Fakta om Rebound Relasjoner-og hvordan man har en!

rebound8

Selv om de fleste kjærlighetskolonner og råd forsøker å styre folk bort fra rebound-relasjoner, gjenstår sjansene for dem. Hvis du er på rebound fra et gammelt forhold, er du mer sannsynlig å hoppe inn i en ny i et forsøk på å gjenopprette. Enkeltpersoner som velger å ha et relasjonsforhold bør følge disse trinnene for å sikre at deres nye forhold er bærekraftig og sunn.

Et rebound-forhold er normalt et forhold som foregår etter et langsiktig forhold og varer bare i kort tid. Det kan brukes til å reparere et knust hjerte eller for å vise en eks som partneren har klart å gå videre. Disse forholdene er enkle å få øye på fordi de egentlig er et båndhjelp for smerten av en oppbrudd. Folk bruker tilbakemeldinger til å føle seg ønsket igjen og unngår smerten av avvisning. Dette gjelder for damer selv om de var den som begynte å bryte opp.

rebound5

For damer som ikke kan gå videre etter en oppbrudd, er en rebound en måte å distrahere deres sinn fra besatt av en ex-kjærlighet. Noen kvinner bruker den til å søke følgesvenn som erstatter forholdet de mistet. De kan bruke dette forholdet som en kilde til sex eller bare noen til å gå til fester med.

Generelt holder relasjonsforhold ikke lenge. Varigheten av forholdet avhenger av noen få faktorer. Hvis personen på rebound er tilgjengelig og følelsesmessig stabil, har det nye forholdet en sjanse til å vare. Dessverre, mange mennesker som er på rebound er ikke i stand til å gjøre en ekte følelsesmessig forbindelse med noen andre. De har fortsatt bagasjen til det siste forholdet og kan ha følelser som forblir fra en eks. Hvis dette er sant, vil den nye følelsesmessige forbindelsen bli merket av kamp og vil være umulig å opprettholde.

rebound4

Folk som er på rebound kan prøve å distrahere deres sinn og følelser fra en smertefull oppbrudd. I disse tilfellene danner de et nytt forhold. Før lenge innser de at forholdet bare er en distraksjon. Varigheten av forholdet kan også avhenge av hvor lang tid det tar for den nye partneren å finne ut at de bare er en rebound. De kan ha det bra med forholdet en stund, men avslutte det etter at de skjønner at det bare er en gjenoppretting. Få mennesker er interessert i å være en distraksjon eller en rebound partner for lenge. Til tross for bekymringene om et rebound-forhold, fører ikke hver sammenbrudd til en tilbakegang. I noen tilfeller er forholdet faktisk over, og partnerne kan begge være følelsesmessig tilgjengelige for sine nye datoer.

rebound7

Det er umulig å avgjøre hvor lenge det skal gå etter at et forhold avsluttes for at noen skal komme seg. Noen individer kan bevege seg innen timer etter forholdet mens andre tar måneder. På samme måte bryter noen mennesker opp fordi de allerede har møtt noen som de er interessert i. For disse tilfellene er det nye forholdet langt mindre "nytt" enn det ser ut til utenforstående. To personer som virkelig kobler seg, kan være ærlige om deres emosjonelle bagasje og holde det nye forholdet levende.

rebound6

Ser på situasjonen

Før du begynner på en rebound, må du vurdere hvor du er følelsesmessig og mentalt. Du må vurdere årsakene til oppbrudd og hvor minnelig slutten av forholdet var. På samme måte bør du se på hvordan du håndterte deg selv etter oppbrudd. Var det nye forholdet startet umiddelbart, eller tok det lenger tid å gå videre? På samme måte må du se på hvor solid det nye forholdet er, og hvis du fortsatt er i kontakt med din eks. Har du vært interessert i den nye romantikken før eller kom de plutselig ut av ingensteds?

Forhold som er ekte rebounds må kanskje settes på vent til du kan sortere ut dine følelser. Hvis du vil ha din ex tilbake, vil det bare skje hvis dine kvaliteter og styrken i ditt tidligere forhold er nok til at du kommer tilbake. Å ha et nytt forhold vil ikke plutselig få deg til å bli mer attraktiv eller interessant for ex. Når exen din har gått på, må du lære å bevege seg selv. Din rebound-forhold kan vare, men det er opp til deg.

renound2

Slik har du en Rebound-relasjon

Stopp å sammenligne datoer

Det første skrittet for å ha et positivt tilbakeslagsforhold - og langvarig - er å slutte å dømme den nye partneren. Selv om det er natur å sammenligne folk, er det urettferdig for din nye dato. Ofte legger folk merke til en exs negative egenskaper mer enn de gjorde under forholdet. Når de danner en ny romantisk forbindelse, prøver de å se etter fraværet av disse egenskapene. Selv om det er godt å lære av relasjoner, er det en sjanse for at du bare søker etter noen som er motsatt av din eks. Når du starter en rebound, bør du ikke lete etter noen som mangler negativene til din eks. I stedet bør du søke etter noen som har de positive egenskapene du vil ha. Selv om noen av disse positive egenskapene er de samme som egenskapene til din eks, må du unngå å føle deg nostalgisk. Hvis du vil at det nye forholdet skal overleve, må du sørge for at du velger riktig partner.

