Fuskemenn – Fakta og råd

Det siste du vil tenke på, er at mannen din kan være utro på deg. Men for mange kvinner der ute i dag, er det en realitet de må møte. Mens mange kvinner også har lurt på sine ektemenn før, er det mer vanlig for menn å jukse. Det anslås at rundt 50% av mennene vil jukse på deres signifikante andre på et eller annet tidspunkt i deres liv.

Ikke bare er menn mer sannsynlig å være de som har en affære, men jo mer penger en mann gjør, jo mer sannsynlig er de å jukse på deres koner. Dette skyldes at flere penger vanligvis tiltrekker mer kraft, og med mer kraft kommer flere kvinner. Men dette er ikke det eneste tilfellet der en mann er mer sannsynlig å jukse på sin kone.

Det viser seg at - ikke mye til vår overraskelse - menn er mer begeistret av ideen om å ha sex med noen nye. Hvis en mann føler at han ikke får nok sex eller ikke er så fornøyd i sengen som han vil være, ser han etter andre kilder for å tilfredsstille hans behov. Ikke bare snyder de på grunn av deres mangel på sex, men de føler seg egentlig berettiget til å ha en affære av denne grunn.

En annen viktig godbit om menn har saker er at de vanligvis velger kvinner som er yngre enn deres koner. Disse kvinnene er vanligvis enkle og unge nok til ikke å forstå komplikasjonene som en affære har på et ekteskap. Selv om menn er mer sannsynlige ut av ektefeller å jukse, er de faktisk minst tilbøyelige til å avslutte ekteskapet og forlate sine koner.

Når du mistenker at mannen din kan være utro på deg, er det bare så mye du kan gjøre. For å være sikker, her er alt du bør vite om å snyte ektemenn.

Hvorfor menn jukse

Det er mange forskjellige grunner til at en mann ville jukse på sin kone. Det viktige å huske før vi snakker om hvorfor mannen din jukser er at det ikke er din feil på noen måte form eller form. De er eneansvarlige for sine utrolige måter.

Nå som vi har det ut av veien, kan vi snakke om hvorfor menn virkelig snyder.

 1. Primal instinkt

Sannheten i saken er at mennesker ikke skal være monogamiske skapninger. Vi er hardwired for å overleve for å overleve - og for menn betyr det å få så mange kvinner som mulig for å fortsette sin blodlinje.

Selv om dette kan høres ut som en virkelig fantasi, er det sant. Menn kan produsere millioner av sæd på en enkelt dag. De kan ha et uendelig antall barn. Disse genetikkene driver sine primære instinkter for å ta beslutningen om å jukse på deres koner.

 1. De er usikre

Noen menn føler seg nødt til å jukse for å bevise for seg selv at de er attraktive og verdt det. Når en mann føler seg usikker, føler de seg godt å vite at noen andre enn personen de er gift med, vil ha dem. Dette fører menn til å jukse for å føle seg bedre om seg selv.

 1. De er ikke fornøyd i sitt sexliv

Dette er en grunn til at mange tror det er den viktigste grunnen til at menn jukser på sine koner, men det er egentlig ikke. Det viser seg at bare 8% av mennene som har utrodd, sier at det skyldes misnøye i deres sexliv. Selv om det ikke er hovedgrunnen, er det en faktor som får menn til å jukse.

 1. De er følelsesmessig utilfredse

Jo større grunn menn har saker er fordi de er følelsesmessig utilfredse. En hel del 48% av mennene som har utrodd, sier at det er fordi de ikke er følelsesmessig fornøyd i forholdet deres.

Problemet med at menn er følelsesmessig utilfredse er at deres koner ofte ikke har noen anelse. Dette er fordi menn ikke er veldig gode til å uttrykke sine følelser som kvinner er. Så de kunne lide, men deres koner ville være helt uvitende.

 1. De er påvirket av andre til å jukse

Visste du at 77% av mennene som jukser, har en god venn som også jukser? Menn er mer påvirket av hva deres venner gjør enn kvinner er. Dette betyr at hvis mannen din henger rundt venner som er kjent for å være cheaters, betyr det at de vil være mer sannsynlig å jukse enn de som ikke har snyte venner.

Tegn på en fuskemann

Hvis du ikke vet om mannen din er utro på deg og du vil finne ut, her er noen av tegnene mannen din kan vise hvis han jukser deg.

