Hvordan å si om en gutt er gay

Har du noen gang lurt på om kjæresten din er homofil? De fleste kvinner vil svare på dette spørsmålet med en veldig rask og sikker "nei", men for andre er svaret ikke så enkelt. Kanskje bare noe "føles" ikke riktig, eller du begynner å bli nysgjerrig på den måten han handler på. Nå, nå kan du endelig få svaret på dette viktige spørsmålet og legge dine bekymringer til hvile ved å sette kjæresten din gjennom disse 10 tegnene på hvordan å fortelle om en fyr er homofil.

2ca301559a8f579fe5e17969f602bcda

1. Han sjekker ut andre menn

Kjæresten din vil sjekke ut andre kvinner, enten han er med deg eller ikke. Det er rett og slett en underbevisst atferd som hver mann gjør hele dagen uten å innse det. Men du sier at mannen din har aldri så på en kvinne? Vel neste gang du er ute, vær nøye med hvor øynene strever. Hvis ikke kvinner, sjekker han ut andre menn? Det er et klart tegn han kan være homofil.

Flørtete with male

2. Han ser flørtende ut med menn

Selvfølgelig har fyren din fyrkamre. Men vi vet alle hvordan menn handler rundt sine venner. De vil joke rundt og prøve å være den tøffe fyren så mye som mulig. Men virker fyren litt ut av sted med vennens venner? Ser han ut til å være litt mer flørt enn mannlig? Det kan definitivt være et tegn på at han spiller for det andre laget.

675852ca2a5602e0259ded27e84cf90b

3. Han primps som en kvinne

Det er absolutt en kjent stereotype at homofile menn pleier å være litt mer bevisst på hvordan de ser ut og prøver å se "perfekt" mesteparten av tiden. Er din fyr bare litt for "perfekt"? Er håret hans alltid gjort pent, ansiktet hans er perfekt, og hans antrekk er så motet som det muligens kan få med matchende sko, skjerf og alt? Bruker han mer tid enn deg på badet hver morgen? Jo, han kan bare være veldig metrosexuell og bryr seg mye om hans utseende - men minst nitti prosent av menn er ikke sånn. Så vær oppmerksom på dette!

4. Han Idols Over Top Celebrities

Gay menn elsker kjendiser som lever overdådige, over de øverste livsstilene. De elsker det fordi disse personene ikke er redd for å være "der ute" og ha alle de fineste tingene i livet. Hvis mannen din synes å være idolkjendiser med utrolig overdådig livsstil, for eksempel Cher eller Whitney Houston, så kan han være homofil.

TV show2

5. Han ser på "Girly" TV-programmer

Jeg vet ikke om deg, men de fleste kjærester mine har aldri ønsket å sitte gjennom en annen episode av "The Real Housewives of Orange County" eller "Glee" - eller et annet stereotypisk "girly" show på tv. Men hvis din fyr ser ut til å være oppdatert på alle disse kvinnelige showene, kan det være et tegn på at han er homofil.

6. Han forsvarer homofile

De fleste homofile menn vil gå ut av deres måte å gjøre det tydelig at det er absolutt ingenting galt med homofile menn, og de bør behandles likt. Og mens dette er helt sant, vil de fleste menn ikke gjøre dette til en vanlig samtale. Så hvis din fyr synes å hente homofile samfunnet ofte og går ut av hans måte å sikre at du vet hvordan ok det er, kan det være en måte for ham å rettferdiggjøre sin seksualitet.

7. Han hater homofile

På den annen side, vil noen homofile menn (spesielt de som ikke er "ute av skapet" ennå) gå ut av deres måte å vise hvor mye de forakte homofile menn og homofile samfunnet helt og holdent. Det er rett og slett en måte for dem å prøve å skjule sine sanne følelser og få det til å virke som om de faktisk er rett. Når det blir sagt, hvis mannen din har en tendens til å bringe homofil-samfunnet på en negativ måte, og ofte, kan han prøve å skjule noe fra deg - og kanskje skjule noe fra seg selv, også.

8. Han gir deg ikke "Normal" komplimenter

Når du har på deg en ny kjole eller får håret ditt gjort, vil de fleste menn ikke engang merke til. Og hvis de gjør det, vil de mest sannsynlig si noe som "Wow, du ser sexy ut" eller "Du ser vakker ut". Det er bare de vanlige tingene som menn sier - de er egentlig ikke de som går over bord med hundrevis av adjektiver kastet inn i hvert kompliment. Men hvis mannen din har en tendens til å kaste ut komplimenter som bare ikke er maskuline og altfor fasjonable, kan det hende du har et problem. For eksempel bør mannen din sannsynligvis ikke komplimentere deg for hvor godt din svarte Gucci-kjole passer sammen med dine flotte høye hæler, og hvordan det ville se enda bedre hvis du kastet på en skinnjakke for å knytte utseendet sammen. Han burde ikke fortelle deg at håret ditt ser nydelig ut, men du vil kanskje gå med en sløv kutt siden håret ditt er på tynn side. Hår og antrekk er to ting de fleste menn ikke er interessert i eller vet noe om - med mindre han er homofil.

kjedelig sex

9. Han er ikke interessert i sex

Ok, la oss bare være ærlige i et sekund: hver rett mann på planeten jorden er på en uendelig oppgave å ha sex med kvinner. De elsker det! (Ok, det gjør vi også, men du får poenget mitt). Hvis han er helt uinteressert i samleie med deg og ikke engang prøver å gjøre et trekk på deg etter flere datoer, er han enten ekstremt, ekstremt sjenert, eller han er bare ikke i jenter helt.

5ef7188ac955dbe8b8a3a94ba06c26b8

10. Han tilbringer natten på sine guttevenner ofte

Når menn blir eldre, blir ideen om å ha et slumparti mindre og mindre spennende. Faktisk er tanken på å ha en annen fyr tilbringe natten nesten motstridende, med mindre de er beste venner, og man vil snoozing på sofaen. Hvis din fyr tilbringer mye av sin tid på en fyrs hus- og over natten, kan han også se denne fyren på mye mer enn en vanlig, vennlig måte.

Har du noen gang datert noen som viste seg å være homofile? Hva var tegnene?

Leave A Comment

66 + = 75