En ekstra ting å vurdere er om din nye partner var interessert i deg før oppbrudd. Selv om dette kan være et tegn på sann kjærlighet, kan det også være et tegn på at din nye partner bare er interessert i mennesker som er fysisk eller følelsesmessig utilgjengelige. Hvis han eller hun flørte med deg i løpet av forholdet, kan de ikke bryr seg om følelsene eller forholdet til andre. Med mindre du vil at de skal forfølge et annet forhold mens de er med deg, må du kanskje stole på dine instinkter og gå.

rebound3

Slutt det helt med ex

For et nytt forhold til arbeid, må du sørge for at alt er helt over med ex. Hvis du fortsatt håper på at forholdet begynner igjen, vil du være følelsesmessig utilgjengelig for din nye kjærlighetsinteresse. Folk som starter relasjoner mens de fortsatt er følelsesmessig knyttet til fortiden, vil tilbringe uker forvirret. I tillegg vil din nye partner føle seg forrådt hvis de finner ut at du aldri var virkelig inn i dem. Når du er på det punktet der din indre stemme vet at den er over, kan du forfølge et nytt forhold.

Lytt til dine venner og familie

Å dømme noen du har sterke følelser for, er aldri en enkel oppgave. Noen ganger må du ha et utendørs forhold. Mens dommen din er overskyet, kan nære venner og familier peke deg i riktig retning. Med deres hjelp kan du styre bort fra drama og uegnede partnere.

Respektivt snakk om din eks

I jobbintervjuer må søkere alltid unngå å snakke om sin tidligere jobb negativt. Nye selskaper antar at noen som søppel snakker med sin gamle sjef, vil gjøre det samme med en ny. I forhold, gjelder samme tommelfingerregel. Hvis du trenger å hente din eks, må du unngå å være fornærmende eller negativ om dem. Din nye dato kan bli irritert ved å høre om en ex, eller diatribe kan skremme dem av. I stedet for å dele dine onde følelser med datoen din, bør du bruke en terapeut eller pålitelig venn til å lytte til dine bekymringer.

Når emnet for breakup kommer opp, kan du ganske enkelt si at det tidligere forholdet ikke var det rette for deg. Hvis din nye partner fortsetter å trykke på emnet, kan du være ærlig om oppbrudd. Til enhver tid må du huske å være respektfull og diskret. Hvis partneren din vil vite om du fortsatt har følelser for din eks, kan du være ærlig og taktfull. De må kanskje være trygg på at det tidligere forholdet er over, og du fortsetter. Du trenger ikke å lyve for dem, men du bør alltid understreke at det gamle forholdet ditt er helt over.

Se på hva som gikk galt

Hvis du har litt tid alene eller vil vente før du starter et nytt forhold, kan du bruke disse dagene produktivt. Ta en ærlig titt på ditt siste forhold og finne ut hvordan du var personlig ansvarlig for oppløsningen. Det er to personer i et forhold, og hver person bærer noe av ansvaret for oppbrudd. Kanskje du ikke virkelig lyttet til en partner eller flakket på planer ofte. Uansett hva årsaken, har du mulighet til å forbedre deg selv før du starter et nytt forhold. Øv dine nye ferdigheter og sørg for å være oppmerksom på din nye partner. Denne holdningen vil bidra til å signalere til din nye signifikante andre at du er følelsesmessig stabil og klar til å jobbe på et langsiktig forhold.

rebound1

Se hva du gjør

Det er en tendens til at folk hopper føttene først inn i et nytt forhold etter en oppbrudd eller en skilsmisse. Kjenne at dette kan skje med deg og husk å ta sakte sakte. Forhold tar tid å bygge og det er ingen grunn til å haste ting sammen. Du kan ta deg tid til å bli kjent med din nye partner og gi deg tid til å helbrede.

Rebound-relasjoner er ikke alltid en dårlig ting. Slutten på ditt siste forhold er en sjanse for deg å lære mer om deg selv og finne den rette personen å være sammen med. For alt å trene, må du sørge for at ditt siste forhold er over, og du har virkelig gått på.

Leave A Comment

76 + = 82