Hvordan flirte med en fyr

Flørting kan være oh-så-vanskelig. Du vet ikke hva du skal si, du vil ikke se dum, men du vil definitivt få poenget over det du er interessert i. Så hva er en jente å gjøre? Sjekk ut disse 25 super enkle måtene å flørt med en fyr - måter som egentlig vil fungere.

f9236e1aeffc1ef2fb474a3532b8f949

1. Gjør øyekontakt ofte

øyekontakt

Øyekontakt er nøkkelen i nesten alle sosiale innstillinger, spesielt når det gjelder flørting. Du kan også gjøre litt leken øyekontakt: du ser på ham og den andre han ser på deg, gnisser du og vri deg raskt. Eller du kan holde øyekontakt med ham, smil, og kanskje til og med blinse når han merker at du stirrer. Men når de to av dere begynner å snakke, prøv å holde øyekontakt så ofte som mulig for å la ham få vite at du er interessert i ham og de tingene han har å si.

2. Smil mye

smil

Menn elsker det når en kvinne smiler, spesielt når det er i hans retning. Når du to gjør øyekontakt, sørg for å blinke ham et smil. Mens de to av dere har en samtale, prøv å smile så mye som mulig. Jeg mener, vær ikke skummel om det og ha tennene dine kledd sammen hele ettermiddagen. Men smiler ofte, spesielt når han ser deg eller snakker med deg om positive ting.

3. Spill med håret ditt

spille with hair

For de fleste kvinner, spiller med håret ditt mens du snakker med fyren du liker er nesten en naturlig reaksjon. Det er så naturlig som å le av en vits eller å lage et surt ansikt etter å ha smakt en sitron. Og av en eller annen grunn, elsker menn det. De synes det er helt søtt, kanskje til og med forførende på en måte. Så neste gang du har en konvo med denne spesielle fyren, lek med håret litt, men mer (hvis du ikke allerede gjør det). Vrides det, kam det med fingrene, børst det lett til siden - alt som føles naturlig.

4. Positiv kroppsspråk

kropp language

Nei, du bør ikke bare bruke positivt kroppsspråk under et jobbintervju. Positiv kroppsspråk gjør ikke bare noen til å føle seg komfortabel, varm og velkommen, men lar dem også vite at du er interessert i samtalen. Det er noen måter å få positivt kroppsspråk på:

-Som nevnt ovenfor, hold øyekontakt og smil ofte.

-Lene deg inn mot personen, aldri unna.

-Prøv å avstå fra å krysse armene dine. Dette kan være et signal om å bli kjedelig og uinteressert.

-Samhandle i samtalen ved hjelp av håndbevegelser og svare på spørsmål og kommentarer.

5. Giggle mye

giggle2

På samme måte som hver mann elsker å se en vakker kvinne som smiler, elsker de også å høre henne le. Så selv om hans vitser eller kommentarer er helt dumme og knapt morsomme i det hele tatt, gir han ham litt fnise og ser ham smelte. Som en ekstra bonus vil du gi ham et sjenerøst løft i tillit som vil få ham til å fortsette å fortelle deg dumme vitser som gjør at du ler og smiler.

6. Betal dem et kompliment

spille compliment

Dette er den enkleste og beste måten å flørte på - og du bør gjøre det ofte. Menn og kvinner både elsker komplimenter og ingenting sier "Jeg liker deg" som et kompliment. Nå trenger det ikke å være noe du har planlagt fremover eller noe som er tre avsnitt langt. Bare si noe som "Wow, jeg elsker den trøyen på deg" eller "Wow, du er så god på basketball" er nok til å få ham til å smile og få ham til å gå. Prøv å gjøre komplimenter så personable som mulig. For eksempel: i stedet for å si "fin skjorte", prøv noe som "Wow, Johnny. Du ser så varm ut i den skjorten. Du bør bruke rød oftere ".

