Hvordan komme over en knuse: 10 måter

Er det noe mer dumt å se ut enn å finne ut personen du har knust på, liker deg ikke? Det er forferdelig, ikke sant? Men det er ikke nødvendig å sitte rundt i en depresjon over den. Her er 10 super nyttige måter å komme over din spesielle noen - og rask.

7a5c13bb8cd6ae4daac3c695d0781350

1. Innrømme at du har et knuse

Du vet hva de sier: "Det første du må gjøre i gjenoppretting, er at du har et problem" - og i dette tilfellet er ditt bestemte "problem" din forelskelse. Innrøm at deg selv, ja, du hadde en forelskelse på ham eller henne. Og det er absolutt ingenting galt med det, selv om det ikke trene på måten du planla.

2. Godta resultatet

aksepterer it

Så, han har ikke engang likte deg tilbake. Eller kanskje han bestemte seg for å danse noen andre. Eller kanskje var det bare ikke noe håp for en fremtid sammen. Det er ok. Noen ganger gjør vi ikke "gel" med folk slik vi vil. Men du må godta utfallet før du prøver å gå videre - ellers vil resten av din gjenoppretting bli sløsing.

3. Ikke sett deg over det

hangout2

En av de verste ting du kan gjøre - i en dårlig situasjon, er virkelig dårligere på det. Disse tingene skjer bare, det er en del av livet. Men hvorfor skal du tilbringe hvert sekund, minutt og time på dagen, og spørre om "Hvorfor?" Eller "Hva om?" Det er bare en sløsing med tid, energi og følelser. Så ikke sett deg på det! Prøv å finne andre ting for å ta opp tiden din. Kanskje du kan bli med i en ny klasse, eller bare ta mer tid til å gå ut med vennene dine?

4. Få støtte / snakk det ut

beste friend

Nitti og ni prosent av befolkningen har hatt en forelskelse som ikke trente eller likte dem tilbake. Din beste venn, din fetter, selv din mor. Så nå ut for litt støtte. Snakk om disse forferdelige følelsene sammen med noen du stoler på. De vil trolig ha en historie du kan forholde seg til om den "spesielle fyren" i matematikklassen deres for 20 år siden. Du vet, den ekstra varme som høres ut som den fyren du hadde den knuste forelskelsen på. Og du vet hva de sier, den beste måten å få noe av brystet og føle seg bedre om en situasjon er å bare snakke om det. Så ikke hav i de følelsene - la dem løsne!

5. Ikke ta det til hjerte

Ok, så kanskje, han følte ikke på samme måte om deg. Men det betyr ikke at det er noe nødvendigvis feil med du. Vi har alle visse liker og misliker. Kanskje han foretrekker brune øyne over blå. Kanskje han foretrekker en preppy-jente over en 'atletisk' jente. Kanskje han bare datoer jenter som liker den samme sporten som han gjør. Eller kanskje årsaken er at de to av dere bare ikke "jive" og det var ingen strøm av samtalen. Det kan være en million grunner til at han ikke likte deg, men du bør ikke ta det til hjerte. Det er ikke deg. Det er mest definitivt ham.

6. Ikke bli sint eller deprimert

sint

Jeg tror jeg har allerede sagt dette minst en gang i denne bloggen, men det er absolutt ingen grunn til å bo over situasjonen og bli sint eller deprimert om det. Jeg mener, hva skal det ordne? Absolutt ingenting! Du vil bruke mye kostbar tid og energi på noe som egentlig ikke betyr noe i det lange løp. Jo, det gjør vondt nå, men det betyr bare at det er noen en million ganger bedre bare å vente på deg.

7. Ikke tenk på ham

glemme

Du leser det og trolig umiddelbart tenkte på deg selv, "Wow. Det er umulig! "Ja, jeg vet det. Forteller deg ikke å tenke på din forelskelse er mye lettere sagt enn gjort, ikke sant? Men å komme over ham eller henne vil være en MILLION ganger lettere hvis du bare prøver å blokkere ham så mye som mulig (det vil si hvis du allerede har diskutert det og kommer til uttrykk for resultatet av ditt knusende). Som fører oss til nummer 8!

8. Fokus på deg selv

fokus on yourself

Nå som du har innsett at de to av dere aldri kommer til å bli "en", er det den perfekte tiden å fokusere på deg selv. Kanskje nå kan du endelig registrere deg for den danseklassen du alltid har ønsket å bli med. Kanskje nå kan du bli med i en kunstklasse og forvandle din bølge av triste følelser til et vakkert mesterverk. Kanskje nå kan du bestemme deg for å helt slå på ting og prøve den nye, quirky, men helt varme frisyren du har drømt om. Det er en million ting du kan gjøre - så hva vil det være? Poenget her er å ta fokus helt av din forelskelse og helt på deg. Og stole på meg - om du gjør noe så enkelt som å tilbringe mer tid med venner eller å få en massasje, vil du føle deg hundre ganger bedre om deg selv.

9. Flørt med noen andre

flirt

Så, bare fordi du fortsatt er knust på noen du ikke kan flørt med noen andre? Ja sikkert! Du vet, gullet gamle 'rebound'. Jeg sier ikke at du må løpe inn i en annen manns eller kvinners armer med en gang i et forferdelig forsøk på å huske på den spesielle personen. Men hei-det er ikke noe galt med en liten smule uskyldig flørting. Du vet aldri hva som kan komme av det, og i mellomtiden kan du bytte ut noen søte ord med en kjekk kikk i tiden. Absolutt det vil ta tankene dine av "hva er hans ansikt".

10. Ikke legg ditt knuse på en sokkel

All denne gangen syntes du han eller hun var perfekt. Han hadde den perfekte kroppen og den morsomste personligheten. Hun var en cheerleader med glødende blondt hår og et smil som kunne få deg til å smelte. Ja, ja, ja. Og du er bare beklager sap med ingenting å gi, ikke sant? Helt feil. Når vi har en crush på noen, har vi en tendens til å sette dem på en piedestal og tror de er perfekte. Men de er menneskelige akkurat som oss. Kanskje nå at du vet at de ikke er interessert, kan du se ting klart. Nå er det på tide å se tilbake og reflektere over deres feil, i stedet for din. Kanskje de hadde en morsom personlighet, men de visste aldri hvordan de skulle være seriøse, slik at de aldri kunne holde et seriøst forhold. Kanskje hun hadde et godt smil, men hun var bare en masse drama. Husk, ingen er perfekt. Så ta deg tid til å finne grunner til hvorfor det er sannsynligvis en god ting de to av dere ikke trente.

Å bli overbelastet, må ikke være den vanskeligste tingen du noen gang vil gå gjennom. Jeg mener, ja, det er ganske forferdelig å bli avvist. Men i det lange løp er det nok en god ting. Bare husk å innrømme at du er forelsket, innrøm at det ikke trente, og prøv å bruke så mye tid som mulig å snakke det og gjøre ting for deg som vil ta seg av dem. Til slutt blir det lettere enn du trodde, og du skjønner at det er noen bedre der ute!

Hva er din beste måte å komme over en forelskelse på?

Leave A Comment

34 − = 32