Hvordan slutte å bry seg om noen

Sannheten er at vi bare ikke har kontroll over våre egne følelser. Enten det er en oppbrudd eller bare noen som forlater livet ditt, er det vanskelig. Selv når vi vet at vi ikke bryr oss om noen lenger, gjør vi det fortsatt. Det kan virkelig sette demper på hele vårt humør når det bryr seg om smerte.

Det er imidlertid forskjellige måter du kan slutte å bry seg om noen. Nå blir det ikke så lett først, men etter en stund vil de bli andre natur for deg. Her er akkurat hvordan du slutter å bry deg om den ene personen som ikke ser ut til å unnslippe ditt travle sinn.

  1. Bli kvitt sine ting

Det er veldig vanskelig å slutte å bry seg om noen når du suger på et bilde av dem mens du har på seg en t-skjorte de ga deg, ikke sant? Ja. Så for å bekjempe de omsorgsfullt følelsene må du bli kvitt sine ting.

Jeg vet at det er veldig vanskelig og det er ikke gøy på grunn av alle de gode minner som er knyttet til dem, men å bli kvitt alt er en enkel måte å stoppe de uønskede følelsene på. Hvis du virkelig føler behov for å bevare noen bilder og minner, skal du i det minste oppbevare dem i en boks som du ikke vil bli fristet til å åpne.

  1. La det hele ut

For å gå videre og faktisk sette den personen bak deg og slutte å bry seg om dem, må du først møte dine følelser og la dem alle ut. sinne, frustrasjon, smerte og hjertesorg. Nå, ikke gå i total bil eller downing en flaske whisky for å få alt ut der.

Men du bør gråte hvis du vil gråte og ha en passform hvis du føler deg veldig frustrert. Det er en enkel måte å få de følelsene ut av veien, slik at du kan begynne å bygge opp forskjellige og slutte å bry seg om dem.

isometrics

  1. Sett noe nytt i rutinen din

Odds er, du bryr deg om dem fordi de var en del av livet ditt - din rutine - så lenge at du mangler noe i livet ditt nå. Sett noe nytt på plass! Hvis du alltid pleide å ringe dem før arbeid, prøv å slå opp et nytt kaffeplass og la deg selv nyte litt i stedet.

Denne nye vanen vil ikke bare få deg til å glemme den gamle, men det vil sakte forårsake følelsene dine for dem å falme bort til du ikke engang tenker på dem lenger. Å sette en vri i din gjennomsnittlige rutine er bare et annet skritt i riktig retning mot å ikke bry seg om noen.

  1. Finn en ny distraksjon

Nei. Jeg mener ikke å finne en ny person for å distrahere deg, fordi det bare kunne få rett og slett rotete og forvirrende. Men du bør finne noe å okkupere din tid og sjel mens du prøver å slutte å bry seg om den personen.

Noe som jeg har funnet fungerer best er å plukke opp en ny hobby som stimulerer tankene dine. Ta et språkkurs, lær å strikke eller hekle (NEI, de gjør deg ikke "gammel"), eller bli med i en lesegruppe. Alt som får deg til å engasjere deg i noe annet enn dine følelser for dem, vil føre til at du bryr seg mindre.

Pixie Haircut_20

  1. Endre opp ditt utseende

Mange sier at du aldri bør endre måten du ser etter en oppbrudd eller traumatisk hendelse som gjør at du vil slutte å bry seg om noen. Jeg, derimot, synes det er en god ide hvis du gjør noe bare subtilt nok til å gi deg selv den "kanten".

Få en ny (ikke dramatisk) haircut, et annet ørepiercing du har tenkt på en stund, eller bare få neglene dine ferdig. Gjør noe spesielt for deg selv som vil få deg til å føle deg bedre på innsiden og ut. Det vil ikke bare distrahere deg fra dine intense følelser, men det vil hjelpe deg i din innsats for å slutte å bry seg om noen.

fordeler of yoga for women

  1. Hvis du begynner å tenke på dem, bli opptatt med noe annet

Unngå å tenke på dem. Jeg vet at det er veldig vanskelig når de kommer opp i tankene dine og du vil tenke på dem fordi du savner dem og bryr seg om dem så mye, men du må finne noe annet å tenke på når det skjer.

Små ting som å se på en film, lytte til musikk, eller til og med bare bevisst å tenke på noe annet, vil redusere frekvensen som du tenker på dem i utgangspunktet. Og når du slutter å tenke på noen, vil du automatisk slutte å bry seg om dem også.

  1. Spør deg selv hvorfor

Dette kan virke som om det vil gjøre saker verre, men det vil det ikke. Spør deg selv hvorfor du fortsatt bryr seg om dem så mye. Var de en stor del av livet ditt, og du føler at du ikke kan slippe? Tror du at du vil føle deg skyldig hvis du slutter å bry seg om dem? Eller vet du ikke engang hvorfor du bryr deg så mye?

For å komme over den følelsen og slutte å bry seg om dem, må du virkelig forstå hvorfor du bryr deg så mye i utgangspunktet. Det vil gi deg en ide om hvordan du nærmer deg innsatsen for å slutte å bry seg om dem. Så sett deg ned med deg selv eller en nær venn og gå over dine grunner. Du kan oppleve at du ikke har en grunn i det hele tatt, og det vil gjøre det enklere å slippe unna.

10 Best Teen TV Shows of All Time_07

  1. Omgir deg selv med andre mennesker å bry deg om

Ved å bry seg så mye om denne andre personen begrenser du hvor mye du bryr deg om andre. Du legger så mye av din tid og krefter inn i den andre personen og forlater folkene du burde virkelig bry deg om; vennene dine, din familie og til og med nye mennesker som kan komme inn i livet ditt.

Så vær rundt de menneskene du burde virkelig bry deg om. Omgir deg selv med dem, og det vil gjøre deg kjent med den andre personen mye vanskeligere og til slutt vil du bare ikke lenger.

  1. Innse at det tar tid

Ingenting er automatisk og ingenting skjer over natten. Du må innse at det tar tid å slutte å bry seg om noen akkurat som det tok tid å utvikle disse følelsene for dem i utgangspunktet. Hvis du forventer at dine følelser forsvinner om dagen, blir du skuffet, og det vil gjøre prosessen enda vanskeligere.

Så ja, det vil ta tid. Men sannheten er at den tiden vil være over før du vet det. Ved å gjøre alle de ovennevnte ting vil du bli distrahert og vil ikke engang merke til at tiden har fløyet av og du bryr deg ikke mer om dem.

Sterk Women Quotes_04

  1. La sannheten sette deg fri

Vær ærlig med deg selv. Hva får du ved å ta vare på denne personen? Du må innse at hvis du slutter å bry seg om dem, blir du bedre. Så ikke la deg lyve for deg selv og tenk at du ikke kan slutte å bry seg om dem, fordi du kan. La den sannheten sette deg fri.

Det kan ikke være lett i begynnelsen, men du vil slutte å bry deg om det noen som ikke ser ut til å skli. Har du noen andre ideer om hvordan du får dem ut av hodet ditt? Del dine innsikt med oss ​​nedenfor!

Leave A Comment

+ 88 = 89