7. Speil dem forsiktig

erting

Husk tilbake når du var liten, og du ville plage personen du likte? Vel, bare fordi du er eldre betyr det ikke at det fortsatt ikke er en av de beste måtene å flørte. Det er bare så søtt og uskyldig, og både menn og kvinner elsker det. Neste gang han tilfeldigvis reiser på parkeringsplassen, fnise og si "Hyggelig en, Peter" eller noe sånt. Hvis han faller til gulvet, løp over og fniss med å si "Hyggelig høst! Trenger du en hånd? "Visst vil han bli flau, men han vil elske den oppmerksomheten han mottar. Bare vær forberedt på en liten drille tilbake fra slutten!

8. Berør lett på ham

f9f59f933e20cd1cb2ad8eb1c4a8a157

Alt du leser vil alltid fortelle deg at fnise og lett berøre armen med fingertuppene. Hvorfor? Fordi i mange år som har vært den høyt fortalte tegn på at en kvinne er interessert i deg, og menn ikke kan få nok av det. Jeg mener, selvfølgelig vil menn bli berørt av en kvinne. De krever det omtrent 24/7. Men denne myke, milde berøring lar ham få nok av din feminine berøring for å drive ham helt vill. Prøv å gjøre dette lett berøring ofte, men overdriv ikke det som det kan begynne å miste sin magi etter hvert som tiden går.

9. Vær litt suggestiv

Være Slightly Suggestive

Det er helt greit å være litt R, eller til og med X, vurdert noen ganger. Nei, jeg sier ikke å hoppe i seng med ham første gang du to til slutt henger ut. Jeg sier å lage en stygg spøk eller kommentar her og der. For eksempel: Når han skriver deg, "Hva gjør du?" Si noe som "Å bare ligge i seng, kjeder meg. Ønsker du var her ved siden av meg ". Dette vil sikkert intrigere ham som hans fantasi tar ham til langt unna steder.

10. "Uhell" Kjør inn i ham

Ved et uhell Run Into Him

Du kjenner de gangene når du snakker med en venn, ikke betaler oppmerksomhet, og du "tilfeldigvis" løper inn i den super sexy fyren du er i? Ja, totalt ulykke, ikke sant? Men du kommer bare til å føle hans sterke, muskuløse armer, og det skjer bare slik at du føler din lille feminine kroppsborste oppe opp mot hans. Nå sier de to av dine sorger og slår opp en samtale med hverandre. Og ja, alt dette skjedde helt ved et uhell. (Jeg kjøper ikke det. Men vær så snill å gjøre dette! Det fungerer nesten alltid.)

11. Slå opp en (god) samtale

start convo

Dette er trolig felles kunnskap, men jeg skal fortsette å si det allikevel: en kjedelig samtale fører til en kjedelig mann, noe som fører til at en mann vil ha noen andre. Ikke vær den kjedelige jenta han hater å snakke med, fordi du aldri har noe gøy å si. Enten du snakker i person, tekstmeldinger eller chatter på telefonen, må du fortsette samtalen og IKKE bli kjedelig. Hvis konvoiet begynner å bli kjedelig, slår du av samtalen og slår den opp på en annen gang når du har noe interessant å snakke om. (Ja, jeg vet at du ikke vil slutte å snakke med ham - men å kutte convo kort er mye bedre enn å kjede ham til tårer.)

12. Vær mystisk

mystisk

Menn elsker litt mysterium, og her er hvor vi skal ta "alltid holde ham som vil ha mer" råd som moren vår ga oss og satte den i handling. La han lure på hvor du er eller hva du gjør. Hold ham gjett om hvilken type jente du er. Jeg mener ikke å spille spill med ham, men når han spør deg ut fredag ​​kveld, fortell ham at du vil være opptatt, men du er ledig lørdag. Ta litt ekstra tid til å svare på sin tekstmelding for å få ham til å lure på hva du gjør. Dette er overraskende en stor slå på for menn!

