Hvordan drømme om noen

Har du noen gang følt trang til å drømme om noen spesielt? Du vil at de skal ankomme et øyeblikk når du er den mest komfortable, mest avslappede, og når noe kan skje. Det er ikke noe å fortelle hva som kan skje i drømmen din, men du vil at de skal være i det heller; men hvordan kan noen sikre at en bestemt person vil dukke opp i sine drømmer? Med noen få enkle tips og triks kan du være et skritt unna å drive bort til drømmeland med den spesielle noen ved din side.

Det første du må gjøre er å øve eller forbedre dine klare drømmekompetanse. Lukkede drømmer er drømmer som skjer, og personen innser at de sover og ikke i virkeligheten. Etter å ha bekreftet dette kan du begynne å manipulere drømmene dine, til det punktet der enkelte situasjoner og enkeltpersoner kan være en del av dem.

197be94c944d021f8245f01203c1587a

HAR DE PÅ DIN MIND

Det viktigste du kan gjøre for å sikre at noen kommer i drømmen din, er å tenke på dem ofte. Fra det øyeblikket du våkner om morgenen til den tiden du går i søvn (og spesielt når du kjører av å sove), bør denne personen være i tankene dine. Gjør det viktig å tenke på dem hele tiden, så du kan mentalt forberede deg til å tenke på denne personen selv når du drømmer. Det er også viktig at du er helt rolig gjennom hele prosessen. Hvis du er stresset eller engstelig mens du tenker på denne personen, kan drømmen ikke forekomme, og hvis det gjør det, kan det ikke vise seg som du vil ha det til.

Spør om den enkelte

Under din klare drøm er den enkleste og raskeste måten å få en person til å ankomme i drømmen, å bare spørre om dem. Hvis det er andre mennesker i drømmen din, gå rett opp til dem og spør dem om de har sett personen i spørsmålet, og hvis de kan gå og få dem til deg. Ha troen på at personen vil gå, få den personen du vil ha etter at du spør. Du kan også prøve å fortelle dem å få den personen direkte.

GÅ FINN DE

En annen veldig enkel måte å få noen på i drømmen er å gå og se etter dem. I drømmen din, hvis du ser et sted hvor personen ofte ville gå, for eksempel sin arbeidsplass, hjemme, treningsstudio eller et annet sted, går de ofte eller elsker å gå til - gå inn på den plasseringen og finne dem. Bare gjør dette hvis stedet er i nærheten, innen gangavstand i drømmen din. Hvis du må fly til stedet, kan du ende opp med å bli distrahert av noe annet og miste din lucidity helt.

4e0b23f21a2844351df2f731ea78c23f

Be dem om å ta hånden din

Ønsker noen å dukke opp i drømmen din? Bare spør! Under drømmen din må du holde hånden din og si "___, ta hånden min". Noen ganger vil personen komme fram og ta hånden din øyeblikk etter at du sier det.

KONTROLLER DØREN

Mens du drømmer, hvis det er en dør i nærheten, bør du gå og sjekke for å se om personen er bak den. Du bør ha ideen i hodet ditt at personen kommer til å ligge rett bak døren. Hvis noen andre svarer på døren, spør personen om personen du leter etter er der.

KONTROLLER OM KORNENE

På den annen side, hvis du ser noen hjørner i drømmen din, ser du rundt hjørnet med forventning om at den som vil se vil være rundt hjørnet og venter på deg. Det er et raskt og enkelt triks, men det har en tendens til å fungere ofte.

FORTSETT DET

En ting du kan prøve å gjøre mens du har en klar drøm, er å forestille deg et sted eller en scene i hodet ditt hvor personen vil være. Denne spesielle måten å drømme om noen krever mye innsats, så det er vanligvis ikke et førstevalg, spesielt hvis du er ny i det klare drømmespillet.

084e64eee695a5754d2c81c495635e46

Spinn rundt

Når du er klar, drøm, prøv å spinne rundt i omtrent 5-10 sekunder. Mens du spinner, tenk på stedet og menneskene du vil se når du er ferdig med å spinne. Etter at 5-10 sekunder er over, må du slutte å spinne og scenen din skal vises.

HOLD ALDRIG CALM

En viktig måte å lykkes i å drømme om noen er å sørge for at du blir rolig hele tiden. Det er enda viktigere å forbli rolig når du ser personen du prøver å drømme om. Ikke kjør opp til dem eller prøv å snike seg bak dem. Ikke vær nervøs eller redd når du ser dem. Alt du trenger å gjøre er å forbli helt rolig og vær glad for å se denne personen. Hvis du ikke forblir rolig, kan personen forlate din drøm eller situasjonen kan være dårlig.

FORTSETT Å PRØVE

Lucid drømmer er vanskelig og krever en anstendig tid og krefter for å virkelig få det til å gå. Det beste rådet noen kan gi deg, er å fortsette å prøve! Selv om du ikke lykkes for de første forsøkene, betyr det ikke at det ikke skjer i fremtiden. Fortsett å bruke alle dine priming teknikker og til slutt bør du komme til det punktet hvor drømmer om noen er en ganske enkel oppgave.

9232c49fee9150d10d33d759fc63da88

Før du prøver å drømme om noen, husk at du først trenger å vite hvordan du kan manipulere klare drømmer. Hvis du trenger mer informasjon om lucid drømmer og hvordan du vil drømme, er det rikelig med informasjon på nettet. Når du er sikker på at du vet når du er klar og drømmer litt, kan du prøve disse triksene å drømme om noen

Vet ikke om å drømme om at noen kunne være mulig - og så enkelt, ikke sant? Har du noen gang brukt klare drømteknikker til å drømme om noen? Hvis ja, brukte du en av de ovennevnte teknikkene? Del med oss ​​historiene dine.

Leave A Comment

− 1 = 3