Jeg er ikke tiltrukket av kjæresten min lenger. Hva burde jeg gjøre?

La oss si at du har vært med denne fyren for en ganske lang periode. Alt går bra, men du finner deg ikke lenger tiltrukket av ham. Du lurer på om forholdet er enda verdt det lenger! Vel, jeg må fortelle deg: mennesker er komplekse skapninger, og vår kjærlighet og attraksjoner kan endres ved å vri på bryteren. Vi kommer til å bryte ned noen av grunnene til at du har mistet attraksjonen, hvordan det føles lengre å bli tiltrukket, og hva du bør gjøre med det.

3d15a7d2cb2dad4d487d29baf40c2e34

Grunner til at du har mistet attraksjon

 1. Menneskelig natur

I begynnelsen fant du sannsynligvis ham svært attraktivt; både hans utseende og hans personlighet fengslet deg. Heck, han kunne nok ha slitt en søppelpost og du vil fortsatt tro at han var den største mannen i byen. Men nå? Ikke så mye. Nå finner du ikke deg selv å være attraktivt for ham i det minste, du kan til og med finne ham litt irriterende eller grov. Men hva er grunnen til at du mister attraksjonen? Det er tingen - noen ganger er det ingen grunn. Noen ganger, som mennesker, mister vi bare tiltrekning mot noen vi en gang mistet pusten over. Det er uforklarlig, men det skjer.

 1. Han gjorde noe for å slå deg av

Etter å ha vært med noen en stund, begynner de å åpne litt mer. Dessverre kan dette bety at det kommer i kontakt med noen uønskede kvaliteter. Det kan være noe han gjør eller noen måte han handler som helt slår deg av. Etter å ha sett denne nye kvaliteten mistet du attraksjon for ham; Det er noe du bare ikke kan se forbi. Og det er greit at det bare betyr at han sannsynligvis ikke var den for deg uansett.

 1. Noen andre har din interesse

Hater å si det, men noen ganger mister vi attraksjon for den personen vi er med når noen andre begynner å fange vår oppmerksomhet. Du kan finne deg selv som en persons utseende eller personlighet mer enn personen du er med, noe som gjør kjæresten din mindre ønskelig. Igjen, dette er bare menneskets natur og liv, og det kan egentlig ikke forklares. Kjærlighet handler om å bli forelsket i den samme personen igjen og igjen, og hvis du ikke kan gjøre det, er det på tide å gå videre.

5c452e8fe3b41da6d03285338b8aadf0

Hvordan det føles å miste attraksjon

 1. Han irriterer deg

Så plutselig irriterer kjæresten din deg. Du kan ikke synes å komme gjennom en full samtale uten at han sier eller gjør noe som gjør at du vil klone neglene dine på et tavle. Ting han pleide å si var morsomme eller søte, er nå bare flatt ut irriterende. Alt du virkelig vil ha er at han skal være stille fordi den andre han åpner munnen på, er du umiddelbart irritert.

 1. Det er en Chore å være rundt ham

Han spør deg ut på en dato, og alt du vil si er nei. Men…. Du har ikke sett ham på nesten 2 uker fordi du har unngått ham, så du burde trolig nedbryte og bare se kjæresten din. Men dette føles som en chore, og du hater nesten det. Ja, du har definitivt mistet attraksjonen på dette punktet.

 1. Du vil ikke bli fysisk

Når du er tiltrukket av noen du vil berøre dem. Du vil ha sine klemmer, deres kyss, alt. Du ber om det. På den annen side, hvis du har mistet attraksjonen til noen, får hånden på deg deg. Du vil virkelig ikke bli for nær, og tanken på å være intim mellom arkene høres ut som 30 minutter i helvete.

 1. Du sjekker ut andre menn

Hvis du finner deg selv med et tilfelle av "vandrende øye", så har du mistet interessen for kjæresten din. Jeg mener, hvorfor ellers ville du sjekke ut andre gutter hvis du følte at du hadde den mest fantastiske mannen som venter på deg hjemme?

74a165cf937a4c58be9a3488b58712b1

 1. Du savner ikke ham

Som jeg tidligere nevnte: Du har ikke sett ham på en stund. Og for å være helt ærlig, savner du ikke ham i det hele tatt. Hvis du var tiltrukket av ham og forelsket i ham, ville du åpenbart ønske å se ham. Men alt du virkelig vil, er å bli hjemme eller gå og gjør dine egne ting, og du bryr deg virkelig ikke når du faktisk vil se ham igjen.

