Hvordan komme ham til tekst du kommer tilbake

Her er en leksjon i moderne kommunikasjon. Merkelig nok kommuniserer vi mer med våre tommelfinger enn våre vokale akkorder, og det er ikke mye vekt på hvordan du kommuniserer effektivt via tekstmelding uten å trykke noen unna. Så her er hvordan å være litt mer bevisst i vårt ordvalg for å sikre at vi gir noen positiv energi og ikke plager dem.

 

1. Ikke skriv ham essays

Lagre de lange samtalene for når du er i person. Hvis det er noe viktig, må du minne ham om å spørre deg om «x» når du ser hverandre fordi det er en samtale som er lengre enn en tekst. Husk viktige ideer blir ofte misforstått i tekstmeldinger, så hold beskjedene enkle å lage planer eller bare løft dem opp.

 

2. Ikke skriv ham ubetydelige ting

Vær respektfull for hans tid. De fleste mennesker vil alltid lese en tekst fordi det er akkurat det vi alle gjør, så sørg for at du ikke bare sender ham hver eneste tanke som dukker opp i tankene dine. Bruk ordene dine forsiktig så de er mer meningsfylte.

 

3. Send kun positive meldinger

  Hvordan To Get a Guy to Text You Back

Fordi den andre personen ikke kan høre tonen i stemmen din i tekstmeldingen, er det viktig at du lar alt du vil diskutere som er seriøst for telefonsamtaler eller personlig samtaler. Hvis du tror de kanskje ikke får det du sier, vær trygg og bare gi dem en samtale eller vent. Vi blir ofte utålmodige siden vi er i stand til å kommunisere med folk så fort, men det kan skape mange misforståelser for å snakke om alvorlige ting via tekst.

 

4. Fokus på dine mål

Hvis du finner deg selv venter og venter på at han svarer på teksten din og blir agitert, fokuserer du bare på noe annet. Husk at du er fantastisk, uansett om han liker deg og svaret på teksten hans egentlig ikke er så viktig. Du vil ikke bli for innpakket i å kommunisere med ham hele tiden på dagen, uansett fordi du ikke vil kunne fokusere på dine mål. Hold målene dine prioritert, og han vil sette pris på tiden du tilbyr ham.

 

5. Vær litt uegnet

Ikke bare send kjedelige tekster om hva eller dagligvarer du trenger. Tenk på hva som virkelig kan gjøre dagen hans. Du vil vite hvordan du flirter med ham og hva han vil svare på, så bruk din kvinnelige forførende evne til å legge til et lite krydderi til dagen. Selvfølgelig ikke gå overbord og hold det morsomt og lys bare for å minne ham om hvor heldig han er å ha en nydelig dame som deg selv i livet hans.

 

6. Gjør ham skummel

En gang imellom, send ham noe morsomt. Kanskje et morsomt bilde, en morsom video eller et sitat. Dette er en fin måte å lyse opp på noen dagers dag, spesielt hvis de har noe på å stresse dem ut. Tenk på tekstene dine som å dele energi med noen, og i stedet for å dele drama eller din personlige livskrise i øyeblikket, bare vær morsom!

 

7. Gi ham plass

Pass på at du ikke kommer av som trengende. Du kan virkelig ødelegge et forhold ved å være klamrende. Akkurat som du ikke vil at han skal låses på deg slik at du ikke kan fokusere på andre ting, bør du ikke gjøre det for ham. Hvis du føler deg engstelig, bare sitte med den, ta en meditasjonsklasse eller les en bok om kodependens. Vi er alle usikre på noen måter, det er bare viktig å håndtere dem på egenhånd og ikke bringe dem inn i forholdet. Jeg holder det riktig for deg damer, det er ikke noe poeng i sukkerbelegget det.

8. Vær oppløftende og inspirerende

La oss innse det, gutta har eget stress å håndtere, og de trenger ikke oss til å legge til det. De håndterer like mange frustrasjoner som vi gjør, så prøv å ikke tømme dem med pussete tekster om hvem som gjorde deg galt eller hva som gikk galt i dag. I stedet gi ham en brast av god energi når du sender ham tekster. Kanskje det er et inspirerende sitat eller et inspirerende bilde. Bare husk, selv når du er komfortabel i et forhold, er hverdagen en mulighet til å være positiv eller negativ, og vi må alltid være bevisste for å lyse folks dager. Hvis du føler deg drenert, trekke deg tilbake og lur i stedet for å ta det ut på mannen din.

 

9. Spør ham spørsmål

Hva er kult om teksting er det som gjør at vi kan kommunisere selv når vi er fra hverandre. Hvis du vil bli bedre kjent med ham eller vise ham, bryr du deg om ham, bruker teksten din til å spørre ham om livet og drømmene sine. Han vil føle din kjærlige støtte gjennom telefonen. Unngå å snakke uopprettelig om deg selv, og han vil ikke bli irritert med teksten din. Å be om hans mening eller råd kan også vise at du respekterer og verdsetter hans meninger og at du har tillit til hans intelligens.

 

11. Ikke bare bruk uttrykksikoner

Det er lett å forkorte våre tanker ved å bruke et smilende ansikt eller uttrykksikon, men det viser ikke mye bekymring for den andre personen. Det er som å si hei, du er verdt brøkdelen av den andre det tok meg å velge dette bildet. Hvis du forteller en historie med uttrykksikonene som de må finne ut, kan det være søtt og endearing, men hold bildesendingene dine i kontroll før alle våre verbale kommunikasjonsevner bløder bort.


Til slutt, damer, hvis han ikke skriver deg tilbake på en kontinuerlig måte, er han bare ikke det i deg. Ikke vær desperat og kast bort tiden din lenger. Det er hyggelige gutter der ute som er verdt tiden din. Vet at du fortjener å bli behandlet med respekt og ikke la noen disrespectere deg gjennom deres mangel på oppmerksomhet. Hyggelige gutter vil kommunisere med fine ord og husk å være oppmerksom på deres ordvalg også. Hvis du får en god følelse av hans tekster, er det sjansene for at han har gode intensjoner, men hvis du føler deg forvirret eller børstet, er denne uansettbare goon kanskje ikke verdt å kjempe for.

Leave A Comment

83 + = 86