13. Tekst ham

tekst him

I denne dag og alder handler det om teksting. Folk tekst i lynrask hastighet bokstavelig talt hele dagen, enten de er på jobb, skole eller bare slapper av foran TV-en. Bruk tekstmeldinger til din fordel og flør med ham over tekster. Husk: ikke kjedelig, vær flørtende og suggestiv. Ikke gi deg den samme gamle "Hva skjer" og "Hvordan går det?". Dykk litt dypere. Du kan til og med "ved et uhell" skrive ham noe som "Oh my gosh, Gia. Så du Michael i dag? Han ser ut som om han har jobbet. "

14. Ring til ham

anrop him

Tekstmeldinger, som er like praktiske som de er, blir raskt det eneste kommunikasjonsmiddelet for flertallet av verden. Så hvis du ringer til ham, må det være en fin darn god grunn: du liker ham. Når du er på telefonen, fortell ham hvor mild hans stemme er eller si noe flørtende som: "Jeg kan ikke vente å se deg i morgen". Aldri være kjedelig (jeg kan egentlig ikke si det nok, kan jeg?) Og prøve å holde samtalen positiv, morsom og spennende. Når gnisten begynner å fizzle ut og du løper ut av ting å si, fortell ham at du må gå - men ikke fortelle ham hvor. Hold ham gjetting (se tips nummer 12).

15. Se attraktive

attraktiv

Det er ikke en brainer, ikke sant? Men jeg måtte bare liste den. Menn blir forelsket i det de ser. De er veldig visuelle skapninger. Så iført de overdimensjonerte svettebuksene og ser ut som om du nettopp våknet, sannsynligvis vil han ikke få tak i hans oppmerksomhet. Jeg sier ikke at du må bære booty shorts og en avling topp som viser ALT å få ham til å legge merke til deg, men noen fine skjult klær som ser spesielt varmt på deg, vil gjøre trikset. Prøv å ha på seg noen smykker og akkurat nok sminke for å aksentere din naturlige skjønnhet (prøv å holde deg borte fra "kaket på" look-men hater det).

16. Spør ham spørsmål

spørre him

Når du stiller noen spørsmål, lar du dem få vite at du er interessert i dem og vil bli kjent med mer om dem. Så spør han om spørsmål. Virkelig, noe spørsmål vil gjøre: hva er din favoritt iskrem smak? Hvor lenge var ditt siste forhold? Hvordan fikk du håret ditt til å se det helt fantastisk ut? Poenget er å holde samtalen ved å forfølge ham og finne mer om ham.

17. Send ham bilder

sende picture

Så de to av dere blir litt suggestive over tekstmeldinger. Han sier at du ser helt fantastisk ut i rødt, og du har bare en skimpy, tett rød minidress som du ikke har funnet riktig anledning til å bruke den enda. Kanskje du kan slippe det sexy nummeret på og sende det til ham og si noe som "Hva med denne røde minidressen?" Hans kjeve vil falle til gulvet, og han vil bli fascinert - og du behøvde ikke engang å ta noen av klærne dine av. Tenk deg det? Send forførende - ikke skanky-bilder til denne fyren. Han vil åpenbart elske det, og bildesendingen blir sikkert en av de enkleste måtene å flørt med noen.

18. Be ham om hjelp

a91d06f53254ab2fdca719ce9beb1395

Menn elsker å hjelpe kvinner. De føler at de er vår "helt", og de er bare så mannlige og sterke. Selv om du ikke virkelig trenger hjelp, bør du fortsatt spørre ham uansett. Det er super flørtende og menn vil aldri passere en sjanse for å hjelpe en dame, og når han er ferdig kan du si noe som "Wow, du er så sterk." Eller "Jeg kunne ikke gjort det uten deg."

