Hvordan lagre et forhold med kjæresten din

Hvis relasjonsbåten din ser ut til å være fylt med hull og gashes, er et forsenket skip nesten uunngåelig - med mindre du har de riktige verktøyene for å fikse rotet og begynne å seile igjen. Disse 10 praktiske tipsene for å redde et forhold til kjæresten din, vil hjelpe ditt tilsynelatende katastrofale og sviktende partnerskap komme tilbake på solid grunn der de to tilhører deg!
d1e8e0c0ae72443ae132d7baee2a447e
1. Vurder hva som gikk feil
Jeg er sikker på at de to av dere ikke gikk i seng på tirsdag kveld så glad som mulig, bare for å våkne opp til tristhet og elendighet; det virker bare ikke slik. Det måtte være en grunn hvorfor forholdet begynte å gå sydover. Hva var det? Ta deg tid til å vurdere hvorfor forholdet ditt feiler, slik at du kan fikse de faktiske problemene uten å kaste bort noen dyrebar tid. Du kan gjøre dette alene, eller snakke med partneren din for å få sin side av historien også.

2. Bestem om eller ikke, det er verdt å spare
Dette vil definitivt være en tøff beslutning, men du trenger virkelig å gi det litt tanke. Selvfølgelig har du dype følelser for partneren din, men noen ganger er forhold bare ikke verdt å spare. Er din? Vurder fordelene og ulempene av det generelle forholdet, og om det ikke er løst, vil det være til nytte for dere begge to og dine futures.

b0da4b40092a2cd645567bee6469f2f4
3. Kommuniser med din partner
Kommunikasjon er utvilsomt en av de viktigste tingene som utgjør et forhold. Uten kommunikasjon kan det ganske enkelt ikke være et solid fundament. Hvis forholdet ditt har vært på en nedadgående spiral nylig, har du sannsynligvis lagt merke til at kommunikasjonen også har manglet. Det er sannsynligvis en masse vanskelige spenninger og middager brukt med liten snakk, heller enn en meningsfylt samtale som holder de to av dere interessert. Spark opp en konvo med din kompis - og snakk faktisk om ting som betyr noe. Sikker på at det er greit å snakke om dagen din, men samtalen må være mer enn liten snakk du vil ha med noen på en heis.

4. Vær åpen og ærlig
Dette går hånd i hånd med å kommunisere med partneren din, bare ta det et skritt videre. Ikke vær redd for å være åpen og ærlig med partneren din om alt. Stem på dine følelser og meninger, og godta også dine partners følelser og tanker. Deling av hva som skjer i tankene dine og å være helt ærlig med hverandre, vil bidra til å bringe dere to sammen igjen på et dypere nivå. Og husk: Noen ganger kommer du ikke alltid til å høre hva du vil høre, men være å akseptere hva din kompis har å si.

5. Stopp slåss!
Hvis forholdet ditt har behov for å spare, er det sannsynligvis mye kamp på gang. Det kan være noe så lite som å rope på hverandre om hvem som forlot hetten av tannkremsslangen til mer alvorlige ting som penger eller betale regningene. Kom til enighet om at de små, småaktige kampene kommer til en slutt. Det er ikke behov for den slags kamp og strid i et forhold. Og når det gjelder større problemer, er det enighet å snakke om det med kjæresten din istedenfor å krangle og varme opp ting. Du vil legge merke til et generelt lykkeligere forhold med mindre kamp og mye mer kommunikasjon.

e0718e20e8ca6bba98ad80b3237a5326
6. Tilbring en romantisk kveld sammen
Når flammen dør av, må du sparke den opp! Selv om det ikke virker som den mest ideelle datoen akkurat nå, trenger de to av dere å gjøre noe romantisk sammen. Det kan være akkurat det du trenger for å bringe kjærligheten og romantikken tilbake til forholdet ditt. Hold det enkelt med en fancy middag og dans under måneskinnet, eller gjør en hel helg ut av det med en spesiell helgferie til det spesielle stedet, de to av dere begge elsker. Magic vil sikkert være i luften, og du vil kunne gjenopprette den tapte kjærligheten på kort tid.

7. Prøv noe nytt sammen
Så du går og prøver noe nytt sammen, noe de to av dere aldri har prøvd før. Du og kjæresten din spiser ikke bare en seriøs kvalitetstid sammen, men du er tvunget til å jobbe sammen for å lære noe nytt og erobre det. I prosessen vil du dele tonnevis av fnisser, ler og smiler, mens du lærer å stole på hverandre og spørre hverandre om hjelp; for ikke å nevne lære en helt fantastisk ny ferdighet du kan bruke for resten av livet ditt. Seriøst er det tonnevis med moro, og det er så mye du og kjæresten din vil ha nytte av, bare å prøve noe nytt. Gå med på en klasse ASAP!
92179ff3794310b629834c755dc9d1e6
8. Husk de morsomme tider de to av dere hadde
Ser på bilder fra fortiden, hvor du smiler og har tonnevis av moro, er det sikkert å kaste litt følelse og lengter etter den lykken til å fortsette. Selv om du snakker om noen fantastiske minner du har med kjæresten din, er det en enkel og rask måte å gjenopprette romantikken. Ta en natt av å smugle på sengen med partneren din med et fotoalbum som er praktisk. Se gjennom bildene og husk alle de flotte tider de to hadde sammen. Du vil raskt legge merke til at du ikke kan stoppe med å smile, og de to av dere vil nok si til slutt: "Vi burde gjøre det igjen!" Eller "Jeg savner det så mye!" - som alle er gode ting å si når du er forhold ser ut til å være feil.

9. Lag en spillplan for fremtiden
Så du har gått gjennom alle trinnene: du kommuniserer mer og er åpen og ærlig med hverandre, du har oppdaget romantikken og prøvd nye ting sammen, og det virker som forholdet er nesten tilbake til hvor det var før. FLOTT! Men ikke bare gå med vinden når det gjelder forholdet ditt. Du og kjæresten din må ha et sett med regler og en plan for fremtiden, slik at en potensiell fallgruv ikke skjer igjen. Ta en ettermiddag for å skape en solid spillplan, de to av dere kan begge holde seg til.

10. Ikke la andre påvirke deg
Utenpåliggende innflytelser kan faktisk ødelegge relasjoner; det er galt, men sant. Du vet, din beste venn vil ikke slutte å fortelle deg at det er en dårlig beslutning, og han har ikke rett for deg, eller hele familien hater ham og sier at han må gå. Damer, hvis han behandler deg riktig og du bare har slått en stor snag i forholdet, følg ditt hjerte. Du vet hva som passer best for deg. Ja, du bør alltid vurdere råd fra andre - spesielt de som er nærmest deg - men ikke la dem ta avgjørelsen for deg. På slutten av dagen er dette ditt liv, og hvis du er glad og han er en god mann, hold deg til den.

Ja, et sviktende forhold er følelsesmessig overveldende og kan virke for vanskelig å overvinne. Men stol på oss - disse 10 trinnene er akkurat det du trenger for å få forholdet ditt tilbake til hvor det må være! Har du noen gang vært i et sviktende forhold? Hvordan lagret du og kjæresten din? Vi vil gjerne høre dine tips og triks nedenfor!

Leave A Comment

83 − = 79