Hva skal du gjøre når din Crush har en kjæreste

Hvis du kommer til å ende opp med en forelsket på noen hvem er allerede ellers engasjert, det er ganske frustrerende. Det kan også være en vanskelig situasjon å håndtere. Hvordan håndterer du det? Nedenfor finner du noen tips om hvordan du best kan gjøre det for å redde ditt hjerte og hans!

Min Crush Has a Girlfriend

1. Fokus på deg selv

Han er ikke tilgjengelig for øyeblikket, så i stedet for å tilbringe alle dine våkne timer med ham (når han ikke er med kjæresten hans), sosialmedier stalker ham eller drømmer om ham, fokuserer på å gjøre ting som vil gjøre deg føles bra. Trening. Videre din karriere. Gi tid til vennene dine. Til slutt ta opp den hobbyen du har snakket om. Planlegg en stor tur. Pass på at du fokuserer på deg selv først.

2. Hold deg unna kjæresten sin, med mindre du allerede er venner

Hvis du ikke allerede er venn med sin kjæreste, prøv, hvis det er mulig, å holde avstand. Sjansene er at hvis de bryter opp, vil du ikke være hennes venn mens du slår på ham.

Hvis du allerede er venn med kjæresten din, må du vurdere situasjonen som den er. Er det best å være venner? Eller skal du gå bort, bare litt, til forelskelsen er over, eller har de brutt opp? Hvis du velger å backe unna, gjør det så pent. Ikke bare en dag slutte å ringe, men hellere fylle timeplanen din med andre ting og fortsatt se henne noen ganger. Du vil ikke gjøre henne trist i prosessen.

Hvis du er virkelig gode venner som alltid har vært helt ærlige med hverandre, kan du kanskje dele hvordan du føler, men dette avhenger av vennskapet ditt og hennes personlighet.

3. Hold venner med ham

Du vil ikke eliminere fyren helt fra livet ditt, du vil bare sørge for at han ikke lenger er i fokus. Skulle de en dag bryte opp og du fortsatt føler det samme som du gjør nå, vil du kunne ringe til ham.

4. Hvis han flirter med deg, setter du slutt på det

Hvis fyren jeg vanligvis flørt og hver jente han snakker med, tror han flirter med dem, så sjanser er han betyr ingenting med sin flørting. Hvis du derimot har det distinkte inntrykket han faktisk ønsker å være med deg, må du enten fortelle ham å avslutte det med kjæresten sin hvis han vil fortsette å flirte med deg, eller han må slutte å flirte. Hvis han flirter, men du tror ikke han betyr mye ved det, nyter han bare det, så kjøp ikke inn i det og flør ikke tilbake.

Saken er, det kan være fristende å fortsette å flirte med ham, men han er fortsatt med noen andre. Hans hovedprioritet er ikke deg. Og hvis han dumper henne for deg etter at du først har hatt en affære med deg, hvor pålitelig er han? Ikke la det komme til det. Hvis han forsøker mer enn å fløyte, fortell han at han først må sortere sine ting med sin nåværende kjæreste før han får det med deg. Hvis han ikke kan ta ansvar i forholdet til henne, tar han ikke ansvar i forholdet til deg.

5. Dato Andre

Få ditt sosiale liv opptatt og se deg rundt etter andre muligheter. Bli med på online dating scenen hvis du vil (men vær sikker). Når du først begynner å danse andre, kan det ikke føles riktig som du har følelser for noen andre, men la oss innse det: Hvis ikke ikke Single var den, ville han elske deg tilbake. Du kan ikke sitte og vente på ham. Gå ut. Ha det gøy. Se hva som skjer. Det kan ta litt tid før du faller for noen andre, men i det minste se deg om.

6. Husk gutten du elsket i første klasse

Sjansen er at du har vært forelsket før, og det avsluttet. De fleste av oss har hatt mer enn en forelskelse i vår levetid. Dette viser at på et tidspunkt, når du er klar, vil du gå videre.

7. Ikke sammenlign deg selv med kjæresten hans

Kanskje hun er forferdelig. Kanskje hun er nydelig. Det spiller ingen rolle. Du leter etter noen som elsker deg for hvem du er. Hvis han er med noen som er forferdelig, viser han at han har noen problemer. Hvis han er med noen flotte, så vet at det blir noen som finner deg bra. Kjærlighet handler ikke om alle de menneskene som ikke blir forelsket i oss. Kjærlighet handler om den ene personen som vil. Din beste sjanse til å finne den personen lever et oppfylt liv hvor du nyter deg selv og finner skjønnheten i å være deg. Noen mennesker tilbringer hele livet deres og tenker på å bli kvitt deres rynker, da de bare kunne le. Fokus på hva det er du elsker og glem resten.

Hvis du prøver å være noen andre, vil du alltid være nest beste i forhold til originalen. Vær den beste du, og folk som elsker den typen personlighet vil bli trukket til deg som møll i en flamme.

8. Hvis han forteller deg historier om hvor vred kjæresten hans er, må du ...

Hvis han sier at kjæresten hans er gal, vil han virkelig forlate henne, etc., etc. så hør og fortell ham at hvis hun er så fryktelig, gjør han seg selv til en disfavor, og gjør henne til en disfavor. Hun trenger kjærlighet så mye som den neste personen. Hvis han ikke kan gi det, bør han gå bort, eller lære å elske henne for hvem hun er.

Ikke la ham ha en skamfest - fortell ham å sortere livet sitt ut. Mange gutter, spesielt gifte seg, forteller deg hvor forferdelig deres liv er og forventer at du legger til noe godt i det, uten at de forlater sine partnere. Vel, du trenger også noe bra. Du trenger noen som er dedikert til deg, og ikke til den såkalte galne kjæresten din.

Hvis han prøver noe på, fortell ham at når han har sortert sitt liv, kan han komme tilbake.

9. Se deg selv som nummer ett

Du leter etter den ene personen som ser deg så stor. Tro aldri du er nummer to, bare fordi en av milliarder menn ikke ønsker å date deg. Finn din indre gnist og gå ut der og bli god.

10. Husk at det er en morgen 

Uberørt kjærlighet suger. Det er egentlig ingen annen måte å sette den på. I stedet for fortvilet skjønt, husk det gamle klisjeet som etter regn kommer solskinn. Det er ikke bare et klisje - det er sant. Se Ferien og lær hva kvinnene i den filmen lærte - det er bedre enn nest beste. Det er nummer ett.

Bildekilde: Pinterest

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

50 − = 49