19. Finn felles interesser

felles interest

Jo mer du har felles med noen, jo lettere er det å flørte og til og med starte et forhold. Så la meg gi deg et eksempel på hva jeg mener med å finne felles interesser. La oss si at de to er i en bar og det er et basketballspill på TV. Du kan bare gå opp, sitte rett ved siden av ham, og begynn å se spillet. Deretter kan du spørre ham om han er basketballfan og hva hans favorittlag er. Derfra ler de to med å ha det gøy og kanskje til og med utveksle telefonnumre. Hvor lett var det?

20. Kommenter hva han gjør

kommenterer

Denne typen går hånd i hånd med tips nummer 19, men det er litt forskjell. Jeg bruker det samme eksempelet: De to er i en bar og den varme fyren over rommet har nettopp bestilt den største, blåste drikken du noensinne har sett. Du må bare vite hva det er - ikke sant? Gå over til ham og begynn å spørre om hva han kjøpte, hva slags smak har det, og hvis han mener du burde prøve en. Han kan be deg om å sitte og nyte en med deg!

21. Bruk sosiale medier

sosial media

I dag og år brukes sosiale medier til alt: holde kontakten med venner, legge inn nye matoppskrifter, finne arbeidsgivere - listen fortsetter og fortsetter. Så hvorfor ikke bruke dette verktøyet til å flørt? Bortsett fra å bare snakke med fyren over meldinger, kan du også oppdatere statusen din med å ha noe å gjøre med ham. Kanskje de to av dere nettopp har gjort det å snakke i telefonen. Prøv å oppdatere statusen din til noe som, "Wow. Bare kom på telefonen. Jeg sverger at jeg kunne snakke med ham hele natten. " Fullfør det med et smilende ansikt og et hjerte for en ekstra bit fløyte.

22. Slipp tips Du er interessert

hint you are interested

Han kan ikke magisk vite at du er interessert i ham, så du bør slippe tipsene til venstre og høyre hvis det er det du er ute etter. Prøv å lage en subtile spøk her og der som "Oh my gosh, vi ville helt lage et søtt par" eller "Ugh, jeg er så kjedelig. Det er fredag ​​kveld, og jeg står fast hjemme gjør ingenting! "I håp om at han også kjeder seg og ber deg om å henge ut. Poenget er å fortsette å slippe tips som du liker ham!

23. La ham "Tilstrekkelig" overhøre deg

høre

Du vet når du er med dine gal pals, og du snakker om den varme fyren du liker? Vel, la oss bare si at du "ved et uhell" hadde denne samtalen med din beste venn ved siden av ham, og du "ved et uhell" sa det litt høyere enn normalt slik at han kunne høre det. Ikke gjør det klart du ville at han skulle høre - men du bør gjøre det så subtilt at han kan høre det og får meldingen. Ja, det er litt dumt, men det virker helt.

24. Vis av foran ham

forestilling off

Hvilken bedre måte å få oppmerksomhet eller flørt med dem enn ved å imponere dem? Nå er det noen forskjellige måter å gjøre dette på. Du kan gjøre noe G vurdert som å vise ham hvor bra du er ved å lage en tre-pointer i basketball eller vinne i Mario Kart, eller du kan ta alternativet R og "slippe blyanten" foran ham, i så fall du vil bøye sakte slik at han kan sjekke deg ut (og så ser du bak deg for å smile og blunke på ham).

25. Spør ham 

72b308a970d96e5a9abdbbc1745b8ba5

Når alt annet feiler og du er lei av å slippe hint og flirte, men han fortsatt ikke har spurt deg, må du gjøre det første trekket. Tross alt kan han være super sjenert eller nervøs og vet ikke hvordan du føler. I tillegg er det en stor sving på menn når kvinnen gjør det første trekket. Så fortsett, spør ham ut for en dato denne lørdagskvelden og se hvordan han svarer.

Så, hva synes du er de beste måtene å flørt med en fyr? Har du prøvd noen av disse enkle metodene?

Leave A Comment

98 − = 90