Hva betyr det når en fyr starer på deg?

Som kvinner tror jeg at vi alle har lagt merke til at menn liker å se vår vei - men hvorfor tar noen menn et blikk, mens andre gjør en full stare? Hvis du noen gang har lagt merke til at en mann faktisk stirrer på deg - ikke bare sjekker deg ut for et sekund - kan du ha vært litt skummel ut. Men ikke døm en bok på forsiden - det er mange grunner til at en mann kan stirre på deg, og jeg lover at han ikke bare er rar.

b1c277724513b0828e4b5aeb52e8e78d

Han finner deg attraktiv

Jeg er ganske sikker på at denne sier selvsagt: Hvis en mann finner deg utrolig attraktiv, så skal han stirre på deg. Og han vil sannsynligvis ikke bare stirre i ansiktet ditt, heller, men det vil være hans fokus for oppmerksomhet for en stund i løpet av denne stirringen. Han vil nok også ta en titt på dine andre funksjoner også, selvfølgelig snakker om brystet og boot-ay.

Menn er bare naturlig trukket til kvinner og deres kropper; det er det som får verden til å gå rundt. Og når de finner en kvinne som er ekstremt attraktiv for dem, skal de stirre. De ønsker ikke å glemme hvordan du ser ut når du forlater rommet, så de vil stirre lenge og vanskelig å ta i all din skjønnhet og gi et mentalt bilde av hva du ser ut. Hei, ta dette som et kompliment, damer! Noen tror du er helt nydelig, og de kan ikke se bort; Virkelig, hva er skaden i det?

Han vil snakke med deg, men vet ikke hvordan

Mye - og jeg mener mye av menn har en veldig vanskelig tid å snakke med en kvinne. Så hva er en fyr å gjøre? Stirre! Vi vet allerede at han finner deg utrolig attraktiv, og han vil virkelig møte deg og bli kjent med deg. Det eneste problemet er at han har et totalt tap for ord når det gjelder å faktisk introdusere seg selv og slå opp en samtale med deg. Så, å være helt på tap for ord og ikke vite hva du skal gjøre neste, kan han bare stirre på deg og fryse. Under sin stare ned, tenker han nok på hvor vakker du er og hvordan han bare DYING for å møte deg. Han kommer sannsynligvis på spørsmål eller kommentarer som han sannsynligvis kunne si til deg uten at du føler deg rar eller uinteressert. Hans sinn er RACING med hva du skal gjøre neste, så han fryser og ser bare på deg. Han håper du vil legge merke til og du gjør det første skrittet - og hvis du er interessert i ham, anbefaler jeg på det sterkeste å gjøre det første trekket. Han er sannsynligvis bare veldig sjenert og helt forbløffet av skjønnheten din - han kan ikke engang tenke rett eller til og med SPEAK!

Han ønsker å irritere deg

Det er de gutta der ute: du vet, fyren du avsluttet fordi han var grov eller rå eller du bare ikke var interessert i ham. Vel, han tar det på seg selv for å få deg til å føle deg dårlig fordi du ikke vil ha ham. Han vil få deg til å føle seg ubehagelig og irritert av ham; Jeg antar det er hans form for (ganske dum) hevn. Så hvis det er en fyr der ute som du slått ned og ikke ønsket å gjøre med etter den første datoen, og han stirrer på deg, prøver han sannsynligvis bare å holde oppmerksomheten din og ANNONSERE deg så mye som mulig. Ikke engang ta hensyn til ham - spesielt hvis han har en av de forferdelige smirks på ansiktet som han er så kult og smug. Alvorlig, jo mindre oppmerksomhet du betaler til ham, desto raskere går det bort.

Hvordan kan du avskrekke denne typen stare? Ikke se på ham! Jeg vet at det kan være vanskelig, men vær opptatt med hva du gjør, uansett om det er jobb eller skole. Prøv å snakke med noen av vennene dine og hold øye med hva som skjer rundt deg. Han vil slutte å stirre til slutt - jeg mener, han kan ikke stirre for alltid, rett?

82cce70602d698e866e86847b76e99d4

Han ønsker å sove med deg

Noen menn er griser, la oss bare være ærlige. Hvis du ser en fyr stirre på deg - men han er mye mer interessert i å stirre på kurver og kropp - han drømmer nok om å sove med deg. Han tenker nok på den raskeste måten han kan få deg inn i arkene. Han vil ikke bli kjent med deg eller noe - hans sinn og øyne er fokusert bare på din kvinnelige form og han bryr seg ikke om du vet det. Ja, dette kan være litt skumle og heller ekkelt, men forhåpentligvis holder han ikke på det for lenge; Faktisk, hvis han stirrer på kroppen din så, er han sannsynligvis like trygg på å komme opp og spørre deg - i hvilket tilfelle, si NEI!

Leave A Comment

94 − 90 =