Kjæresten min lurket på meg – hva nå?

Fusk er bare en forferdelig ting, ikke sant? Og hvis det nylig skjedde med deg, føles du sannsynligvis ganske lav om deg selv. Du har nok forlatt å føle deg helt forvirret og spørre det uansvarlige spørsmålet, "Hvorfor?" Vel, vi er her for å hjelpe. Kjæresten din lurte på deg. HVA NÅ?

4b2b994f19beea9524cfdfd6d3619214

1. Ikke reager straks

Umulig, ikke sant? Du finner bare ut at drømmen din har lurt på deg, og jeg forteller deg ikke å reagere umiddelbart. Virker som noe ufattelig, utenkelig, da jeg er sikker på at din første reaksjon var å rope og skrike på ham, kalle ham alle slags navn og kanskje kaste klærne og andre viktige gjenstander ut av inngangsdøren. Og den reaksjonen er helt normal. Men jeg forteller deg, du vil få mye mer hvis du ikke reagerer umiddelbart. Når du finner ut, ta et dypt pust og ta et skritt tilbake. Hvis han forteller deg til ansiktet ditt, fortell ham at du må gå ut av huset for en liten stund. Hvis han forteller deg om en tekstmelding eller telefonsamtale, svarer du ikke eller forteller ham at du vil ringe ham tilbake.

2. Slapp av og ta tid for deg selv

Jeg vet, det er forferdelig å bli lurt på. Men du må holde deg kult. Du ønsker ikke å se ut som en tull i denne situasjonen, og freaking ut om dette problemet vil absolutt ikke få deg til å føle deg bedre. Som jeg sa før, ta en dyp pust og prøv å roe ned. Ja, du er nok ødelagt og overveldet med nyhetene, men ikke la dette følelsesmessige stresset få det beste av deg. FORTSETT. Gå en tur, ring de beste galene dine for å komme og slappe av, eller ta en massasje og en pedikyr.

3. Ikke kom tilbake straks

Det er uheldig, men mange kvinner vil bestemme seg for å hoppe inn i armene til den første fyren de ser etter å ha blitt lurt på. Ikke bare er de følelsesmessig skadet og søker noen form for trøst, men de tenker "Hvorfor ikke? Han bryr seg ikke om å gjøre det til meg, jeg bryr meg ikke om å gjøre det heller! ". Men damer, seriøst. Ikke gjør rebound drama. Det vil nok få deg til å føle deg verre til slutt, og hvis du ender opp med å forholde deg til et "forhold" med denne rebound fyren, ni ganger ut av ti, vil det ikke vare. Spar deg stresset og (enda mer) vondt ved å holde deg borte fra menn for litt. Flørting er greit, dating og mer, er det ikke.

4. Vurder å ta ham tilbake

Du tenker nok på "HVA? Hun kan ikke være seriøs! ". Men ja, jeg er faktisk seriøs. (Vennligst ikke slå meg gjennom skjermen).

Hør opp: Jeg sier IKKE at juks er noen gang OK. Jeg sier absolutt ikke at noen noensinne har en grunn til å jukse, og vi bør børste den av skuldrene våre, slik at det ikke er greit, men det er visse situasjoner hvor du bør vurdere å ta med din partner tilbake.

Du har vært dating i lang tid:

Har dere vært dating lenge? Jeg tar ikke en måned, tre måneder eller til og med 6 måneder. Jeg snakker om minst 1 år eller mer. Hvis du har sett på hverandre for en stund, og du har gjort en forpliktelse med hverandre (løfte ringer, engasjement, flyttet sammen, osv.), Kan du vurdere om det er verdt det å tilgi og forsøke å jobbe gjennom problemet for ditt forholds skyld.

Han har vært ekstra stresset ut:

Har han gått gjennom en betydelig vanskelig tid? Ja, selv gjennom de vanskeligste tider, må mannen din se på deg og bare deg for komfort, men noen ganger drastiske hendelser gjør oss ikke i stand til å tenke rett. Hvis det har vært en ufattelig mengde stressfulle og forferdelige hendelser som har kommet opp i livet, og han gjorde en feil, kan du ta det med i betraktning for å ta ham tilbake.

Han unnskyldte seg - og antydet det:

Det er enkelt for noen å si "Jeg beklager". Men sa han det, og mener egentlig det? Har han innrømmet at det han gjorde var en uforgivelig feil, og han vil bokstavelig talt gjøre noe for å vinne deg tilbake? Gjør han en ekte innsats for ikke bare å si hvor beklager han er, men faktisk viser deg også? Hvis han virkelig ber om unnskyldning for sine handlinger, kan du vurdere en annen sjanse.

Det var ikke i gang:

Jeg tror vi kan alle enige om at feil oppstår. Og ja, juks er en veldig stor feil som utgjør en rekke andre feil. Men fortsatt skjer disse tingene. Hvis det ikke var en pågående eller følelsesmessig vedlagt juks, og bare var en latterlig en natt, kunne du ta ham tilbake.

5. Flytt på

Selvfølgelig er det noen ganger det beste å bare gå videre - selv om han unnskyldte tre hundre og førti seks ganger. Selv om det bare var en gangs ting og han lovet det, vil det aldri skje igjen. Selv om dere begge var DAGER vekk fra ekteskapet! Noen ganger er det best å bare gå bort. Du må vurdere mange forskjellige faktorer.

Det var ikke et godt forhold:

Var resten av forholdet ditt bra? Hvis han aldri behandlet deg rett i utgangspunktet, og de to av dere alltid kjemper, da ville jeg ikke anbefale å komme sammen igjen.

Du kan ikke stole på ham:

Det er åpenbart at du ikke kan stole på ham etter at han har lurt, men hvis du er helt, hundre prosent mot å tilgi ham, og du vil aldri kunne stole på ham, uansett hvor hardt de to forsøker å jobbe ting ut, ja ja, fortsett.

Han er en gjentatt lovbryter:

Er denne fyren kjent for å snyte på sine kvinner? Da skal jeg ikke fortelle deg hva du skal gjøre i denne situasjonen. (DUMP HIM).

Du var ikke sammen lenge:

Hvis du bare var sammen i en måned eller så, så virkelig, ingen skade gjort. Det var sannsynligvis en god ting du fant ut så snart du gjorde! Du har kanskje reddet deg mye trøbbel og hjertesorg i fremtiden.

Damer, hold alltid et smil på ansiktet ditt og hold et nivåhodet når du arbeider med denne situasjonen. Har du noen gang blitt lurt på? Hvordan reagerte du og tok deg tilbake?

Leave A Comment

+ 41 = 43