Jomfru mann i kjærlighet

Alltid å måtte sjekke arbeidet deres, søke den beste ruten, og tilbringe utallige timer som perfeksjonerer alle aspekter av livet sitt til det oppfyller sine standarder - ja, dette oppsummerer jomfruen til en tee. Men ikke tenk utholdenhet og engasjement brukes kun i forretnings- og skolesituasjoner. Virgoans er ekstremt interessert i sine partnere også, og vil sikre at deres elsker er glad hele tiden. Er det noe annet som gjemmer seg under denne manns nøyaktige personlighet?

stor

Type kvinne jomfru trenger

En jomfru er ikke overbevist av et pent ansikt, og han finner ikke seg selv opptatt av en kvinne som blender med juveler og fancy klær. Jomfru mannen ser hinsides utseende, søker noe mer. Han trenger en stabil, sikker og trygg kvinne som kjenner henne verdt, og stoler ikke på hennes utseende for å komme seg. Faktisk vil en jomfru mann mest alltid velge en vakker og sterk personlighet over en koselig kvinne hver dag. En jomfru vil lene seg tilbake og vurdere sin potensielle kvinne i en stund før han bestemmer seg for å forfølge henne. Han må først sørge for at du ikke er noe dumt kvinne med et pent ansikt, men en smart gal med et hode på skuldrene og en trygg personlighet som er lett gjenkjennelig i en mengde. Han trenger også en kvinne som kan øke sin tillit og ego, og en dame med en vill side som kan bringe ham ut av sitt stive skall litt.

large-1

Jomfru i et forhold

Jomfruen mannen forsøker alltid å få fullkommenhet, og vil gjennomgå sitt arbeid uendelig til han fullfører det med fullkommenhet - og dette inkluderer også sitt kjærlighetsliv. Faktisk har en jomfru mann en veldig vanskelig tid å bli forelsket. Dette skyldes at jomfruen vil tilbringe en mengde av sin tid som vurderer forholdet, søker ut hver kvinne og forhold, og ser om det er feil eller sprekker som er verdt å reparere. Det er først når han har bestemt seg for at forholdet har møtt sin standard for fullkommenhet at han vil tillate seg å bli komfortabel nok til å bli forelsket. Den positive siden til dette? Han vil være trofast mot kvinnen han elsker.

Jomfruer er ikke bare kjent for sin trofasthet, men også deres gjennomtenkthet. De vil alltid (og vi mener alltid) gjøre tid for deg, selv om hans dager kan bestilles med heltidsarbeid og deltidsskole. Jomfruen vil ta spesielle forholdsregler og planlegge hele sin tidsplan for å sørge for at han er hjemme for å gjøre sin ektefelle middag og leke med barna i all sin fritid.

Det er ikke ofte at du vil se en jomfru mann gjøre noe ekstremt ut-av-blå eller romantisk. Hans fornuftige natur og avslappede forholdsstil ser ingen grunn til ekstravagante schmoozing eller romantiske stearinlysdinners på havet. Men ikke la det svinge deg fra å danse en jomfru mann. Husk, han er typen fyr som er villig til å gjøre noe for sin dame og gjør tid for henne, uansett hva. Han er ikke høyt vedlikehold i det minste og er i det for lang tid, noe som betyr at du ikke kan sette frykten for å "slå den og avslutte den" for å hvile.

stor

Jomfru i soverommet

Under det første møtet med en jomfru mann, kan du merke en ting: hans ekstreme stivhet. Jomfruer har ikke en naturlig tillit til dem, og denne mangelen på selvtillit strekker seg ut i soverommet. Du vil ikke forvente noen overraskelser eller ville møter med en jomfru mann, da alle aspekter av arrangementet er planlagt nøye på forhånd og gjort det i riktig rekkefølge i løpet av natten.

Men som jomfru mannen blir mer komfortabel med sin elsker, vil stivheten forsvinne, og det blir som å elske helt annen person. Plutselig opptrer overraskelsene, og du ser en ny funnet lidenskap og vilt kjøring i jomfruens kjæreste. Du vil snart legge merke til at hans nøye oppmerksomhet på detaljer og hans strever etter perfeksjon kan brukes på en spektakulær, behagelig måte.

En måte å få jomfruen til å komme ut av skallet sitt og elske deg mer dypt, er å berolige ham ofte om hva en god jobb han gjør. Som vi tidligere har nevnt, forsøker jomfruer hele tiden å være perfekt i alt de gjør, og å høre fra deg at deres arbeid er perfekt vil øke hans selvtillit og hjelpe ham å slappe av mer under arkene.

Negativ side av en jomfru mann

Den største negative egenskapen en jomfru mann besitter er hans overkritiske holdning. Da han alltid søker fullkommenhet i alt han gjør, vil han sikkert kritisere alle aspekter av hans daglige rutine til den oppfyller hans (noen ganger umulige) forespørsler. Mange kvinner finner dette for å være irriterende, og denne kritiske holdningen kan noen ganger dukke opp i løpet av forholdet, noe som noen ganger kan føre til en rotete og sårende oppbrudd.

Jomfru mannen er også litt kresen og hard når det gjelder å velge sin kompis, som kan virke som dømmende. Jomfruer vil lene seg tilbake og se før de gjør et trekk på en kvinne med det ene formål å vurdere om hun er "god nok" for ham. Selvfølgelig er ingen glad i en herre som er ekstremt dømmende og kresen når det gjelder å velge en dame, så dette kan være et stort sett for mange kvinner.

Sist men ikke minst, er en jomfru veldig fast i hans veier og vil ikke forandre seg for noe eller noen. Når han har en ide i hodet, vil han holde fast ved det uansett hva. Dette er en del av hans overkritiske holdning og konstant behov for fullkommenhet i alle aspekter av livet hans. Dette inkluderer hans kjærlighetsliv, så ikke bry deg om å prøve å forandre jomfru mannen til noe som han ikke er - det vil bare ikke fungere.

kompatibilitet

Jomfru og Steinbukken: Dette er virkelig en kamp laget i himmelen. Begge dere er ekstremt drevne og beslutte med alt du gjør og til enhver tid gir 100 prosent til partneren din. Begge dere søker langsiktige relasjoner og tar forhold svært alvorlig. Du vil kunne jobbe gjennom problemer og alltid erobre dine problemer for et stressfritt forhold som er nesten perfekt.

Jomfru og Tyren: En annen flott kamp som dere to er veldig sikre i dere selv og leter etter noe som er bygget for å vare. Dette forholdet vil blomstre som de to av dere streber etter et tilsynelatende perfekt og ubegrenset forhold. Bare vær sikker på at de to har masse morsomme og spennende aktiviteter, ettersom dine realistiske tankegang kan gi deg mangler litt pizazz.

Jomfru mann i et nøtteskall

En virgo mann ser etter en ting: perfeksjon, enten det er i sitt arbeid, hans venner eller hans relasjoner. Han vil ha den perfekte kvinnen som kan øke sin tillit og holde seg ved siden av hva som helst. Han er en drevet, fast og trofast person som vil stoppe på ingenting for å sikre at kona og barn er til enhver tid lykkelige.

Bildekreditt: Leaaa, Martha, Nicola.

Leave A Comment

1 + 4 =