vet hva? Det er kjempebra - Hvis du virkelig er forelsket og ikke forvirrer ditt lidenskapelige ønske om kjæresten din med en usunn besettelse.

Hvordan kan du vite forskjellen?

969771438c8b08b81613037174a7348a
Hva er kjærlighet?
Alle vil ha et annet svar på dette spørsmålet, men det er noen viktige ingredienser som utgjør sann kjærlighet.

Først og fremst skal to personer som er forelsket i hverandre ha et forhold som er gratis og enkelt. Du bør ikke bekymre deg for å bli dømt av noe du sier eller gjør, og du bør ikke ha konstant frykt for å kjedelig din partner eller miste dem til noen andre. Forholdet er ganske ærlig, uanstrengt. Hver dag er en flott dag sammen, og det er egentlig ingen frykt for å være igjen av kjedelig den andre halvdelen. Samtalen flyter lett, de to av dere ler om de minste ting, og de to av dere er sånn komfortable rundt hverandre.
For det andre handler kjærlighet om å akseptere personen du er med. Det spiller ingen rolle hva de har gjort i fortiden. Det spiller ingen rolle at de har noen av de merkeligste kjennskapene du noen gang har kjent i et individ. Det faser deg ikke på at de har en litt stor nese, eller de mister håret. Ingen av disse tingene betyr noe. Når du ser på dem, er de perfekte i øynene dine. Du ser ingen feil og du aksepterer dem for hvem de er på innsiden og ut.
For det tredje må mannen eller kvinnen du er forelsket i, få deg til å føle deg glad. Selvfølgelig kommer det til å være bestemte tider hvor et argument gjør at du er sur eller ulykkelig; Det er en del av et normalt, sunt forhold. Men for det meste bør partneren gi tanker om glede, fred og lykke til livet ditt. Alt annet - for eksempel sinne, kvælning eller frykt - er et klart tegn på at du IKKE er forelsket og trenger å løpe for åsene så fort du muligens kan.
Sist men ikke minst, bør du vite at partneren din elsker deg tilbake. Det bør ikke være spørsmålstegn ved det. Du bør ikke alltid spørre, eller lurer på om kjærligheten ikke blir returnert. Du vil kunne føle det på den måten du to samhandler med hverandre.
Spør deg selv dette spørsmålet: Ser du på partneren din og får fortsatt sommerfugler i magen? Kan du snakke med partneren din om alt og alt? Kan de to av dere ha det gøy uansett hva du gjør? Gjør de deg lykkelige? Føler du deg som om du liker din partner fullt ut, men egentlig ikke trenger dem? Det er kjærlighet.

4a94be3f43ccab3b0c00cb936b5d6fb9
Hva er besettelse?
'Obsession: en ide eller en tanke som kontinuerlig opptar eller inntrer på en persons sinn.'
Ok, ja. Når du er forelsket, er partneren helt sikkert i tankene dine mye. Men er det en usunn bekymring? Føler du at du bokstavelig talt ikke kan tenke på noe annet? Og er tankene dine generelt positive, eller er de fylt med bekymringer og frykt?
Obsession er mye, mye annerledes enn kjærlighet, selv om mange personer forvirrer det med kjærlighet. De synes det er helt naturlig å være overkrok for sine kjærester, stadig tenker på dem og hva de gjør, stadig lurer på om de skal bryte seg med dem og kreve alle slags gaver og søte budskap for å bevise de elsk dem tilbake. Nå høres det i det hele tatt som de ovennevnte få avsnittene? Selvfølgelig ikke. Høres mer ut som et mareritt.
Først og fremst vil noen som er besatt av partneren deres snarere enn forelsket, tro at de faktisk trenger dem. De vil tro at de ikke kan fungere uten denne personen, og å miste dem vil ødelegge livet deres. De kan ikke nyte tiden av seg selv og må være hos partneren sin døgnet rundt, eller i det minste snakke med dem hele tiden hele dagen. Den andre er det en pause i kommunikasjon, de vil øyeblikkelig begynne å bekymre seg. Som bringer oss til nummer 2 ...
En besatt person vil alltid bekymre seg. De vil bekymre seg for å være igjen eller lurt på, de vil bekymre seg for hva deres partner gjør hver gang de ikke er sammen, og de vil bekymre seg hvis de er kjedelige eller irriterende deres partner. Forholdet vil ikke løpe jevnt da den besatte personen stadig vil bli agitert og gå på eggskjell, i stedet for å være komfortabel og fornøyd med sin elsker.
For det tredje vil noen som er besatt i stedet for å være forelsket, alltid føle seg forkjølt. Den konstante frykten, den uopphørlige bekymring, og opplevelsen av partneren deres, vil nesten drive dem gal. De finner seg bekymret eller sint mye, i stedet for å ha et lykkelig og bekymringsløst forhold.

La oss nå bryte det ned. Hvis forholdet føles mer som en rolle enn et partnerskap, og du føler deg som om du ikke kan være deg selv for å "holde" den andre halvdelen, er dette ikke ekte kjærlighet. Hvis du føler deg som om partneren din er den eneste nøkkelen til din lykke og du ikke klarer uten dem, kan du bli besatt.

Kan besettelse være en sunn del av et forhold?
Her er det en liten bit vanskelig: ja, en smule "besettelse" eller "forelskelse" er normalt, spesielt i begynnelsen.
Du ser, når du først inngår et forhold og først blir forelsket, er partneren din nødt til å være i tankene mye mer enn vanlig. Du kan være litt bekymret for at de ikke uttrykker følelsene tilbake, bare fordi kjærligheten er frisk og ny, og de har ikke videreformidlet sine følelser til deg ennå. Du bør føle deg ekstra giggly og glad når de kommer, og de to av dere kjemper aldri.
Imidlertid vil denne VERY SLIGHT infatuasjonen slites av i et sunt forhold der det er ekte kjærlighet. Ting blir mer avslappet og normalt, og du vil føle deg helt innhold og komfortabel med den andre halvdelen.

d9a5de6387b2b2394b13212fca9e93e5
Hva skal du gjøre hvis du er besatt?
Etter å ha lest dette, kan du innse at du har en usunn besettelse med partneren din. Hvis det er tilfelle, må du ta et skritt tilbake og virkelig vurdere situasjonen. Er dette noe du kan tømme? Tror du at du kan slutte å bli besatt av partneren din og egentlig bare nyt ham / henne og forholdet til hva det er? Nine ganger ut av ti, kan besettelsen ikke løses eller reverseres. Hvorfor? Fordi besettelse er IKKE like sann kjærlighet, og det er vanligvis ikke sant kjærlighet gjemmer seg under besettelsen. Mitt råd til deg er dette: gå. Jeg vet at du tror du ikke kan være lykkelig uten denne personen i livet ditt, men stol på meg - du kan. Og til slutt vil du finne kjærligheten i livet ditt og oppleve hva sann kjærlighet er. Det er vakkert, ikke kvelende!

Har du noen gang forvirret besettelse av kjærlighet?

Leave A Comment

66 + = 73