Fjerde datidéer og tips

Den fjerde datoen er et sentralt øyeblikk i et forhold. Du har gjort det forbi de første tre, sannsynligvis semi-ubehagelige første datoer, som mest sannsynlig ble planlagt i kino, hyggelig restaurant eller kaffebar. Den fjerde datoen handler om å bytte den opp og vise denne potensielle partneren din uformelle, avslappede og dumme side; Det er også den perfekte tiden til å finne ut litt mer personlig samtale for å finne ut mer om denne personen.

Vi har tatt deg til den fjerde datoen. Her er 6 fantastiske fjerde date ideer og noen nyttige tips for å holde forholdet ledet nordover, ikke sør!

834b005eb6703863b33364e438bc487d
Picnic på parken
Hvis været er fint, pakk piknikkurven og favorittpiknik-teppet ditt og gå ned til parken. Dette gir et avslappet miljø hvor de to av dere kan smelte på smørbrød og frukt mens vi chatter opp det. I tillegg er det raskt, enkelt og ekstremt kostnadseffektivt. Hvem sa at du måtte bruke tonn penger til å ha det gøy på en date? Lagre et par brødskrap for å dele med fuglene i nærheten!

Skøyter / rulleskøyter
Ved fjerde dato bør du føle deg litt mer komfortabel med din potensielle kjæreste eller kjæreste. Når det er sagt, heiser steker og vær litt dristig og prøv lykken på den lokale skøytebanen eller rullebanen. Ja, han vil se deg bli flatt på deg bak et par ganger, men de to av dere vil dele mye latter og han vil se hvor livlig og morsom du er!

Ta en rask matbit
Du vet hva som er gøy? Prøver en lokal hotspot du aldri har vært på før! Ring opp din kjærlighetsinteresse og inviter dem til den søte middagsbyen for en rask lunsj på lunsjpause. Du får prøve noen nye matvarer og engasjere seg i en uformell samtale som vil la dem ønske seg mer.
e738ba6a87a199ef5ca56a6b56c184a1
Gå på et Mini Adventure
Husk: du vil vise denne personen du er bekymringsløs og rolig side, så det er på tide å ta ting utendørs! For den fjerde dagen, vurder å trekke ut på et morsomt miniatyr eventyr til stranden, innsjøen i nærheten, eller til fjellene for en rask rask tur. De to vil ha sjansen til å nyte naturen mens de har et spennende eventyr full av morsom samtale og latter.

Ta litt iskrem og gå en tur
Hvem elsker ikke iskrem? Hvem elsker ikke å gå hånd i hånd med noen de er interessert i? Vi elsker denne fjerde datidéen fordi det er rett og slett bedårende og du kommer til å smake på deilige godbiter mens du deler en engasjerende samtale. En vinn-vinn-situasjon hvis du spør meg!

231e690d412c302d27714513f7342106
Sjekk ut den lokale dyrehagen
Hver mann elsker en kvinne som ikke har noe imot å få sine hender skitne, så vis ham at du ikke er redd for å slå en spiker og sjekk ut den lokale petting zoo! Det er så morsomt, og han vil elske å se deg interagere med alle dyrene. Helt ikke din ting? Ikke noe problem. Hvis det er en liten fornøyelsespark i nærheten eller kanskje et akvarium, fungerer det også.

Spør om hans forhold til fortid
På dette tidspunktet har du sannsynligvis holdt det siste forholdet til et minimum; og det er en god ting. Du vil ikke virke som om du er nysgjerrig i livet eller graver etter informasjon. Men innen fjerde dato, bør du vite minst en liten bit om hans datings historie. Uformelt spør dem hvorfor deres siste forhold mislyktes. Hvis de ikke nevner tidsrammen for forholdet, fortsett og finn ut hvor lenge de var sammen. Dette kan fortelle deg mye om hvem de er og om de tar relasjoner seriøst eller ikke!

Finn ut mer om hans mål
Nå, ikke flate ut spørre dem hvor mye penger de vil lage eller hvor mange barn de vil ha; dette kan potensielt skremme dem bort. Men å lære om en annen persons mål tidlig i forholdet kan spare deg for mye problemer senere. For eksempel, hvis han planlegger å bli misjonær og reise verden barnløs til han er 45 og du er satt på å ha 3 barn da du er 28 og bosatte seg i et søtt hus, kan forholdet smuldre.

I stedet bare spør denne personen hva deres drømmer i livet er. Har de en bestemt karriere de er på vei til? Hvor planlegger de å leve? Har de noen interessante, out-of-the-ordinary mål som er unike for dem? Vær uformell i samtalen, men finn ut så mye du kan om deres fremtid.
b76616f7a93b89a64d570c98c5e4e6b5
Ikke overstyr det med spørsmål
Så ja, den fjerde datoen handler om å bli kjent med din potensielle kompis enda bedre, og finne ut mye mer om deres personlige liv. Men du vil IKKE overdrive det med spørsmål! Husk at dette ikke er et intervju, og du vil ikke gjøre den andre personen ubehagelig. Du trenger ikke å lære alt om dem rett på fjerde dato. Hold ting veldig uformelt og hyggelig, og ikke pry for mye. Når de er ferdige med å snakke om et bestemt emne eller virke urolig eller vanskelig om det, endrer du emnet umiddelbart. De vil gi deg mer informasjon når de er klare.

Gi ikke ham mer enn et kyss farvel
Ved den fjerde dagen får du antagelig å ta ting til neste nivå med din kjærlighetsinteresse - og det er helt normalt! Men selv om han gir deg sommerfugler hver gang han ser på deg og du ikke vil ha mer enn å ta ham og ta ham til soverommet ditt, husk hvor viktig det er å vente. Venter spillet er vanskelig, men det er så verdt det. Når det blir sagt, gi ikke noe mer enn et kyss farvel. Du kan bli tungt fristet på dette punktet (darn hans fantastiske personlighet eller de som rocker hardt abs!), Men det vil være verdt det å spare deg for senere.

Hvor gikk du på den fjerde dagen? Hvilke råd vil du gi til noen som drar ut på en fjerde dato?

Leave A Comment

51 + = 56