Hvordan å fortelle ditt knusende du liker ham

Noen ganger er det bare å ha crush på noen. Du kan holde hemmeligheten inne og nyte den spesielle følelsen du får når du støter på ham på gata, eller stirrer på ham over rommet og fantaserer om at leppene berører deg ... Drømmer om din forelskelse er som å spise godteri midt i natt. Det er søtt, det er morsomt, og ingen blir skadet, men du føler deg fortsatt litt hemmelig og ugudelig, noe som bare gjør det morsommere!

Men noen ganger vil du ha mer enn å bare stalke ham på nettet (på den fineste måten selvfølgelig!) Og adoringly blikk på bilder av ham uten at han noensinne har visst at du eksisterer. Du vil at han faktisk skal vite at du liker ham. Her er femten måter å gjøre nettopp det. Noen er veldig enkle og tradisjonelle, mens andre er litt mer der ute og bare for jenter som ikke er redd for å ta en risiko for sjansen for stor utbetaling. Velg hva som fungerer for deg, og få dem til å dampe drømmer.

1. Snakk med ham

Det første skrittet for å bli forelsket i en realitet er å bli kjent med fyren. Dette virker grunnleggende, men noen av de største knusene kan fordampe minuttet du faktisk snakker med fyren. Han kan være helt varm å se på, men det betyr ikke nødvendigvis at du vil koble til. Kanskje han er et redskapshoved NASCAR-fan, og du er en off-the-grid, camping i skogen hippie chick. Kanskje du begge elsker å spise karamell popcorn og se animé. Det er bare en måte å finne ut: Ta et dypt pust og nær ham.

 2. Hang ut sammen

2

Hvis du slår det av, er dette din mulighet til å tilfeldigvis foreslå en sammenkomst. "Hei, det er en animéfestival i byen neste uke, og de viser Otomi-filmen Steamboy. Vil du gå? "Eller kanskje du har nok venner til felles at du kan ta med en gruppe han er en del av og bare klarer å sitte ved siden av ham i kino eller kaffebar. Bare fordi det er ti andre mennesker i gruppen, betyr det ikke at du ikke kan tiltrekke seg hele oppmerksomheten. Vær forsiktig med denne, og ikke vær for opptatt. Hvis han åpenbart ikke er interessert, ta av og la ham få plass. Men de fleste gutter er smigret når en jente betaler dem oppmerksomhet, og er glade for å lene seg tilbake og lap det opp så lenge du er villig til å være adoring!

 3. Flørt med ham

10

Flørting er morsomt, og jeg får virkelig ikke hvorfor noen jenter synes det er tøft. Hvis du tror du er attraktiv, og du opptrer som om du er attraktiv, vil din forelskelse legge merke til deg. Og når han merker deg, la han få vite at du tror at han er attraktiv ved flørting. Det høres ostlikt ut, men alle stereotypiske bevegelser virker - ta tak i øyekontakt for bare et sekund lenger enn det som er normalt, stå så nært som mulig, ta på ham lett, ha på deg attraktive klær og sørg for at du lukter bra, ler mye, og ler på hans vitser ... det er mange, mange måter å flørte på, og alle er testet og sant!

4. Endre Facebook-profilen din til "I et forhold med (hans navn)"

1

Dette er en for en jente med tarm, og en hvis venner kan spille sammen med en vits. Hvis din forelskelse allerede er Facebook-vennen din, kan du bare gå videre og få forholdet til å skje - i hvert fall i cyberspace! Endre profilen din for å si at du er i et forhold med din forelskelse, og vent på at han legger merke til, eller en av dine andre venner skal legge merke til og spørre om det. Spill det kult og vent bare for å se hvordan, og hvis han reagerer. Dette er en surefire måte å vite, og fort, hvis han liker deg eller ikke! Denne kan bli avfyring, så vær forberedt med en historie for å få deg ut av det hvis han gjør det klart at han ikke er interessert. Kanskje det var en våg fra en felles venn, eller at kontoen din ble hacket. Innrøm aldri sannheten på dette før du lever lykkelig noen gang etterpå!

5. Send ham blomster

3

Det ville fungere for deg, ikke sant? Så hvorfor sender ikke flere jenter gutter blomster? Det trenger ikke å være røde roser, det trenger ikke engang å være blomster! Det kan være en potteplante hvis du tror det er mer hans stil, eller en kake bukett hvis han har en søt tann. Poenget her er å fortelle ham at du tenker på ham. Du kan registrere dette med ditt navn og la ingen tvil, men jeg liker å gjøre dette anonymt. For eksempel vil jeg sende en kaktus med en søt notat: "Jeg kan være stikkende på utsiden, men jeg er saftig når du kommer forbi mine pigger. Kjærlighet, din hemmelige forelskelse. "Det vil definitivt få ham til å lure på hvem den hemmelige forelskelsen er. Så noen dager senere, når du ser ham, gjør en uformell kommentar som ikke er i tvil om at det var deg som sendte buketten og notatet. Snakk om hvordan du samler kaktus, eller hvordan du elsker kokainbuketter, og se ham rett i øyet mens du sier det. Han henter meldingen.

