Jeg savner ham, men han savner meg ikke

Det er utvilsomt en av de verste følelsene i verden: du og denne super spesielle fyren har kommet sammen for en stund, går på datoer, teksting hele dagen, og har tid på livet ditt. Og så plutselig gjør det en tur til verre, og du finner deg selv argumenterer mye mer, de spesielle datoene og romantiske øyeblikkene som synes å forsvinne om natten. Og ettersom historien ville gå, bryter dere dere opp, og dere er igjen ødelagte og hjerteskjorte.

Men vent.

Du kan ikke unngå å legge merke til at ingenting virkelig har endret seg på slutten. Han går om sin daglige virksomhet, ler og smiler med sine venner, klassekamerater og kollegaer, uten omsorg i verden. Han ser ikke ut til å være ødelagt i det minste, og verste av alt - han savner deg ikke. Mens du sitter i sengen din med noen tårer som renner ned i kinnet ditt og venter med forventning om at han skal sende deg en "Jeg savner deg" eller "Jeg beklager" -teksten, har han ikke tid til å savne livet du litt.

Hva gir?

Først av alt, la meg fortelle deg så mye: du er IKKE den første damen, dette har skjedd, og du vil IKKE være den siste. Så føl deg aldri som det er noe galt med deg, eller du er noe mindre enn noen andre. Dette er bare noe som skjer, så veldig forferdelig som det er.

57e54d20131cf059c62cc116fd9cc389
Savner du virkelig HIM?
Kjærlighet. Det er så forvirrende, ikke sant? Hvert aspekt er bare en uendelig spiral av forvirring uten utvei. Og selvfølgelig er det det samme for når du slår sammen med noen også. Når det blir sagt, savner du virkelig HIM? Eller savner du bare å ha noen rundt som elsker deg og bryr seg om deg?
Tenk på det - og jeg mener virkelig TAN. Var det han som gjorde noe spesielt for deg, eller var det bare øyeblikkene og følelsene de to av dere delte? Nine ganger ut av ti, savner vi bare øyeblikkene. Vi savner god morgen tekstmeldinger og de dumme datoene i parken hvor du matet ender og sped rundt på scootere som du var i junior high. Og mest av alt, savner vi de dype klemmer og fyrverkeri hver gang vi kysset.

b1fbbd3d1f254a74dad48932ca50614a
Hvorfor savner han ikke meg?
Jeg vet ikke om deg, men jeg har vært i denne stillingen før; og det er AWFUL. "Hvordan kan han ikke savne meg? Hvordan kan han handle som alt er normalt når det ikke er? Gjorde han aldri bryr seg om meg i utgangspunktet? Hva er galt med meg! "Og damer, før du sender hjernen din inn i et følelsesmessig togvifte av tanker og konklusjoner, ta en titt på noen av grunnene til at han kanskje ikke savner deg.

Han viser ikke den. Jeg tror nå at vi alle vet at flertallet av menn ikke er egentlig alt det "emosjonelle". De viser ikke kjærlighet veldig bra, og de kommer definitivt ikke til å la oss - eller noen andre for den saks skyld - se dem gråte. Så hvorfor på jorden ville han fortelle deg at hans hjerte virkelig er vondt? Han kan bare holde sine følelser i takt og ikke la sine virkelige følelser skinne gjennom. I dette tilfellet vil du sannsynligvis ende opp med å høre fra ham før eller senere. Ingen kan la sine følelser flaske opp uten å gjøre en ting om det.

Han er sterk. Ikke for å si at du ikke er sterk, men kanskje det er en annen tankeprosess som skjer på innsiden av hodet. Kanskje han virkelig savner deg, men han vet at det ikke er noen fremtid med deg. Ja, det er litt veldig kaldt hard sannhet, men det måtte sies. Noen ganger, selv om vi kan være dypt forelsket i noen, vet vi at forholdet til slutt vil mislykkes. De to av dere kan ha en dyp forbindelse, men vær på helt forskjellige sider om svært viktige ting. Hvis du ikke var i stand til å utarbeide disse forskjellene før oppbrudd, vil du sannsynligvis ikke gjøre det nå.

Han holder seg opptatt. Han har sannsynligvis bestemt seg for å plukke opp det ekstra skiftet fra jobb, så han trenger ikke å gå hjem og bli fristet til å hente telefonen og ringe deg. Kanskje han har bestemt seg for å hente en klasse på samfunnsskolen eller har tatt opp en ny hobby for å holde seg unna av ting. Så så du ham med vennene sine tre dager på rad, va? Det må være fordi han helt bryr seg, de to av dere brøt opp, ikke sant? Helt feil! Han prøver sannsynligvis bare å ha litt moro og ta seg av det vondt han føler seg på innsiden. Du vet hva de sier, latter er den beste medisinen!

