Hvordan flirte med en skitten fyr

Hvis du har dine severdigheter satt på en sjenert fyr, må du kanskje tilpasse dine flørtingsteknikker litt, for å bedre passe hans personlighet. Inverterte gutter har en tendens til å bruke mye tid med hodene i skyene, og de kan få det vanskelig å nærme seg jenter - noe som gjør oppgaven litt vanskeligere. Så, hvordan kan du flørt med en sjenert fyr, og la ham vite at du er interessert i ham? Nedenfor er noen tips som du kan finne nyttige for å flørt med en innadvendt fyr.

flirtingwithashyguy_1

Gjør det første trekket

Hvis du er interessert i en sjenert fyr, er det sjansen for at du må gjøre det første trekket ved å nærme ham, i stedet for å vente på at han kommer til deg. Generelt alt du trenger å gjøre er å begynne med å få øyekontakt og smilende når han fanger øyet ditt. Du kan deretter fortsette å hilse på ham, introdusere deg selv og starte en samtale om noe du har til felles.

Hvis du for eksempel deler en klasse sammen, går du til ham etterpå og begynner å snakke om kursene eller foredraget du nettopp har hatt. Hold samspillet ditt vennlig og kort, slik at du ikke overvelder ham - han er sannsynligvis ikke vant til å ha jenter nærmer seg ham!

flirtingwithashyguy_2

Sakte, men øk intensiteten

Når du har brutt isen med din første introduksjon, kan du sakte men sikkert øke intensiteten til flirten din. Pass på å komme for sterk, da han kan bli selvbevisst og trekke seg tilbake. Snarere respektere hans grenser og bli kjent med ham over tid. Kompliment ham uten pinlig ham, og husk at fordi han er innadvendt, kan han finne det vanskelig å godta kompliment eller takk for det. Likevel vil han sette pris på din interesse, og det kan gi ham en anelse om dine romantiske følelser for ham.

flirtingwithashyguy_3

Stav det

Når han er komfortabel med å snakke med deg og du har utviklet et vennskap, kan du begynne å gjøre det klart at du er interessert i ham som en potensiell kjæreste. Introverte gutter bruker mye tid i sine egne hoder, og de kan være helt uvitende om at du liker dem på en romantisk måte! Noen (men ikke alle) introverter lider også av lav selvtillit, og derfor tror han kanskje ikke at du vil ha ham som en kjæreste.

Viser din interesse kan berolige ham og gi ham litt selvtillit. Selv om du er så åpen med dine følelser, kan det være litt risikabelt, da han kanskje trekker seg eller kanskje ikke føler seg på samme måte, det er verdt et forsøk. Del dine følelser på en generell og ikke-truende måte - for eksempel gjennom flørting og bryte berøringsbarrieren (berører armen, gir ham en klem osv.). Sjansen er at han kanskje ikke engang innser at du har lyst på ham til du gjør det veldig klart.

flirtingwithashyguy_4

 Gi ham muligheten til å ta et trekk

Når du først har gjort det første, må du kanskje ikke fortsette å ta kontroll over hele forholdet. Skjulte gutter kan være innadvendte (noe som betyr at de foretrekker å være alene, og føler seg ubehagelig rundt mange mennesker), eller de kan bare være sjenerte! Din fyr kan føle seg sjenert rundt nye mennesker, eller sliter med å spørre jenter ut, men når du blir kjent med ham, kan han vise deg sin sanne personlighet. Når han er trygg nok til å ta et trekk, kan du ta et skritt tilbake og la han flørte til hjertet sitt innhold.

flirtingwithashyguy_5

Vær tålmodig…

Hensikten med din hengivenhet kan ta seg tid til å bygge opp tilliten til å flirte tilbake. Siden han er vant til sitt eget selskap, kan flørting være nytt for ham. Vær tålmodig mens han behandler sine følelser, og du kan belønnes med et unikt innblikk i hans indre verden. Hvis du prøver å skynde ham eller spørre hans følelser, kan han trekke seg inn i sine egne tanker. Men føl deg ikke dårlig hvis du er lei av å vente - noen ganger knytter personligheter bare sammen, og du kan være lykkeligere å danse noen mer utadvendte.

flirtingwithashyguy_6

Godta ham for hvem han er

En sjenert fyr er usannsynlig å forandre, uansett hvor mye du vil ha ham til. Hvis du vil bli involvert med en innadvendt fyr, vær forberedt på å akseptere ham for hvem han er - en stille, komplisert fyr som bare deler seg med de som er nær ham.

Din flørting kan være vanskelig i begynnelsen, han kan til tider virke fjern, og du kan føle at du kommer på for sterk, men med litt forståelse og utholdenhet kan du bygge opp et sterkt og meningsfylt forhold. Og hvis du er en introvert eller en sjenert jente, har du kanskje bare funnet din perfekte kamp.

flirtingwithashyguy_7

Nydelige bilder hentet fra http://www.pinterest.com og http://www.weheartit.com 

Leave A Comment

50 + = 59