Dating sveitsiske menn

Kanskje du ble feid av føttene dine under et besøk til Alpene, hvor du møtte en sveitsisk mann. Det er dessverre ganske romantisk med fjelltopp, snø og gløgg. Så igjen, kanskje det var på grunn av noen etterski-fest som du snublet over din fyr. Eller kanskje du har møtt en sveitsisk fyr som har kommet til Amerika. Og selv om noen som allerede bor i Amerika, kanskje har hentet noen amerikanske dateringstradisjoner, går kulturen der du ble tatt opp, vanligvis fortsatt ganske dypt i årene dine. Så hva er det egentlig som å danse sveitsiske menn? Les videre for å finne ut.

Dating er ikke virkelig dating

dating Swiss men

Amerika har en sterk tradisjon når det gjelder dating. Fra ideen om at menn holder dørene til ideen om at sex skjer rundt dato tre, er det fastsatte retningslinjer. Funnily nok jeg nylig leste forskning som venter fire uker å hoppe i sekken med noen forbedrer sjansen for et varig forhold. Men jeg går ned, poenget er at i Sveits er det mye mer vanlig å bare henge med noen. Bli kjent med dem. Du kan møte deg i grupper av venner, gå på tur, eller ta en kaffe. Det viktigste er å tilbringe tid sammen, i motsetning til å gå sammen på datoene.

Å bli introdusert til noens venner er derfor sett på som vanlig, ikke som "han liker meg fordi jeg møter dem."

eksklusivitet

Nå har jeg ikke datert noen sveitsiske menn selv, men fra det jeg hører det har en tendens til å ligne resten av Europa - du henger ut i noen uker, og hvis du begynner å ha sex blir du par. Det betyr ikke at du er gal i kjærlighet eller har tenkt å gifte seg, det betyr at du tester vannet. I Amerika er det mer sannsynlig at du fortsetter å dele forskjellige mennesker til du blir "eksklusiv", noe som er ganske alvorlig.

Så hvis du ikke vil ha en eksklusiv avtale, må du være åpen om det fra å gå, fordi det er sannsynlig at fyren forventer det.

Hvis det på den annen side begynte å møte i en klubb og gå hjem sammen, betyr det ikke at du er eksklusiv. Hvis du begynner å henge etter det kan du være noen uker senere skjønt.

Punktlighet

I enkelte kulturer er det normalt å være sent. Det er ikke tilfellet i Sveits. Sveitserne er jo de som er berømte for å lage klokker. Gode ​​klokker. Det betyr at de fleste tar punktlighet ganske alvorlig. Så hvis du kommer opp sent, vil den fyren du dater sannsynligvis bli fornærmet. Her er det bedre å være femten minutter tidlig i motsetning til femten minutter sent.

Ost

I Sveits er ostfonduer og smeltet racletteost populær, så snakk om kostholdet ditt kan være litt av et slag. Sveitserne er generelt veldig aktive og sunne, så de ser ikke litt ost som en stor avtale.

Utendørs

Sveitserne er omgitt av flotte alpine fjell og daler, med elver av ferskvann som strømmer frem om våren. Med andre ord: de er bortskjemt av nydelig natur. Og de pleier å bruke tid på det.

Hvis du daterer en sveitsisk mann, bli forberedt på fotturer i fjellet, så vel som på ski om vinteren. Du vil ønske å holde deg i form for å holde tritt med mannen din. Ikke minst fordi, som ryktet har det, gjør de mye nydelig sjokolade i Sveits. Det kombinert med osten gjør fotturer og ski perfekt aktiviteter for å balansere alt ut.

Hilsener

Når du møter en fyr på en fest eller annen sosial sammenkomst, vil han trolig riste hånden din. Hvis du blir kjent med ham, er det de tre kinnene som gjelder. Jeg ble undervist av mine besteforeldre som tilbrakte mye tid i Frankrike. I utgangspunktet, gi en fyr din høyre kinn (ved siden av hans høyre kinn), venstre kinn (ved siden av venstre kinn), høyre kinn og kyss luften ved siden av kinnet hans.

Betaling for datoer

I Amerika er det vanlig at gutta tilbyr tilbud om å betale for datoer. I Sveits varierer det. Det er mye mer en mentalitet å dele. Av det er rettferdig å betale for deg selv.

Selvfølgelig, som med noe annet, er det individuelt skjønt. Noen menn kan tilby å betale regningen, andre vil ikke. For høflighetens skyld bør du alltid tilby å betale din andel.

vennlighet

De sveitsiske mennene du møter, kan ikke i første omgang komme over som veldig åpne. Vennskap er en stor avtale i Sveits. Hvis du blir en venns venn, betyr det virkelig at du er deres venn. Den flakiness av Amerika er langt fra den sveitsiske livsstilen. Imidlertid, til en amerikaner, er den litt reservert sveitsiske kanskje i første omgang kommet overfor uhøflig. De er det ikke. De snakker ikke bare til noen og alle, og hvis de åpner opp for noen, betyr det vanligvis at de egentlig vil være venner med dem.

Tilsvarende kan de komme over som reservert når de først dateres. Selvfølgelig er noen mer utadvendte enn andre, bare forvent ikke at de skal være den typiske amerikanske fyren som kommer opp til deg på en fest og gir deg en drink og begynner å chatte.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

4 + 3 =