Hvordan være den perfekte kjæresten

pic 10

Å være den perfekte kjæresten kan være en vanskelig ting å takle. Du kan muligens opprettholde den perfekte karrieren, bilen og huset, men å opprettholde et forhold er ingen tur i parken. Forhold er morsomme i begynnelsen, men etter at den "nye" slites av, kan resten være noe komplisert. De fleste kvinner velger å ha forskjellige masker i relasjoner og ikke verdsetter hvem de egentlig er. Den virkelige du er hva en mann virkelig ønsker. Fortsett å lese for å lære å være kjæresten du ønsker å være for din kompis.

1. Vær deg selv
Vær alltid sant for deg selv. Fortsett å gjøre ting du gjorde før du var i et forhold. Hvis du kjørte i parken, fortsett å løpe. Hvis du liker å male, fortsett å male. Han vil respektere deg mer hvis du fortsetter med å være deg selv. I relasjoner kan kvinner ha en tendens til å la seg gå eller bare lage planer rundt mannens plan. Ikke vær den typen kvinne. Kjent hvem du er og flaunt den. Du er fantastisk, og han elsker deg for hvem du er. Slip løs ditt quirky Zooey Deschanel selv. Menn elsker en kvinne med tonnevis av personlighet og humor. Så la ditt sanne kjærlige selv skinne.

2. Kommuniser
Kommunikasjon er den viktigste grunnen til at de fleste relasjoner ikke starter. Hvordan kan du lese en datingartikkel uten å nevne kommunikasjon? Vi er i en verden der kommunikasjonen har redusert drastisk. Folk bruker mer tid hjemme på grunn av teknologien mani. Jeg liker å si "Idle hands er djevelen lekeplass." Dette er akkurat det som skjer. Flere mennesker er i hodet og antar og skaper situasjoner som ikke engang eksisterer. Det blir sin egen død. I stedet for å foreta presumptive beslutninger, kommuniser med din partner. Åpne opp for ham / henne om hva du føler og hvordan bestemte handlinger får deg til å føle deg. Og kom deg ut av hodet og tilbake til livet. Jeg elsker Sara Bareilles sang "Brave" fordi det virkelig inspirerer folk til å si hva som må sies. For gitt er det måter å si hva du trenger å komme over, uten at holdning og ondskap er vedlagt. Kommuniser dine følelser og følelser effektivt, og han vil vokse til å sette pris på at du var villig til å dele den delen av deg selv med ham.

pic9

3. Stol på ham
Første spørsmål, hvorfor er du med noen som du ikke stoler på? Virker som en sløsing med energi. Å være en god kjæreste betyr å åpne opp med et annet å være og stole på dem. Hvis du har en historie med dating gutta som du ikke stoler på, så åpne opp for din nåværende kjæreste om fortiden din. Snakk om fortiden din, men ikke tør å gjenopplive den. De fleste menn er forståelse for dette problemet, og han vil være villig til å ta de nødvendige skritt for å tjene din tillit. Åpne ditt hjerte og stol på at han er den personen du er bestemt til å være med på denne tiden. La frykten løsne, og kjærligheten du trenger kommer inn.

4. godta ham
Mai ganger i relasjoner, prøver kvinner å forandre en mann. Kvinner tror kanskje de er inspirerende, men i all virkelighet hindrer kvinner mennene fra å være deres sanne selv. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg hører en av mine venner, klager på kjæresten sin, ikke ser på romansk komedier eller tar initiativ til å rydde huset deres. Først er mennene ikke telepatiske, og hvis du ikke er oppe med problemene du har i forholdet, vet du at problemet ikke vil forsvinne magisk, det vil forstørre. Kommuniser etter behov. Men vær også klar over at hvis han ikke ville se romansk komedier når du daterer, og hvis han ikke gjør visse ting rundt i huset, aksepterer han som han er. Nagging skyver bare menn bort. Prøv å finne et kompromiss, men aksepter og elsk ham for hvem han er. Til slutt ønsker vi alle å bli akseptert for hvem vi egentlig er.

pic 8

5. Respekt
Alle elsker den beryktede Aretha Franklin-sangen "Respekt." Surprisingly, sangen ble skrevet av en mann. Otis Redding skrev sangen, men Aretha sang det. Menn ønsker mer respekt når de kommer hjem. Og ærlig talt, det er det de fleste ønsker i alle relasjoner. Å være disrespected er en stor grunn til at mange relasjoner til slutt ikke virker. Hvem vil være med noen som downing dem og kritiserer dem hele tiden? Evaluer språket du bruker når du snakker med kjæresten din. Pass på at du følger Golden Rule og behandler ham hvordan du vil bli behandlet. Det er en toveis gate. Respekt er opptjent.

