Dating greske menn

Jeg har aldri datert en gresk, men min beste venn har. Som en følge av dette endte jeg med mange greske venner, så jeg kan fortelle deg første hånd at grekerne er ulikt amerikanere på noen måter, for bedre og verre.

The Stick Together

dating Greek men

Jeg kjenner det greske samfunnet i Los Angeles og de holder seg sammen gjennom tykk og tynn. Hvis du blir en venns venn, vil alle passe deg. Sånn er det bare. Min beste venns eks kjæreste bror nylig tilbød seg å sette meg opp. Min beste venn brøt sammen med sin bror for fem år siden. Gjennom tykke og tynne greker har hverandre ryggen.

De er omsorgsfulle

Hvis du vil ha en mann som kokker deg suppe når du er syk (selv om den kom i en boks), se ikke lenger. Grækere, som hovedregel, vil bryr seg om sine venner.

Sosialforventningene er forskjellige

Min beste venns eks er den reneste personen du noensinne vil møte. Hans leilighet var ulastelig. Vi hang ofte der ute, selv ble der da han var borte, og han var alltid en til å lage mat, gjøre oppvasken osv. Mesteparten av tiden fortalte han oss ikke å gjøre oppvasken som vi var hans gjester. En dag var noen av hans mannlige venner over til middag, og etter en stund kom min beste venn og jeg opp og satt ved sofaen, eller gjorde noe annet. Jeg kan ikke huske hva det var, men vi hjalp ikke med å rydde bordet, og heller ikke oppvasken. Og la meg fortelle deg at vi endte opp med å reprimandere for dette. Vi hadde "skammet" min beste venns kjæreste for å ikke vise vi brydde seg ved å gjøre oppvasken.

Som du ser, er mannlige og kvinnelige roller fortsatt noe gammeldags i Hellas. Det tok vår venn noen dager å finne ut de kulturelle forskjellene og be om unnskyldning for misforståelsen. Det ble en fin vits mellom venner, men det viser at det er forskjellige forventninger.

Greske menn har også en tendens til å betale regningen når de er ute på en dato fra det jeg har sett (selv min mannlige greske venner vil betale for meg), men det varierer selvsagt fra mann til mann. Jeg har hørt om greske menn i Hellas som ønsker å lokke turister til å gjøre dem til deres giggalo. Dvs. de tror du betaler dem til dato! Ha dem som ditt lille leketøy. Vel vel Vel…

Greske kvinner er "veldig hyggelige"

Greske kvinner er ikke ment å sove rundt. Hvis du går fra kjæreste til kjæreste, eller flirer for å flette, kan du lett miste ditt gode rykte. Greske menn, derimot, får mer frihet.

Greker elsker en god fest

De fleste, men ikke alle, greske menn elsker en god fest og noen gode gammeldags greske dans på bestemte feiringer. Jeg endte en gang på et nyttårsaften (dette var i Cape Town) hvor grekerne brente whisky på gulvet og danset i nyttår. Det var fantastisk moro.

Jeg tar også gresk gudinne danseklasser fra en venn av meg i Los Angeles når jeg er der - dans er bare en del av kulturen, som feirer med venner. Grekerne er tiltrukket av sosiale feiringer som møllene til en flamme.

gjengivelse

Greske menn elsker kvinner kanskje litt for mye. Mens de er en sjalu rase og ikke vil ha noen i nærheten av kvinnen, liker de å tilfredsstille deres kjærlighet til kvinner hvor de enn går. Vel, noen av dem gjør det. Det er mange som også er den trofaste typen.

Gresk kultur Matters

Som svensker er jeg ikke så opptatt av mine kulturelle røtter, men gresken liker den greske. De er stolte over hvor de kom fra og, som nevnt, har en tendens til å holde seg sammen.

De er drømmende dampete

Greker har en tendens til å se bra ut. Det er bare sånn det er. Deres følelse av kjole, derimot, er det jeg vil kalle interessant. Unbuttoned skjorter i spinkle materialer og farger som kan få noen til å rødme. Jeg synes det ser slanky ut, de synes det ser prangende ut.

Tyrker og greker

Dette er sannsynligvis ikke noe du trenger å huske på når du daterer en gresk, men det skjedde meg selv og min beste venn kastet en fest der vi inviterte våre greske og tyrkiske venner, uten å vite at greker og tyrker har kjempet hverandre siden begynnelsen av tid. Så mens vårt parti gikk bra, vil du kanskje huske det før du feirer datoen din på en romantisk tur til Tyrkia ...

Faktisk vet du sannsynligvis alt om dette allerede, for i motsetning til meg holder du oppmerksomhet til nyhetene. Jeg ga opp med å se på nyheten da jeg syntes det var bedre å jobbe for fred enn å sitte og gråt om alt som skjer rundt om i verden.

Stereotyper er hva de er

Jeg har reist verden og som et resultat daterte menn fra hele, og jeg kan fortelle deg at det er kulturelle forskjeller, men hver person er unik. Min beste venns eks som vi fortsatt er venner med, ser ut som en gresk gud og er en ganske kjent gresk skuespiller som ønsker å være munk på et eller annet tidspunkt, og som har en tendens til å gå til India for å tilbringe tid i ashram. Samtidig vil han gå videre og videre om gresk mytologi, han vil henge sammen med alle grekerne og han elsker gresk mat og tradisjoner. Han er en god kokk og en fin freak, som absolutt ikke trenger moren til å holde et rent hus. Hans bror har derimot rødt hår, er så poetisk som poetisk kan være i både utseende og oppførsel, verken kokker eller renser og definitivt ikke synes å stræbe etter å være munk. Begge er flotte med håndkomplimenter skjønt - "Jeg savner ansiktet ditt når du løper opp i canyonen og ser ut som om du vil puke, men du vil ikke slutte å løpe, du vil ikke gi opp." Hvorfor, takk.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

10 + = 11