 1. Han slutter å initiere sex

Et av de største tegnene på at mannen din er utro, er når han slutter å starte sex med deg. Under normale omstendigheter har mennene en tendens til å prøve for sex oftere. Men når du begynner å merke seg at han begynner sex med deg mindre og mindre, kan det bety at noen andre allerede tilfredsstiller de behovene til hans.

 1. Han virker fjernt

De fleste utrolige ektemenn prøver å unngå sine koner fordi det kan bli tydelig at de jukser - noe de så desperat ikke vil bli fanget gjør. På grunn av dette kan de bli fjernet. Ikke bare fysisk, min mentalt også.

Hvis du spør dem om dagen og prøver å få noe ut av dem, og de bare ikke betaler oppmerksomhet, kan det være et tegn de har noe annet på sinnet. Samlet sett, hvis du føler at du er nysgjerrig når du prøver å snakke med dem, er det et tegn på at han kunne være utro.

 1. Han bruker mer og mer tid borte fra hjemmet

Når mannen din gjentatte ganger må være sent på "arbeid" eller har gått mer og mer for å tilbringe tid med vennene sine, kan det være et tegn han jukser. Mens han noen ganger kan være ute med sine venner, kan han andre ganger bruke vennene sine som en unnskyldning for å gå sammen med noen andre.

De kan også være ute av huset mer for å unngå å være rundt deg. Dette er også vanlig hos menn som jukser på sine koner. De vil ikke risikere å gi noe bort og bli fanget. Men ved å gjøre dette, gir de faktisk et tegn på at de jukser.

 1. Han beskytter telefonen mye

Menn som snyder bare, har virkelig en måte å kommunisere med personen de har en affære med - deres telefon. Hvis du oppdager at mannen din har skjermet telefonen fra synet ditt, ignorerer samtaler, eller til og med tar samtaler utenfor eller i et annet rom, er det et tegn på at han kunne være utro på deg. Dette gjelder spesielt hvis han plutselig satte en lås på telefonen da han aldri hadde en før.

 1. Han slutter å gjøre fine ting for deg

Hvis han pleide å lage deg middag eller bringe hjem blomster hver gang en stund og ikke har gjort det så sent, kan det være et tegn på at noe er oppe. Menn har en tendens til å prøve å avstå fra sine koner når de har en affære, og det betyr å sette en stopper for de fine tingene de en gang gjorde.

 1. Du føler at noe er av

Du vil bli overrasket over hvor sterk den menneskelige intuisjon er. Vi har evnen til ubevisst å legge merke til om noe er annerledes eller galt, selv før vårt bevisste sinn oppdager det. Hvis du av en eller annen grunn får en tilfeldig følelse av at noe ikke er riktig i forholdet ditt, bør du følge din tarminstinkt fordi det er et tegn på at noe virkelig kan gå galt.

 1. Deres oppholdssted gir ikke mening

Hvis mannen din forteller deg at han går ut med guttene, og likevel kommer han hjem, ikke lukter litt som alkohol, noe kan gå galt. Han kan også si at han skal spille tennis med vennene sine og komme hjem i arbeidsklær luktende så friskt som en tusenfryd.

Når mannens plutselige oppholdssted ikke holder på med det han forteller deg, kan det være et tegn på at han jukser på deg.

 1. Når han er intim, er det ikke det samme

Når mannen din faktisk har sex med deg, og han kaster inn nye trekk og prøver nye ting som du aldri har gjort før, kan det faktisk være et tegn på at han jukser. Noen menn har en vane med å bringe deres affære soverom vaner tilbake til din sex tid og kanskje ikke innse at de gjør det. Men du gjør.

 1. Han deler ikke livet med deg

Kom han vanligvis hjem og forteller deg alt om dagen, hva skjer på jobb, eller planlegger en date natt med deg senere i løpet av uken, men kommer nå hjem, plopper ned foran TV-en og tilsynelatende vil har du ingenting å gjøre med deg? Dette kan være et tegn på at han jukser på deg.

 1. Hans holdning og utseende har endret seg

Det viktigste som synes å være et tegn på at mannen din jukser - bortsett fra å starte seks - er hvis hans holdning og utseende har endret seg. Er han vokser sitt skjegg ut hvor før han hatet å ha ansiktshår? Er han iført unike klær som du aldri har sett ham på, og visste ikke engang at han likte? Dette er alle tegn på at mannen din kan være utro på deg.