Han møtte noen andre. Ouch, ja. Dette er sannsynligvis det du ikke vil lese. Men hei, hvis dette er tilfelle, kommer du til å finne ut snart nok allikevel, ikke sant? Ja, det vil nok legge til enda mer smerte i hjertet ditt, men noen ganger skjer disse tingene. Han har kanskje møtt noen andre og er helt forferdet med dem, og lar deg være en del av hans fortid og ingenting annet.

Han brydde seg aldri. Damer, vi vet alle at det er menn der ute som bare er flate ut jerks. De spiller for mange spill! De sier en ting: "Oh, du er den beste kjæresten noensinne, jeg håper vi varer evig" med ti tusen kissy ansikts- og hjerte-uttrykksikoner, men neste dag endrer de helt sin tone: "Oh, ja hei," fem timer etter leser vår tekst til dem. Noen ganger spiller menn bare spill og utvikler aldri egentlige følelser til å begynne med, selv når de sier at de gjør det. I dette tilfellet, selvfølgelig, kommer de ikke til å savne deg. (På den annen side er det noen gutter der ute som vil innse at de virkelig hadde følelser for deg AFTER breakup-i hvilket tilfelle de vil gi deg beskjed!)

efa552a84744aa9da0573d1cc2f7449d
Hva skal du gjøre hvis du savner ham?
Det er definitivt en RIGHT måte og en feil måte å håndtere mangler en mann. Første ting først..

Hold minnene nær deg. Bare fordi de to av dere brøt, betyr ikke at du må fjerne ham helt fra minnet ditt. Selv om det kan virke som en god ide å late som han ikke eksisterer, vil det faktisk gjøre deg en stor tjeneste i det lange løp for å holde minnene nært. Se tilbake på disse øyeblikkene med et mykt hjerte og tenk "de var noen fantastiske tider, men det er bedre tider fremover!" Fordi ja det var gode tider i livet ditt og de skulle ikke bli glemt - bare lagret vekk og sikkert ikke jaget.

La ham få vite hvordan du føler - EN gang. Du er skadet fordi de to av deg brøt opp. Du savner ham fryktelig og vil ha ham tilbake. Det er OK å gi ham beskjed, så lenge du gjør det en gang - så sørg for at du har alle dine tanker i orden før du sender ham den lange teksten eller telefonsvareren. Ikke vær den jenta som plager ham hver annen time på dagen med 'Jeg savner deg' tekster eller 'Kom tilbake til meg' talepost; Dette er bare irriterende, desperat, og vil skyve ham bort enda lenger. La ham få vite hvordan du føler deg og hvor viktig han er for deg. Én gang vil legge tanken i hodet og la ham få vite hva som skjer uten å presse ham. Hvis han føler seg på samme måte, vil han fortelle deg det.

Ikke stilk ham. Jeg vet at det er fristende å fortsette å sjekke hans Facebook eller Instagram for å se hva han gjør og hvem han er med, men du må virkelig stoppe. Det kommer til å gjøre situasjonen en million ganger verre. Utelukkende, husk? Okay, kanskje han fortsatt lurer i tankene dine ganske ofte, men det vil bare gjøre tanken på ham mer fremtredende når du sjekker på ham hvert femte sekund. Seriøst, få et liv dame! ��

Ha det moro. Nå er det PERFEKT tid å ringe dine galpaler og gå ned til salongen. Slå på frisyren din - gjør noe dristig eller hold det enkelt - og få et friskt lag med maling på fingerneglene og tærne. Du vil føle deg en million ganger bedre om deg selv, og å komme deg ut med dine beste venner er alltid en enkel løsning for et ødelagt hjerte. Hei, kanskje det vil være tid til en fin restaurant eller barer etter pedikyrene også? Bare spør bartenderen for å få deg noe til å fikse et knust hjerte - jeg er sikker på at han har en super fantastisk hemmelig oppskrift som får deg til å føle deg litt bedre!

Så, rask oppsummering: Det er helt greit å savne din ex-kjæreste, men bare sørg for at du gjør det på den riktige måten. La ham få vite hvordan du føler deg en gang; hvis han vil være med deg, vil han fortelle deg det. Alt annet vil bare få deg til å se desperat ut. Hold et smil på ansiktet ditt, damer!

Leave A Comment

51 − 41 =