Hvordan la en fyr vite at du er interessert

Så du løp inn i en fyr i kjøpesenteret og kan ikke synes å få ham ut av hodet ditt. Du vil forfølge ham, men vet ikke hvor du skal starte. Det første steget du bør ta når du begynner å ha følelser for en fyr, er å fortelle ham at du er interessert. Men hvordan? Det er her vi kommer inn. Her er de beste 12 måtene du kan la en fyr vite at du er interessert.

 1. Vis ham du liker ham

betale attention to him

Du kan gjøre forferdelig mye for å la en fyr vite at du er interessert, men den beste måten er å bare vise ham at du er. Menn er veldig visuelle skapninger og kan plukke opp fysiske spørsmål mer enn de kan på verbale. Kroppsspråk kan vise at du er interessert mye raskere enn andre metoder. Å være nær ham, begynner å få litt fysisk berøring (ingenting for risqué), og å lage små bevegelser som sier at du er i ham, vil gjøre underverk for å la ham få vite at du mener forretninger - eller lykkeligere!

 1. Snakk med ham ofte

En annen flott måte å la en fyr vite at du liker ham, er å snakke med ham mye. Ved å snakke med ham vil du bli kjent med ham mer, og han vil også bli kjent med deg. Å snakke med ham om hans interesser, hobbyer og mer, vil få ham til å tenke at kanskje du liker ham mer enn han opprinnelig trodde. Han vil være sikker på å innse at du er interessert i ham hvis du snakker med ham mye og til og med gå ut av veien for å lage samtale.

 1. Tekst ham!

tekst him

Det er enkelt å snakke med ham personlig, men hvis du kommer til å få telefonnummeret ditt, skyt han en tekst! Av en eller annen grunn er teksting mye mer personlig og intim enn å snakke med ham personlig. Det gir deg muligheten til å være litt mer modig i å spørre ham ting eller flirte. Det viser også ham at selv når du ikke er rundt ham, vil du fortsatt snakke med ham. Og det alene er nok til å la ham få vite at du er interessert i ham.

 1. Bare vær oppmerksom på ham

Når du først prøver å la en fyr vite at du er interessert, vil den gamle "spille hardt å få" eller "gjøre ham sjalu, slik at han vil like deg" taktikk ikke fungere. I utgangspunktet bør du bare være oppmerksom på ham og unngå å bruke for mye tid til å snakke med noen andre gutter i nærheten. Han vil legge merke til at du har hatt en spesiell smak for ham, og at du ikke snakker veldig mye med andre mennesker. Selv en fyr vil kunne sette sammen to og to sammen og innse at du kanskje har noen spesielle følelser for ham.

 1. Vær flørtende

Være Flirty

Selv om noen gutter virkelig SUCK i å lese flørting - og jeg mener de virkelig kunne ha Megan Fox i ansiktet deres, twirling håret og blinket på dem og ville bare tro at hun var "fin" - de vil til slutt innse at du flirter. Det kan ta litt tid, men hvis du flirter ofte med dem, skal de gå hjem, tenke på samtalen, og innse at du var altfor cutesy og flørtende til å bare tenke på dem som en venn. Så flip det håret, blink (hvis du kan!), Le litt for hardt, og få den kjæringen til å brygge.

 1. Fortell ham litt

Du vet hvordan når du var liten og ville komme hjem gråt fordi den ene gutten alltid plukket på deg og kalte deg navn og kanskje til og med kastet woodchips på deg (ikke det jeg ville vite: /)? Så fortalt moren din at han plukket på deg fordi han likte deg, og det var slik de viste det? Vel, denne metoden fungerer fortsatt som tenåringer / voksne. Fortell ham litt om hans smak i filmer, musikk eller til og med en goofy t-skjorte han har på seg. Åpenbart, ikke gå for langt og fornærme ham. Sørg for at du driller ham på en mild måte, slik at han vet at du er spøk.

 1. SMIL

smil

Det er en grunn til at smilingen er et universelt symbol. Det oversettes til lykke. Hvis du smiler - som du burde være rundt noen du er interessert i - kommer de til å plukke opp det faktum at du er glad for dem mye. Ved å smile, sender du dem meldingen om at deres tilstedeværelse gjør deg glad, og jeg tror vi alle vet hvorfor noen som er rundt, vil gjøre noen lykkelige. Han begynner å få hint om at du er interessert i ham hvis du blinker han de pearly hvite.

 1. Lag viktig samtale

Dette går sammen med å snakke med ham mye. Men ikke la samtalen stoppe på alle de kjedelige, samme gamle temaene du vil snakke med noen om. Disse inkluderer ting som været eller hans jobb. Disse emnene forteller virkelig ikke noe om hvordan du føler. Prøv å spørre ham om barndommen, favorittmat og hobbyer. Han vil innse at du vil kjenne ham og virkelig kjenne ham. Han vil definitivt innse at du er interessert i ham på denne måten.

 1. Kompliment ham mye

Hvis det er en ting som kan la en fyr vite at du er interessert, er det komplimenter. De tror kanskje du bare er fin, men hvis du komplimentere dem på en måte som er flørtende og morsom, vil de plukke opp det faktum at du virkelig er med i dem. Ikke bare kompliment hans upåklagelige gode utseende heller; gjør kommentarene mye mer personlige. Kompliment hans arbeidsmoral, måten han er den eneste som kan gjøre en viss ting, og kompliment hans maniketter og personlighet mer enn bare hans utseende. Disse typer komplimenter snakker mye mer til sitt sanne selvtillit, og han vil definitivt få poenget at du er interessert.

 1. Være i nærheten

være around

Bare vær tilstede. Å være i nærheten av ham, vil ofte gi ham en ganske god ide om hvorfor du er alltid rundt. Når du vet at han kommer til å være et sted, prøv å være rundt og ta med deg selv i noen planer. Nå, dette gir deg ikke et gratis pass for å være en creeper og dukke opp på døren sin, uansett hva som skjer. Bare vær rundt hvis du ser ham rundt og gjør et poeng for å sikre at han vet at du er der. Han vil helt sikkert innse at du er interessert når du alltid er i nærheten av ham.

 1. Bli kjent med hans venner

hans friends

Selv om du ikke skal bruke for mye tid på å legge merke til noen andre, når det kommer til vennene sine, er det alltid en god ide å sørge for at de vet at du er interessert også. På den måten, selv om denne fyren fortsatt er clueless med alle disse andre metodene for å la ham få vite at du er interessert, kan hans venner merke til og bare fortelle ham for deg!

 1. FORTELL HAM

  Når alt annet feiler eller du er modig nok fra starten, fortell ham! Hvilken skade kan komme fra bare rett ut for å fortelle ham at du er interessert i ham og ønsker å bli kjent med ham mer? Han kan til og med tro at din rettfremdrift er varm.

Siden gutta kan være så uvitende om når noen liker dem, er det alltid godt å beholde disse 12 taktikkene i tankene. Hvis du har prøvd noen av disse, fortell oss om de fikk deg til drømmen din!

Leave A Comment

+ 74 = 75