Hvordan å fange en fusk mann

Hvis du vet at ektemannen din jukser på deg, men ikke har noen solide bevis på det, vil du kanskje få ham til å handle. Dette er noen måter du kan fange en juksemann på.

 1. Vær oppmerksom på alle tegnene

Hvis du virkelig ønsker å fange en juksemann, må du passe på alle tegnene som han er, faktisk, juks. Ellers kjører du bare rundt for å bevise deg feil. Ovennevnte skilt vil fortelle deg alt du trenger å vite om mannen din er juks eller ikke, så vær oppmerksom.

 1. Vis opp ut av det blå

Hvis mannen din sier at han må jobbe sent, går ut med noen venner, eller om han bare slår på treningsstudioet, stopper med uanmeldt og ser hva han er egentlig opp til. Ved å slippe av når han ikke forventer det, kan du fange ham i handlingen.

Du kan ikke bare spasere opp og være sint på ham uten grunn, skjønt. Pass på at du er lur på det. Ta ham en varm middag på kontoret siden han jobber sent, eller slå på treningsstudioet selv om han er der siden du hadde tid med at han var der. På den måten, hvis han ikke er der han skal være du, vet han at han er et annet sted.

 1. Sjekk søppel

Du vil bli overrasket over hva ting som snyder ektemenn er dumme nok til å kaste bort. Du bør sjekke søppelet regelmessig for bevis på sin juks. Men du kan ikke bare gå rundt med å sjekke innsiden av søppelkasser.

Hvis du virkelig vil finne ut om mannen din er juks, må du kanskje bli skitten. Mest sannsynlig, hvis han har noen bevis for å kaste bort, gjør han det ved å kaste det i den store søppelkassen som er i garasjen, slik at du ikke finner den. Kom til å grave her hvis du vil finne ut om mannen din er juks eller ikke.

 1. Se gjennom bilen deres

Menn holder vanligvis bilene sine ganske rene i forhold til oss damer, men han kan fortsatt forlate spor av bevis der inne. Du bør finne en tid hvor han skal bli opptatt - som i dusjen - slik at du kan komme deg ut og ta en snoop gjennom bilen sin.

Pass på å sjekke under setene, bagasjerommet og til og med hanskeboksen. Han kunne holde kvitteringer, kjærlighetsnotater, eller til og med kondomer og deres wrappers gjemt i kjøretøyet.

 1. Følg etter ham

Når mannen din forlater huset og hevder at han skal slå på treningsstudioet eller gå ut med guttene, følg han. For å fange en juksemann må du fange ham i handlingen. Men du vil ikke gjøre det altfor åpenbart at du følger ham.

Den beste måten å gjøre dette på er å si at du vil kjøre noen ærend i stedet for å sitte rundt i huset mens han er borte. Du kan til og med forlate på samme tid, og han kan ikke mistenke noe. Bare vær sikker på å holde noen biler bak, så han merker ikke halen.

 1. Prøv å ha spontant sex

Når han kommer hjem etter å være "på kontoret" sent, prøv å ha spontant sex med ham. Hvis han virkelig har en affære, er sjansen for at han blir trukket tilbake, prøv å unngå sex, og til og med krabbe på ideen om å sove med deg. Menn kan ikke bare piske det ut rett etter å ha sex med noen andre.

 1. Se over skulderen når de er teksting

Dette kan være litt vanskeligere å gjøre - for det meste fordi hvis han er fusk, vil han få vakt opp med sin telefon - men det er nødvendig hvis du virkelig vil få ham til å jukse. Bare gå bak ham når han synes å være teksting og se om du kan få en topp og ikke bare hvem han sms, men hva han sier.

 1. Lukt klærne når han har "jobbet sent"

Den beste måten å se om mannen din bruker den forsinkede unnskyldningen når han jukser, er å lukte klærne etter at han kommer hjem. Dette kan gjøres ganske enkelt hvis du gjør det riktig. Alt du virkelig trenger å gjøre er å gå inn for en fin klem. Hvis han lukter som en kvinne, snyder han.

 1. Hakk hans e-postkontoer

Mange mennesker rynker på denne metoden, men hvis han snyder og du virkelig vil finne ut, så er det slik. Det er ikke så enkelt som de andre metodene fordi det krever å finne ut et passord. Men hvis du kan få det, kan det avsløre detaljerte opplysninger om hans utrolige måter.