 1. Du argumenterer mye

Par argumenterer; Det er bare måten relasjoner fungerer på. Perfekt naturlig og helt normal, ikke sant? Vel, ikke når du ikke engang kan gå 10 minutter uten noe å argumentere for. Ikke bare er det veldig usunt for dere begge, men det er et sikkert tegn du er ikke lenger tiltrukket av din kompis.

 1. Du er sjalu av vennskapets forhold

Hvis du er i et godt forhold til mannen din, er det ingen grunn eller rom for deg å være sjalu på andre forhold. Men hvis du finner deg selv lengter etter forholdet dine kjærester har, er det et stort problem. Det er et rødt flagg at det er noe veldig galt i din nåværende situasjon, og du bør nok gå videre.

e4a3d70f8bf35c4c1654ca3e8e4ff89f

Hva burde du gjøre?

 1. Snakk med han

Kommunikasjon er nøkkelen i et forhold - du vet det, og det vet jeg. Snakk med din kamerat om problemet ditt. La ham vite nøyaktig hvordan du føler og prøv å komme opp med en løsning hvis dette er et forhold du virkelig vil investere i. Det kan skade ham, men noen ganger gjør sannheten vondt. Og du vet hva? Noen ganger må forholdene gå gjennom en stor, vond kamp for å komme ut sterkere enn før. Når det er sagt, vær ærlig med kjæresten din og opprett en plan for å få ting til å fungere.

 1. Prøv og gnist flammen

Hvis du har mistet attraksjonen til kjæresten din, er alt det kan ta, en liten oppblomstring. Hvis det føles som at flammen er i ferd med å dø, er det på tide å gjenkjenne det igjen! En fin måte å gjøre dette på er å ta en ferie sammen. Det trenger ikke å være en super lang tur - bare kom deg unna med mannen din, bare den andre av deg, i noen timer eller til og med en overnattingstur. Tilbring litt tid vekk fra andre og bare fokus på deg og din partner. Gå ut på middag, gjør noe morsomt sammen, og åpne kommunikasjonen. På slutten av natten, prøv å rev ting opp i soverommet også. Prøv noe nytt og ha det gøy med hverandre. Alt du trenger, er å ha et øyeblikk alene med mannen din for å huske hvorfor du elsket ham så kjærlig og fant ham så attraktiv i begynnelsen. Du har ingen anelse om magien til en om gangen, og hvis du har hatt mangel på romantikk og moro, kan dette være en enkel løsning på problemene dine..

 1. Ta litt tid fra hverandre

"Fravær gjør hjertet til å vokse fonder"; og det er så sant. De to av dere kan rett og slett bare trenger litt tid fra hverandre for å tenke på situasjonen. Etter pausen, hvis du føler at du virkelig vil være med ham, og du savner ham, kan forholdet gjøre en fantastisk tur til det bedre. På den annen side, etter å ha tatt litt tid til deg selv, kan du finne at du virkelig har mistet all kjærlighet for ham, og det er på tide å gå videre. Alene tid er helt viktig, og ta litt tid fra hverandre kan være en fantastisk løsning på et problem, tro det eller ikke!

 1. Slå opp

Dette er et siste resultat. Ikke et godt forhold burde ødelegge for det, men hvis det ikke er noe annet alternativ, kan du bestemme deg for å avslutte det. Men husk - ikke bare bestem deg en morgen for å slå nøkkelen og lukke forholdet for godt. Som jeg tidligere nevnte, prøv å snakke med ham. Gjør alt du kan (hvis du vil!) Å tømme flammen og bli forelsket igjen. Hvis det ikke virker, prøv en kort pause. Ta deg tid til å tenke på hva du virkelig vil ha ut av forholdet, og hvis det er noen sjanse til å bli forelsket i ham og finne ham helt tiltalende igjen. Hvis ingenting virker, og du definitivt føler at du vil være lykkeligere eller med en annen mann (til slutt), må du avslutte det. Det er absolutt ikke nødvendig å holde på et forhold til noen du ikke er interessert i. Du vil bare kaste bort hans og din tid og følelser på noe som bare ikke kommer til å trene.

Kjærlighet er vanskelig, ikke sant? Husk å ikke føle deg dårlig hvis du ikke kommer i kontakt med partneren din. Disse tingene skjer bare. Det kan bare bety at du må gjenopplive din romantikk, eller det kan bety at du må avslutte forholdet og finne noen som kontinuerlig tar pusten fra deg til slutten av tiden. Det er et vanskelig problem, men forhåpentligvis kunne vi hjelpe! Har du noen gang funnet deg selv i denne situasjonen? Hvordan endte det? La oss høre historiene dine nedenfor!

Leave A Comment

23 − 17 =