Hvordan få en fyr til å spørre deg

En av de mest frustrerende tingene når det gjelder å like en ny fyr, får ham faktisk til å spørre deg. Du kan flaunt dine ting alt du vil, men noen ganger forblir de bare helt uklare. Selv om det kan virke som om det ikke er noe håp noen dager, og du er dømt til å tilbringe evigheten alene, trenger du ikke å! Her er de 20 beste måtene å få en fyr til å spørre deg.

 1. Flørt mye

Flørting er alltid en perfekt go-to når du prøver å få en fyr til å spørre deg. Det sier at du er interessert og ser for å ha det gøy. Plus, flørting er en perfekt måte å virkelig vise noen som du er i dem. Snur håret ditt, blink de pearly hvite, kanskje til og med send ham et blunk eller to - men bare hvis du kan blinke fordi ellers kan han bare tro at du har noe fast i øyet. Yikes!

 1. Bli lagt merke til

Hvis han er singel og varm, er du kanskje ikke den eneste jenta som prøver å gå for ham. Sett deg foran mengden og få deg selv til å merke seg. Hvis han ikke engang vet at du er der, hvordan skal han spørre deg? Svar på noen av hans samtale, ler på hans vitser, rør inn når han snakker om en hobby som du også liker. Noen av dem er gode måter å sørge for at han har øye med deg og ikke en annen jente som kan stå i veien for deg.

 1. Vær deg selv

Vær deg selv

Ikke prøv å forandre deg selv, så han spør deg ut. For mange jenter der ute gjør feilen om å late som de liker et bestemt band eller en film bare slik at han vil like dem. Men tingen er, selv om han til slutt spør deg ut på grunn av disse tingene, kommer han snart til å innse at du lyver og alt vil være over. Å være deg selv kan høres kliché, men det er en grunn, så mange rådgiver det. Han vil kunne fortelle når du er falsk, og det vil IKKE få ham til å ta deg ut.

 1. Kompliment ham

kompliment him

Uansett kan du gjøre det kjent at du er interessert, kommer til å komme deg nærmere ham og spørre deg. Jenter kan bare få et smil fra en fyr, og vi tror de liker oss. Gutter derimot, vel, la oss bare si at de er litt mer blinde for hvorvidt noen liker dem eller ikke. Komplimentere dem vil informere dem om hvor mye du liker dem, og det vil gi dem tillit til å spørre deg. Bonuspoeng hvis du komplimenterer hans fantastiske smak i musikk for å vise at dere to har noe til felles.

 1. Kjole å imponere - Men ikke Overdress

kjole to impressed

Selvfølgelig vil du se bra ut for din forelskelse, men noen ganger kan det være overkill, og de tror din antrekk er over toppen i stedet for fantastisk. Klær i klær som fremhever dine mest attraktive egenskaper, så han tar ekstra varsel til dem. Å se bra forbedrer alltid sjansene dine for at en fyr vil spørre deg.

 1. Ta opp de tingene du har til felles

Hvis du vet at han er en dørhard Star Wars-fan, og du har alltid vært besatt av serien, så snakk det om med ham. Få samtalen å rulle i den retningen og ta opp hvordan du alltid har vært en Star Wars nerd på hjertet. Han vil umiddelbart være ivrig etter å snakke om din felles interesse, og dette vil lede ham til slutt spørre deg ut.

 1. Opprettholde øyekontakt

øye contact2

Å holde øyekontakt gjør at folk vet at fokuset er rent på dem - bare vær ikke skumle om det. Stjerne inn i gropen av hans sjel er ikke målet ditt når du opprettholder øyekontakt. Det flotte med øyekontakt er at hvis øynene hans er på din, vet du at han er virkelig i øyeblikket.

 1. Send signaler

Blatant, klare signaler er den beste typen når det gjelder gutta. Av en eller annen grunn synes de å være uvitende om når en jente liker dem. Men hvis du konsekvent tar opp nye filmer som er ute, eller folk som har konserter i nærheten som du vil se, kanskje han henter opp at du prøver å få ham til å spørre deg og hint på steder du ønsker å gå. Ikke bare setter den deg på sin radar som potensielt datingsmateriale, men det gir ham også gode datidéer!

 1. Smil som du mener det

smil like you mean it

Selv om denne kan være automatisk når du er rundt noen du liker, blir det aldri vondt å kaste inn noen ekstra smil her og der. Menn elsker glade mennesker. Det gjør at du ser snill, morsom og tilnærming til; alle svært viktige aspekter de tar hensyn til før du spør en jente ut. I tillegg får det dem til å tro at du har det bra, og de vil ønske å være en del av det.

 1. Fysisk kontakt

Kom deg nær ham! Ta tak i skulderen hans, spill lekfullt ansiktet når han sier noe mener / morsomt, og bare gjør søt, mild fysisk kontakt når du kan. Bare ikke grope ham når han går forbi fordi det er alt for mye og kan gi ham feil inntrykk av deg (hei, Ms TryingTooHard). Han vil føle at du definitivt er interessert i ham når du holder på med ham så mye, og det vil få ham til å føle seg mye mer komfortabel rundt deg også. Og jo mer komfortabel han er rundt deg, desto mer komfortabel vil han spørre deg på en fantastisk dato.