 1. Spør ham om han jukser

Hvis du ser alle tegnene og er ekstremt ulykkelige og blir drevet sinnssyk av hva som skjer i forholdet ditt, så bare flatt ut, spør han om han jukser. Selv om dette ikke nødvendigvis er en måte å "fange" en juksemann, kan han spørre om han gir svarene du trenger. Hvis han innrømmer det, går du. Hvis han nekter det, vil du kunne fortelle om han lyver siden han er din ektemann.

Råd for å håndtere en fuskemann

Hvis du oppdager at mannen din faktisk snyder deg, vil du ha litt hjelp til hvordan du skal takle din nye, uheldige, virkelighet. Her er noen av de beste måtene å håndtere en juksemann.

 1. Forbli rolig

Jeg vet at hvis mannen din virkelig er utro, at det første du vil gjøre er å kaste et kjøleskap på ham, men det kan du ikke. Du må forbli rolig for å få et klart sinn. Ellers begynner du å gjøre ting som du senere kan angre på veien. Så ta en dyp pust og hold deg rolig.

 1. Få alle fakta

Mens du er i din rolige sinnstilstand, samle all informasjonen du har på din juksemann. Vet nøyaktig hvordan du har funnet ut, hvor lenge du har kjent, og legg alt sammen slik at du har noe å presentere for ham. Dette vil kunne sette en stopper for enhver nektelse som han vil gjøre.

 1. Søk støtte fra en venn / familiemedlem

Ikke vær i dette alene. Når du finner ut at mannen din er utro det er en veldig vanskelig tid i livet ditt og står overfor det alene, blir det bare verre. Du bør umiddelbart ringe opp en venn eller et familiemedlem og gi dem inn på hva som skjer.

Å ha noen der for å støtte deg, vil ikke bare få deg til å føle deg bedre, men du vil også ha en upartisk person der for å styre deg i riktig retning hvis din ektefelle forsøker å løsrive dine tanker og meninger om saken.

 1. Konfronter din mann - rolig

Ikke rop. Ikke oppstyr. Ikke skrik. Bare ta deg rolig til ham og fortell ham at du vet at han jukser på deg, ikke å nekte det, men at du må snakke om ting før du kan fortsette lenger i forholdet. Dette er den skummeste delen av alt fordi du aldri trodde du måtte gjøre dette.

 1. Tilbring litt tid til å tenke på hvordan du føler

Du trenger litt tid bortsett fra mannen din for virkelig å fordøye alt som skjer med innflytelsen fra ham å være rundt. Gå til en venns hus i noen dager mens du sorterer gjennom alle dine følelser før du bestemmer deg for noe som er stort.

 1. Diskuter dine planer med mannen din

Etter å ha tid til å samle dine følelser, snakk med mannen din om eventuelle beslutninger du har gjort. Fortell ham hva du vil ha fra ham og vær ikke redd for å virkelig sette foten ned selv om han nekter noen forespørsler.

 1. Søke ekteskap rådgivning

Hvis du bestemte deg for å bli i ekteskapet, søk rådgivning for å reparere det som er brutt. Ekteskapsrådgivning bidrar til å åpne opp for partneren din og få følelsene ut når du normalt ikke hadde vært i stand til. Det er et viktig skritt i veien til utvinning.

 1. Ikke klandre deg selv - noensinne

Aldri for et sekund tror at deres fusk hadde noe å gjøre med deg. For å virkelig håndtere en utrosmann må du være oppmerksom på dette og ikke være for vanskelig på deg selv. Hvis du skylder deg selv, vil du bare gjøre ting verre. Grunnen til at mannen din er utro, er 100% på ham, og det er ingenting du gjorde som gjorde at han gjorde det. Så aldri tenk på den måten.

 1. La ham stoppe saker

Åpenbart må affære slutte. Men du må sørge for at han virkelig stopper. Du må gjøre det klart for ham at hvis han fortsetter med noen saker som du vil forlate ham. Ingenting har blitt oppnådd eller håndtert hvis han fremdeles lurer på deg etter at han har blitt fanget.

 1. Forlat han

Hvis du må forlate mannen din for å håndtere det faktum at han jukset på deg, så la han være. Det er absolutt ingen grunn til at du må være gift med noen som ikke ser verdien eller verdien din. Hvis du virkelig føler at alt håp og tillit har gått tapt med ham, så la han være for å kunne fortsette.

Ingen ønsker å møte realiteten til en juksemann, men noen kvinner må. Har du noen gang hatt å snakke med en juksemann før? Hvordan fant du ut og hva gjorde du?

Leave A Comment

+ 89 = 95