6. Commonality
Jeg hater virkelig når andre sier "Motstander tiltrekker." Denne ideen er så 80-tallet, og den kom ut av en Paula Abdul-sang. Å dele motsatt kan fungere for deg, men det virker ikke for alle. I min personlige erfaring er det best å dato noen som har lignende interesser som deg selv. Hva snakker du om hvis du ikke har noe til felles? Hvem du dato er en sann refleksjon av selvtillit. Hvis partneren din liker å gjøre utendørs opplevelser, så start en dato på parken. Hvis han liker å gå ut til klubber, så bli med ham. Du kan enten ta en matlagingskurs eller delta i et treningsstudio sammen. De fleste par trives fordi de liker å gjøre det samme. Så gå ut av din komfortsone og koble på et dypere nivå. Finn det felles grunnlag og nyt hverandres selskap.

7. Introversjon vs Extroversion
Å vite om du er mer av en introvert eller utadvendt, kan være en relasjonsfrelser. Jeg er en ekte Southern Belle som elsker en god samtale ved siden av min te og sitronade. Selvfølgelig er jeg mer en utadvendt, men jeg elsker å ha ned tid også. Noen år tilbake daterte jeg denne fyren som var en komplett introvert. Så vi måtte finne et kompromiss i forholdet. Vi skulle gå ut på fredag ​​og bli hjemme på lørdag. Det fungerte perfekt for å passe våre unike personligheter. Så spør kjærlighetsspørsmålene dine for å finne ut hvilken personlighet han mest sannsynlig passer til for å sikre at du begge er på samme side.

pic7

8. La slippe negativitet
Noen ganger kan du bare se glasset halvt tomt, men det er viktig at du begynner å finne sølvfôr i ting. Så hva blir du fanget i trafikken og du har en dårlig hårdag. Begynn å si at jeg ikke er en fan av trafikk, men jeg er takknemlig for bilen jeg har. En annen klage i relasjoner som går sør er på grunn av negativiteten trukket inn i relasjonene. Pass på at du sier positive ting om kjæresten din og ikke spy negativitet over alt. Menn kan ikke stå kvinner som alltid ser ulempen av ting.

pic 6

9. revurdere tiden din
Mange enslige jenter har mye fritid på hendene. Så de kan holde seg opptatt med å shoppe, spille sport, slappe av med sine venner og gjøre andre ulike aktiviteter. Vel, ting endres når du kommer inn i et forhold. Og å finne tid for mannen din kan være vanskelig, spesielt hvis du jobber eller kan være i skolen. Finn deg tid til å tilbringe med kjæresten din. Selv om det er en liten en time lunsj dato. Du begge kan også fange søndagsbrunch eller han kan hjelpe deg med å studere for en stor test. Ikke glem å ta med ham i livet ditt, eller ditt forhold vil vilje i stedet for å blomstre. Det viser at du bryr deg og gjør tid for ham. Og hva er et forhold uten tid?

10. Selvpleie
Få den massasje, pedikyr og trene daglig. Selvhjelp er den eneste tingen de fleste mangler. Det er tingen som fører til utbrenthet og negativ mentalitet. Selvhjelp kan bidra til å forhindre utmattelse, tretthet, og til og med noen ganger depresjon. Pass på at du tar vare på deg selv og holder deg oppe. Vi har alle fått et forhold og blitt komfortabel. Og bare kanskje vi får en ekstra ti pund. Jeg har vært skyldig i dette. Ikke bli lat. Hold opp dine fremtoninger. Fortsett å trene og være ditt beste selv for kjæresten din og for deg selv.

pic5

11. Elsk deg selv betingelsesløst.
Noen mennesker kan si at å elske deg selv er en egoistisk handling, men det er et nivå av selvomsorg som trengs i ens liv. Hvis du ikke liker en bestemt del av kroppen din, så begynn med å si snakkesaker om nesen din og til slutt vil du begynne å like nesen din. Å virkelig elske deg selv og gjøre de tingene du elsker, vil holde deg mer lidenskapelig og drevet for å lykkes. Menn elsker kvinner som er svært selvsikker og vet hvordan de skal holde seg i relasjoner. Ikke bli så opptatt av å elske ham at du forsømmer deg selv. Og jeg elsker hvordan Rupaul sier, "Hvis du ikke kan elske deg selv, hvordan i helvete vil du elske noen andre."

12. Vær forsiktig
Noen ganger er de små tingene alt som teller. Hvis du er i kjøpesenteret, og han sa at han trenger en ny skjorte for jobb, så hjelp ham med å plukke en opp. Gutter liker å se at en kvinne lytter og vet hvordan han skal gjøre små ting for ham. Hvis han jobber sent på jobben, lager han middag til ham. Hvis han klager om ryggen hans, så skiller seg ut tid til å gi ham en beskjed. Vær forsiktig og han vil sikkert betale deg tilbake.

