Fiskene mann i kjærlighet

af75d06030211ddccaf3dde753ca3f2f

Siste av dyrekretsen skiltene er Fiskemannen en virvelvind av trekk og preferanser fra andre dyrekretsen. Og mens dette kan høres ut som en følelsesmessig og psykologisk katastrofe som bare venter på å skje, vil du bli overrasket over å finne ut at Fiskene mannen er ganske rolig og kollektiv - det meste av tiden. Han er absolutt en søt mann som alltid vil være nyttig med familie og venner rundt seg. Likevel synes han nesten alltid å være bosatt i en annen verden, takket være sin konstante dagdrømmering og utforsking av de dypere tingene i livet. Noen tror at piscean folk er praktisk talt telepatisk med deres konsekvente kjennskap til hvordan andre føler og tenker rundt dem.

  4b77557cb1f2d8d2c06d7174a81b9145
Type Kvinne Fiskene Trenger
En Fiskemann er bare en godmodig person som elsker å gå seg vill i sin egen verden. Denne søte, milde, men helt sjarmerende mannen trenger egentlig bare en ting fra sin kvinne: ekte søthet som vil akseptere, og ikke bruke, hans romantiske bevegelser og hyggelige ord. Han trenger en godhjertet person som vil glede seg over å tilbringe tid med ham samtidig som han kan holde tritt med sin interessante fantasi.
839d00b048db77cd9ed0759cca6dccf3
Fiskene i et forhold
Selv om Piscean-mannen bare kan holde seg oppmerksom på denne verden i en kort stund, søker han fortsatt kjærligheten i sitt liv. Men en Fiskene vil aldri (og vi mener aldri) bli forelsket ved første blikk - eller flere severdigheter etter det. Det krever Fiskemannen en utrolig lang tid å forelske seg, selv om han i sitt fantasifulle sinn har funnet den perfekte kvinnen.
Det betyr ikke at Piscean-mannen ikke er en eksepsjonell elsker. Faktisk, hvis du er heldig nok til å finne deg selv en piscean mann som er interessert i å dele deg, kan du sikkert vurdere deg selv en av de flaksigste jentene i verden. Fiskemannen er en ekstremt lidenskapelig og romantisk elsker som vil komme opp med ideer utenom dette for å gjøre deg glad. Dette kan bety spontane turer til fjellkabinen eller å foreslå ekteskap med deg mens du er på fallskjermhopping. Dette kan også bety en bukett med 200 roser som sitter på dørstokken og det vakreste diktet du noensinne har lest innpakket rundt vase. Den beste delen av denne romantiske oppførselen? Alt er for deg. Fiskene er ikke egoistisk i det minste og et enkelt kyss eller takk er nok til å holde dem lykkelige.
Hvis du ikke allerede er solgt på den romantiske Piscean lover, er det en annen ting å elske om denne mannen. Han er utrolig nyttig og setter alltid andre for seg selv, i alle situasjoner. Hans enorme fantasi og lengsel etter kunnskap betyr at han vil komme opp med spennende situasjoner for de to av dere å komme inn og vil alltid være villige til å sitte ned og hjelpe deg med dine problemer. Han er rett og slett en enkel kjæreste som vil at hans kvinne skal være lykkelig. Og når han er i et dypt forhold, er han 100 prosent engasjert. En juksende Piscean? Nesten uhørt.
79e1de8d3bfa557a6ffb9949047fd1b2
Fiskene i sengen
Selv om Piscean-mannen er nesten alltid søt og snill med de som er rundt ham, betyr det ikke at han er en boring i soverommet. Faktisk er han ganske motsatt - men ikke alle kvinner får se denne siden av Piscean. Han har en tendens til å forlate sine dype følelser og lidenskap bortgjemt til han er klar og helt komfortabel med noen. Det er derfor de fleste palestinske menn ikke vil gå til sengen til han er sikker på at han er komfortabel og forelsket i sin partner.
Når du kommer inn i soverommet, vær ikke overrasket hvis du opplever lidenskapen og lysten til Fiskemannen, unravels for dine øyne på en eksplosiv måte. Han er absolutt en intens elsker som elsker å behage sin dame. Han er alltid opp for nye triks og stillinger og vil bruke sin fantasi til å skape spennende antics i soverommet som du sannsynligvis aldri har sett før. Hold opp med en Fiskemann mellom arkene, og du vil sikkert ha en bemerkelsesverdig kveld, i motsetning til alt du forventet - spesielt fra en så snill og sjenert mann.
Negativ side av en Fiskemann
Fiskemannen har en dårlig vane å skylde på alle sine ulykker på andre mennesker. De ser aldri ut til å ta ansvar for noe galt som fortsetter rundt dem og vil alltid finne et uttak for å klandre. Denne typen oppførsel er dårlig i alle situasjoner, enten det er arbeidsrelatert eller vennrelatert, men spesielt fryktelig når det gjelder forhold - ingen liker å bli skylden for andres juks, løgn, etc.
Vi er veldig klar over at Fiskemannen er litt på sjenert side og prøver å være hjelpsom og snill mot alle han krysser stier med - som er nøyaktig hvorfor han kan bli skadet veldig enkelt. Han er en overemotional, sensitiv fyr som vil ta ting på feil måte nesten alltid. Han liker ikke å bli snakket negativt om og liker å gjøre det riktige til enhver tid - så når han en gang skiller ham eller misliker sitt arbeid, tar han det veldig alvorlig.
Sist men ikke minst har piscean menn en tendens til å være på lat side om ting de ikke er lidenskapelige om. De vil mye hellere bruke tid på å undersøke eller utforske dype aspekter av livet, og hvis emnet for hånden ikke er noe som interesserer dem, vil de ikke legge alt i det. Dette kan være spesielt skadelig i arbeidsrelaterte situasjoner!
kompatibilitet
Fiskene og kreft: De to er begge ekstremt lidenskapelige og følelsesmessige individer. Du kan bruke denne følelsen til å hjelpe andre og også å sette mye lidenskap og romantikk inn i forholdet. Hvis de to av dere kan takle hverandres følsomhet, blir det et blomstrende forhold som varer utrolig lenge.
Fiskene og Skorpionen: Begge er ekstremt emosjonelle og sensitive, de to av dere vil dele et følelsesmessig band du ikke finner andre steder. Denne dype lidenskap og kjærlighet vil gi et langvarig forhold med rikelig dybde.
Fiskene og Fiskene: Du har begge forestillinger som kjører vilt og følsom. Disse egenskapene, kombinert, vil skape et veldig dypt bånd hvor de to av dere forstår hverandre på et nivå som andre ikke engang kan se.
99b62d32b6cb211ce878aac4272689f9
Fiskene Man i et nøtteskall
En Fiskemann spenderer mesteparten av sin tid, dagdrømmer, lever i sin egen fantasifulle verden. Og når han ikke gjør det, undersøker han de dypeste tingene i livet, enten det er rom, religion eller noe av de som liker. Han er en ekstremt lidenskapelig elsker som tar forhold svært alvorlig. Du vil ikke finne en Fiskemann man snyder når som helst snart - han ville mye heller komme opp med en fantastisk måte å bevise sin kjærlighet til sin kvinne. Han er ikke egoistisk i det minste og elsker å hjelpe alle rundt seg, slik han kan. En enkel takk er nok til å holde en Piscean lykkelig, men prøv å holde negativitet vekk fra ham - han er en snill og sensitiv mann som blir skadet veldig lett.

Leave A Comment

77 + = 86