Føler Unloved? Hva dine følelser kan bety og hvordan du skal takle

Det er sannsynligvis få ting verre enn å føle seg uloftet i et forhold. Jeg mener alt kan være fint mellom dere to, men du kan ikke bare riste følelsen av at du bare er ulovlig. Det er en veldig tøff situasjon, og du vil utvilsomt ikke fortsette forholdet på denne måten, så hva er en jente å gjøre? Vi skal diskutere hvorfor du kanskje føler denne måten og hvordan du kan fikse dette forferdelige problemet.

5be1c9f16aec90d5771d1274394a20d2

Hvorfor føler du deg ulovlig?

Det er noen forskjellige grunner til at man kan føle seg uloftet i forholdet. Først og fremst kan de to av dere ha forskjellige måter å vise kjærlighet på. Du kan være den typen person som elsker å bli dusjet med komplimenter og takknemlighet, så vel som gaver og spesielle datoer, mens partneren din er mye mindre romantisk og er greit med å henge ut og gi deg kyss og virkelig ingenting for ekstraordinært. For ham er han greit med å være nøkkel, men du vil ha mye mer å føle deg elsket, siden du pleier å vise din kjærlighet mer åpenbart.

En annen grunn til at du kanskje føler deg uloftet, er fordi partneren din rett og slett ikke går ut av deres måte å gjøre noe spesielt for deg. Kanskje han aldri har tatt deg ut til en fancy middag, eller kanskje tar han evig for å svare på dine tekster. Han ser ikke ut til å gjøre noe spesielt for deg, og du føler deg som mer for en venn enn en elsker.

77349132cca091f162fed320be3330d5

Slik fikser du følelsen ulovet:

Være trygg: Det beste du kan gjøre for deg selv, er å få litt selvtillit. Når du er trygg på deg selv, vil du være mindre bekymret for hva folk tenker på deg eller hvordan de føler om deg. Du vil være så sikker på deg selv, du vil ikke kreve noen anerkjennelse fra andre (selv om det fortsatt vil føles fint, selvfølgelig). Også, tillit vil forsikre deg om at du er elskverdig, og de små tingene folk gjør for å vise de bryr seg, vil bety mye mer for deg. Du vil være sikker på at du er i stand til kjærlighet, og andre vil elske deg for hvem du er, uansett hva.

Snakk ut: Ethvert problem du måtte ha i forholdet ditt, kan raskt løses ved å bare snakke om det med partneren din. Hvis du føler at du er ulovlig i et forhold, bør du IKKE lene deg tilbake og vente på en forandring, alt mens du føler deg for denne forferdelige følelsen av tomhet og at du ikke er ønsket. SNAKK UT! Ha en sitte ned samtalen med mannen din og la ham få vite hvordan du føler. Snakk det med ham og se hva de to av dere kan endre eller fikse slik at du føler deg mer elsket i forholdet.

Ta deg tid til deg selv: Ikke vær for fokusert på forholdet ditt og hvordan han eller hun føler om deg. Å oppnå selvtillit betyr også at du gjør ting for deg selv. Dette vil igjen øke konfidensnivået ytterligere, og du vil bruke mindre tid på å bekymre deg for de negative følelsene i hjertet ditt, og få flere følelser og tanker om alt som skjer i livet ditt. Ta opp en klasse, ta håret ditt, ta en tur til stranden - alt som trengs for at du skal føle deg lykkelig, trygg og trygg i deg selv, og alt som vil ta deg av disse uoppløste følelsene.

Gjør noe romantisk: Så mannen din er kanskje ikke den romantiske typen, men hvis du prøver å skape romantikk og kjærlighet i forholdet, kan du prøve å sette opp en romantisk dato for bare dere to. Dette kan være akkurat det du trenger for å sparke opp den flammen igjen og skape mer kjærlighet og intimitet i forholdet. Hold det enkelt med en dato på en av de fineste restaurantene i byen, eller gå ekstravagant med en weekendferie til et av de varme stedene. Det trenger ikke å være noe ekstremt - faktisk kan du ta en piknik til parken og bare nyte hverandres selskap. Uansett hva du føler vil bringe de to av dere nær hvor du bare kan lene seg tilbake og snakke og elske hverandre, er målet her.

888ef4fa42d14343bc96b27f96d0e82e

Gjør noe Morsomt sammen: Ja, romantikk er nødvendig for et forhold, men dere to bør også gjøre noe morsomt en gang i en stund! Å ha det gøy og ler sammen er en fin måte å bringe dere to sammen! Planlegg en tur til den lokale fornøyelsesparken, hodet til dyrehagen, eller svøm for dagen - det er tonnevis med alternativer der ute, og så lenge du to har en blast sammen, vil du ubestridelig føle deg nærmere hverandre.

Hør på ham: Selvfølgelig vil du at mannen din skal lytte til deg og dine følelser, men du bør også lytte til mannen din. Når dere to har en dyp samtale, lytt til ham nøye. Fokuser bare på ham, og han vil føle deg elsket, og forhåpentligvis vil han vise samme respekt tilbake deg.

Ta en pause: Hvis du har diskutert situasjonen, og du har prøvd å gå på romantiske og morsomme datoer, har bare de to av deg og ingenting blitt forandret, det kan være best å ta en liten pause. Fravær gjør hjertet til å vokse, så det er kanskje litt tid fra hverandre å fokusere på deg selv, akkurat hva de to trenger.

Hva gjør du når du føler deg ulovet i et forhold?

Leave A Comment

+ 85 = 91