13. Fullt investere
Så mange mennesker er i relasjoner halvveis ikke helt. Hvis det er en eks som du ikke er helt over, så søk rådgivning eller skriving eller på noen måte for å finne nedleggelsen du trenger. Menn kan føle seg når du ikke er fullt investert. Og dessverre er dette det som fører til at de fleste kvinner blir gift. Hvis du har det vanskelig å fullt elske noen på grunn av manglende kjærlighet som barn, så snakk med partneren din om dette. Noen ganger bare å snakke om dype personlige ting kan få kjæresten din til å se deg i et annet lys. Hvis du er villig til å dele deg med noen, viser det seg at du er villig til å ta lang tid med ham som muligens kan føre til ekteskap.

pic4

14. La gå
Akkurat som den frosne sangen, "La det gå." Pass på at du har slått av tidligere forhold. Også, jeg skammer meg for å innrømme dette, men to år etter at jeg brøt sammen med en fyr, var en av tingene han sa han ønsket at jeg ville gjort, å slippe mer. Det var vanskelig å innrømme dette til meg selv, men han var helt nøyaktig i hans observasjon av meg. Noen ganger kan du gi deg en ny nærhet med kjæresten din. Jeg hadde ikke slettet andre forhold; Derfor fant jeg det vanskelig å slippe og være fullt med meg selv. Re-evaluer om du tar med bagasje i forholdet. Hvis du gjør det, pakker du det raskt ut og går videre.

15. Tillat plass
Jeg kan føle at du ruller øynene dine på dette. Men det er så sant. En vanlig klage i relasjoner er at folk kan være for klamrende og over tekst og over samtale. Ikke vær denne personen. Det viser at du ikke har egen identitet og liv. Tillat tilstrekkelig plass hvis du føler at det er nødvendig. La kjæresten din vite at du tar med noe til forholdet. Du kan puste bort fra ham fra tid til annen.

16. Vær villig til å endre
Vær villig til å vokse med kjæresten din og ikke vokse fra hverandre. Når du tar en klasse, kan du dele den med kjæresten din. Mange par innrømmer at de vokste fra hverandre i relasjoner, så sørg for at du er villig til å vokse personlig. Noen ganger kan vi bli sittende fast på våre egne måter og ikke ønsker å se et annet synspunkt. Ikke vær denne personen. Vær åpen og villig til å se forskjellige sider på tro og synspunkter.

pic3

17. Behold uavhengigheten.
Tvert imot å være villig til å vokse, aldri glem hvem du er. Gi aldri opp med å følge dine drømmer og personlige forsøk. Hvis du har drømmer om å være forfatter eller sanger, så bli ikke distrahert. Fortsett å gjøre det du gjorde før. Menn elsker å se at en kvinne blir vellykket og går etter det hun ønsker i livet. Fortsett å delta på sosiale sammenkomster, spille sport, og gå til Zumba-klassen. Selv fortsett din dorky bokklubb. Så lenge det holder deg glad, er det alt som betyr noe. Fortsett å gjøre ting du elsker, selv når du har en ny kjærlighet.

18. Vær upåklagelig med ditt ord.
Handlinger snakker virkelig høyere enn ord. Hvis du sier at du skal gjøre noe, så gjør det så godt som mulig. Menn vurderer ting basert på fakta, ikke hva som er sagt. Hvis du sa at du vil være på The Cheesecake Factory på 8, så vær der da. Hvis du sa at du ville plukke opp klærne på rengjøringsmidlerne, så plukk dem opp. Menn får stor respekt for kvinner som gjør hva de sier. Dette binder også i tillitsfaktoren som tidligere ble diskutert. Følg alltid gjennom.

pic2

19. åpne ditt hjerte
Lust gjør vondt, kjærligheten varer. Å vite forskjellen mellom kjærlighet og lyst er en vanskelig leksjon, men veldig takknemlig når den endelig synker inn, dens inn. Lyst er med noen som elsker alt om deg på utsiden; kjærlighet er noen som elsker alt om deg på innsiden. Partneren som alltid er der og arbeider gjennom problemer i stedet for å gå bort, er en verdt å holde. Når du er forelsket, vil partneren din elske dine fregner, din snorle, din irriterende lillebror, og når du er på ditt verste. Kjærlighet vet hvordan du tåler de mørke tider og trives i lyset. Pass på at du representerer deg selv nøyaktig. Så mange mennesker går gjennom livet, ikke fullt av å elske sin partner. Det gjør vondt ikke bare deg, men din partner hvis du er for redd for å elske. Selv om du har blitt skadet i det siste, gi aldri opp kjærlighet. Kjærlighet forblir og fortsetter alltid, uansett hva du går gjennom i livet. Du fortjener å elske og få den tilbake. Så hold hjertet ditt åpent.

pic1

20. Vær takknemlig
Så mange ganger har jeg hørt at folk gir og gir i relasjoner, og tingen de mangler, føler seg setter pris på. Alltid setter pris på det du ikke bare har i forhold, så vel som alt rundt deg. Fortell kjæresten din hvor mye du elsker ham og er takknemlig for at han er i livet ditt. Fortell ham hvordan han gjør deg til en bedre person. Vær villig til å dele ditt sårbarhet med kjæresten din og forholdet ditt med å vokse. Hold et takknemlig hjerte, og han vil sikkert holde det samme for deg.

 

Leave A Comment

1 + 9 =