6. Lån ham en bok og legg et sexy bilde av deg inni

4

Dette er en morsom hvis du kjenner din forelskelse, og du deler en gjensidig hobby eller interesse for bøker. Når du snakker, ta vare på et emne han liker og gå og kjøpe en bok om det, eller til og med bedre trekke en bok han ønsker fra ditt personlige bibliotek. Neste gang du ser ham, trekker du tilfeldig boken ut av posen din og sier: "Jeg hadde dette lyst rundt huset, og tenkte at du kanskje vil lese den." Sørg for at du har ditt navn og telefonnummer skrevet inne i dekselet så han har ingen unnskyldning for ikke å kontakte deg. Et sted i boken skjul et lite bilde av deg som ser varmt ut. Ingen nøkkel, bare en badedrakt, søte undertøy, pj, eller tank top og shorts er bra. Pass på at bildet er tucket der inne, så det vil ikke falle ut når du overleverer boken. Du vil at han skal finne dette bildet når han er alene og kan la tankene hans løpe vilt. Du har fantasert om ham - nå er det hans tur til å fantasere om deg!

 7. Tweet hans bildetekst "Er han ikke HOT !?"

5

Dette innebærer å snike et bilde av ham når han ser sitt beste ut. Du har vært snill, sorta, stalking ham, ikke sant? Så spill detektiv og ta kameraet ditt når du sitter i blekkerne som ser ham spille, eller bruk en zoom og ta et skudd av ham når han går forbi huset ditt. Det viktigste her er å sørge for at han virkelig ser bra ut, ikke bare for deg, men til alle dine kjærester, og ja, til seg selv. Han kommer til å se dette bildet, og du vil at han skal bli imponert! Når du har det perfekte bildet, send det ut og vent på at noen skal re-tweet den til ham. Hvis han liker deg, vil han være i kontakt!

8. Kok ham middag

Hvitløk-Cheddar-kylling-Strips (1)

Din Gran ville fortelle deg hvordan en manns hjerte er gjennom magen hans, og gjett hva? Gran ville være riktig! Ingenting imponerer en mann mer enn et hjemmelaget måltid laget av en jomfrus rettferdige hånd. Ja, det er gammeldags, men du kan få ham til å lage mat neste gang, rett?

9. Bli venner med sin mor

Dette er en lunken, men alle menn er små gutter på hjertet, og hvis moren liker deg, er sjansen sjansen han vil også. Dette fungerer bra hvis du er ansatt i samme selskap som sin mor, er i en gruppe hun er også del av, eller gjør lignende klasser som yoga, eller trene på samme treningsstudio. Vennskapet må skje naturlig, eller hun tror du er bare rar og skummel, og det vil han også!

10. Send ham et dikt

9

Du kan låne et kjærlighetsdikt av en berømt forfatter, eller skrive din egen. Jeg tror personlig å skrive din egen har mye mer innflytelse. Det trenger ikke å være et godt dikt, det trenger ikke engang å rime. Bare sett dine følelser ned i ord. Hvis du vet at han leser ditt dikt, og han forsøker ikke å snakke med deg eller svare på noen måte, fortsett.

11. Gå en tur i måneskinnet

Det er visse steder i denne verden hvor romantikk og magi bare skjer lettere enn noe annet sted. Det er Paris selvfølgelig, Niagara Falls, og stort sett enhver tropisk strand. Men med mindre du bor i nærheten av et av disse stedene, har romantiske steder en tendens til å være begrenset til en naturskjønn utsikt eller en lokal park. Merkelige ting skjer når par går sammen under måneskinnet, underlige og fantastiske ting. Prøv det med din forelskelse!

 12. Del en flaske champagne

Akkurat som å gå i måneskinnet, kan det være å dele en flaske champagne med noen en vanlig kveld til noe magisk. På en eller annen måte gjør korken og boblene alt spesielt. Selvfølgelig, hvis du kan kombinere champagnen og måneskinnet, blir effekten doblet. Så kanskje ta ham for en piknik under stjernene, bare deg og han på et teppe - du vil se på hverandre, og du trenger ikke å fortelle ham at du liker ham. Han vet bare!

 13. Lån hans klær og slit dem i offentligheten

7

Ok, så dette er vanligvis et triks som brukes av jenter til å kunngjøre at de er dating en fyr. Men hvis du kan svinge den, ha på deg klærne før du er dato, er en sikker brann måte å la ham få vite at du liker ham. Jeg innrømmer at å få genser eller jakke kan være vanskelig, så sørg for at du holder øye med å sjekke om han er den typen fyr som forlater klærne sine. Så når han ser deg iført jakken hans eller genseren og sier: "Hei, det ser ut som min!" Du kan stille det tilbake og si at du trodde det kunne være hans når du fant det, og hvor behagelig, varm og koselig det er og hvor mye du elsket iført den!

14. Be ham om å være din Valentine

8

14. februar er dagen da selv de mest skumle jentene kan innrømme at de er forelsket som de tror han er het. Gjør det personlig, eller gjør det med kort, eller send ham en elektronisk melding. Bare gjør det!

15. Bare fortell ham

Menn tar ikke alltid opp på subtile tips. Noen ganger, selv de åpenbare hintene går forbi dem. Løsningen? Bare fortell ham hvordan du føler. Det er ikke lett, og han kan ikke føle på samme måte, men i det minste får du det av brystet, og han vil sette pris på ærligheten.

En forelskelse vil alltid være forelsket med mindre du lar dem få vite hvordan du føler. Så velg en (eller flere) av disse måtene og begynn å planlegge! Lykke til!

Leave A Comment

− 4 = 1