 1. Pass på at han vet at du er tilgjengelig

Det er en ting å være flittig og beroligende med ham, men hvis han tror du har en kjæreste, vil det sikkert skremme ham av og han vil ikke spørre deg. Gutter er ikke i ferd med å spørre en jente som kan ha en kjæreste og risikere at kjæresten kjører etter dem i sinne. En måte å påpeke din noncommittal status uten å gjøre det for åpenbart er å spekulere opp hvordan "single life" kommer deg ned og du ønsker at du hadde noen å kose opp til nå og da. Det informerer ikke bare ham om at du er singel, men også at du er klar til å mingle!

 1. Ikke vær sjenert

Å spille den søte, sjenerte typen vil bare få deg så langt med gutta. Selv om det kan være veldig vanskelig å bryte ut av det sjenerte skallet og åpne opp for fyren du liker, er det viktig hvis du virkelig vil at han skal spørre deg. Han må kunne snakke med for å spørre deg, ikke sant? Ikke sant. Så for din enkeltes skyld, vær ikke så sjenert og begynn å være mer tilnærmet.

 1. Trinn vekk fra dine venner

Gutter føler seg latterlig skremt når du er omgitt av vennene dine. Faktisk er det en av hovedårsakene til at guttene ikke snakker med en søt jente de ser. Helt ærlig, ville du gå opp til en stor gruppe gutta og begynne å slå på en veldig søt fyr der rett foran dem alle? Nei. Sannsynligvis ikke. Det samme gjelder for gutta også. De er for redd for å møte den store pakken. Det er mye lettere for dem å snakke med deg en om en, så sørg for at du bruker litt tid vekk fra vennene dine og alene rundt ham så han har muligheten til å virkelig gå for det.

 1. Være sjarmerende

Jeg vet jeg vet. Normalt kommer en Disney Prince i tankene når du ser ordet "sjarmerende", eller du kan bare tenke at dette begrepet angår menn. Men en ting gutter kan ikke motstå er en kvinne med sjarm. Dette betyr å være vittig, tilnærmet, morsom, morsom og fristende på samme tid. La ham ha lyst til å komme tilbake etter at du har forlatt rommet. Gjør det enkelt for ham å like deg, og det vil gjøre det enda enklere for ham å spørre deg.

 1. Tilbringe tid å snakke med ham

bruke time talking to him

Det er veldig enkelt å beundre noen fra avstand, men det vil ikke gjøre noe bra når du prøver å få dem til å spørre deg. Hvordan kommer de til og med til å vite at de vil gå ut med deg når du lager googly øyne bak en bok fra 50 fot unna? Bruk ordene dine! Tilbring litt tid på å chatte med ham og bli kjent med litt mer om ham. Når samtalen er over, sørg for at du lar ham ønske å snakke litt mer, og han må spørre deg om en dato for å gjøre det!

 1. La ut detaljer om deg selv

Så mye du bør bruke tid til å snakke med ham, fokuser den samtalen på ham og vekk fra deg selv. Hvorfor spør du? Fordi når du forlater etter å ha en veldig fantastisk samtale hvor de to av dere først og fremst snakket om ham, hva skal han tenke på senere? "Åh mann! Jeg fikk ikke mulighet til å spørre henne om dette, "eller" Vent, men vi snakket aldri om hobbyene hennes! "Han vil bare være på utkikk etter muligheter for å finne ut den informasjonen og hvordan skal han gjøre det? Ja! Ved å spørre deg ut.

 1. Lag venner med sine venner

Det kan virke kontraproduktivt å få venner med vennene sine når du bare vil at han skal spørre deg. Men hvis det er en ting som fyrene verdsetter mest, er det deres venners meninger. Hvis du kommer inn med sin vennegruppe og de alle virkelig liker deg, kommer han til å se at du er høyverdig, og det vil definitivt få ham til å spørre deg. Det frembringer også den konkurranseevnen som er i en manns natur, og han kan til og med bli sjalu på deg å snakke med vennene sine så mye - noe som vil be ham om å ta tak i deg før noen andre gjør det!

 1. Være trygg

Være Confident

Tillit er sexy, fascinerende og sjarmerende. Å være selvsikker gjør underverk i å få en fyr til å spørre deg. Når du oser av tillit, forteller du verden at du vet hvem du er og hva du vil, og du vet hvordan du får det. Den typen sjarm er noe som menn drømmer over. Han sniker seg over sine egne føtter og prøver å løpe etter deg for å spørre deg. Stol på meg. Sett noen usikkerhet til side fordi du er en varm liten mamma som kan få noen til å spørre henne.

 1. Vær humoristisk

Være Humorous

Har du noen gang lurt på hvorfor så mange goofy jenter får alle de store gutta? Det er fordi de har en killer sans for humor. Latter kan gjøre noen som deg mer, og når folk liker deg, pleier de å spørre deg. Å ha en god sans for humor vil holde ham smilende og ler. Det vil få ham til å kreve den følelsen når du ikke er rundt, og han må spørre deg for å få den tilbake.

 1. Spør ham!

Hvis alt annet mislykkes fordi han er clueless, observerte, eller kanskje bare sjenert, så legg den store jenta truser på og spør ham selv! Det er nesten 2016. Du kan spørre ham om du virkelig vil gå ut med ham og han bare ikke plukker opp noen av dine signaler. Den beste måten å gjøre dette på er å begynne med å ha en morsom, flørtende samtale og bare spør ham om han vil fortsette den over middag og litt drikke. Hvis det går bra, sier han definitivt ja. Og hvem vet, kanskje han vil spørre deg ut for den andre datoen!

!

Leave A Comment

2 + 5 =