Hvorfor kan du ikke finne kjærlighet

Tegnene på fjernsyn er stadig fallende inn og ut av kjærlighet. Dine venner er i relasjoner, og noen har til og med giftet seg med drømmen din. Det virker som alle er å finne kjærlighet bortsett fra deg. Hvorfor kan du ikke finne kjærlighet?

Hvis du er som de fleste, vil du finne noen å ha et kjærlig, godt forhold til. Dette er et normalt ønske for mennesker. Vi er naturlig sosiale skapninger som liker å knytte sammen med folkene rundt oss. Når vi ikke finner den rette personen å være med, kan det være deprimerende og demoraliserende. Å finne kjærlighet vil skje, men det kan ta litt tid.

Hvorfor kan du ikke finne kjærlighet

Hvorfor kan du ikke finne kjærlighet

Det er mange grunner til at du ikke finner kjærlighet. Hvis du ser deg rundt i verden, er det mange enslige menn og kvinner. Det er også mange par. Når du ser på alle som deler, bryter opp og finner en ny partner, kan det være irriterende. Det virker som alle andre er å finne kjærlighet bortsett fra deg. Dette er sannsynligvis ikke helt sant, men det kan sikkert føles som det til tider.

Du kan ikke være i stand til å finne kjærlighet fordi du er for opptatt på jobb eller på skolen for å virkelig date rundt. Det kan også være fordi du mangler tilliten du trenger for å ta et trekk og snakke med gutta eller gals som du liker. Det er mange grunner til at du ikke finner kjærlighet, men de hjelper deg ikke å være lykkelig og ha et tilfredsstillende forhold. På et tidspunkt må du komme over alle grunnene til ikke å være med noen og finne grunner til hvorfor du bør prøve å finne kjærlighet.

Ta en titt i speilet og tenk på hvordan du kan endre. Den eneste virkelige grunnen som holder deg tilbake fra kjærlighet er deg selv. Du kan være for kresen om hva du vil, du kan mangle selvtillit, eller du kan holde ut håp om en forelskelse som er helt utilgjengelig. Uansett hva som er tilfelle, er det eneste som hindrer deg i å finne kjærlighet.

Ta en titt på deg selv

Du må være brutalt ærlig om deg selv. Hva hindrer deg fra å finne kjærlighet? Noen mennesker er opptatt av at de ikke er attraktive nok. Andre mennesker mangler tilliten til å gjøre et trekk eller flørt med en forelskelse. Andre mennesker er for opptatt til å faktisk spille feltet. Alle disse grunnene kan komme i veien for å finne den rette personen.

Det er aspekter av livet ditt som du kan endre for å gjøre det mer sannsynlig at du vil finne den rette personen. For eksempel, tenk på ditt nåværende liv. Hvis du er konstant opptatt på jobb, vil du ikke ha mange muligheter til å finne den rette romantiske samarbeidspartneren. Med mindre du møter den rette fyren på jobb, kan du aldri finne kjærlighet. Du må gjøre muligheter for å møte mennesker og komme deg ut der.

Hva dette betyr, avhenger av hva du liker og personen du vil finne. Hvis du liker å vandre og utendørs, delta i en løpeklubb, kjøre en maraton eller finn en gruppe som kajakker sammen. Dette gir deg flere muligheter til å møte mennesker. I tillegg vil det bety at du møter de riktige personene. Hvis du elsker utendørs og går med på en vandringsklubb, så vil den typen fyr du møter også elske å være ute. Du kan fortsatt ikke være en perfekt kamp, ​​men du vil i det minste vite at du har noen ting til felles.

Er dine mangler å komme i veien?

Kanskje du tror at du er for kort eller du hater nesen din. Du kan føle at du er for kjedelig, for fett eller for arbeidsfokusert for at noen alltid vil like deg. Du ville ha feil. Til å begynne med er de fleste av de manglene du ser i deg selv ikke hva resten av verden ser. Vi er naturlig vanskeligere på oss enn noen andre er. Du ser deg selv i speilet hver dag og plukker ut ditt utseende. De fleste er ikke nesten så sterke. I tillegg er noen av de aspektene du ikke liker om deg selv de tingene som din fremtidige partner vil elske. Gi deg selv en pause.

Begynn å lete etter kjærlighet

Glem alt som holder deg tilbake. Det er på tide å komme seg ut og utforske alternativene dine. Mens noen tror at kjærligheten bare kommer til deg når øyeblikket er riktig, er de vanligvis feil. Kjærlighet kan skje tilfeldig, men det betyr ikke at du må sitte hjemme, strikke og vente på Mr. Right å gå gjennom døren din. I stedet for å være passiv, ta en aktiv rolle i å finne den rette personen. Dater rundt og møt nye mennesker. Du kan oppleve at typen kvaliteter du trodde var nødvendig, er ikke det du egentlig vil ha i en partner. Eksperimentere og ha det gøy Før lenge finner du den riktige personen.

Få et aktivt sosialt liv

Den eneste måten du vil finne kjærlighet på er å møte folk. Hvis du tilbringer de fleste av dagene på jobben og hjemme, vil du aldri møte potensielle partnere. Du må bli med på en ny klubb eller starte en ny aktivitet. Ta en høyskole klasse. Uansett hva du gjør, sørg for at du går ut i verden, møter nye mennesker og gir deg muligheter til å finne noen du liker.

Hva om avvisning?

En av de største grunnene til at folk ikke gjør et trekk er fordi de er bekymret for avvisning. Dette er en helt naturlig frykt, men det vil åpenbart ikke hjelpe deg med å finne kjærlighet. Det er en utmerket sjanse for at noen av partnerne du spørger ut, vil slå deg ned. Du må lære å ikke ta dette personlig. De kan tro at dine personligheter ikke er en kamp, ​​eller de kan allerede være i et forhold. Uansett hva som er tilfelle, prøv å ikke dvele på det for mye.

Hvis du tenker på det, er en avvisning faktisk en god ting. Hvis de gikk ut med deg uansett, kan du kaste bort tiden din på et forhold som partneren din visste ikke ville fungere. Forkastelser gjør vondt, men det sparer tid og stress. Hold deg positiv, møt nye mennesker, og du vil ende opp med å finne kjærlighet før eller senere.

Leave A Comment

+ 1 = 7