7 tegn som din ex-kjæreste har flyttet på

Når du går gjennom en vanskelig oppbryting, kan det være vanskelig å fortsette. Hvis kjæresten din brøt sammen med deg, hadde han mer tid til å forberede seg på oppbrudd. Han var i stand til å sortere ut sine følelser og mental tilstand før han selv brøt sammen med deg, så han kan gå videre mye raskere. Når dette skjer, er det noen tegn på at ex-kjæresten din har flyttet på det du kan passe på. Hvis han gjør noen av disse tegnene, kan det være bortkastet tid til å prøve å spørre ham eller be ham om å komme tilbake.

tegn your Ex-Boyfriend Has Moved on

1. Han kontakter deg ikke lenger

7 tegn som din ex-kjæreste har flyttet på

Hvis du skulle komme sammen igjen, ville han nok fortsatt snakke med deg. Han ville minst ha deg som en venn på hans Facebook-side. Hvis han ikke kontakter deg på noen måte og ikke engang prøver å kontakte deg, så er han ikke lenger interessert. Selvfølgelig må du kommunisere for at det er et forhold noensinne, så ingenting er til og med mulig hvis han ikke kommer ut til deg.

Hvis dette er tilfelle, ikke prøv å endre situasjonen. Hvis han ikke kontakter deg, er det fordi han ikke vil. Hvis du begynner å skrive og ringe ham hele tiden, vil det bare få deg til å synes trengende og drive ham lenger unna deg. En fyr vil tenke kommunikasjonslinjer åpne hvis han mener at det kan fungere, men han vil slutte å ringe eller snakke om han er klar til å gå videre.

2. Han blir gift

7 tegn som din ex-kjæreste har flyttet på

I rom-coms realiserer ex-kjæresten akkurat som han blir gift som den tidligere kjæresten egentlig er den rette kone for ham. Dette skjer i rom-coms, men det skjer ikke i virkeligheten. Hvis din ex-kjæreste gifte seg eller er gift, er det på tide å gå videre. Selv om han hadde noen følelser igjen for deg, ville det være helt uetisk at du skulle gjøre noe med det. Han prøver åpenbart å gå videre i livet, så vær moden, respekter hans forhold og ønsk ham best.

3. Han har en ny kjæreste

7 tegn som din ex-kjæreste har flyttet på

Dette går sammen med det siste tegnet din ex-kjæreste har flyttet på. Ja, det er mulig at hun bare er en rebound kjæreste som ikke betyr noe for ham. Du kan ikke sikkert vite det, og det er ikke lenger din rett til å bli involvert i livet hans. Hvis hun er en rebound, vil de bryte opp raskere enn senere uten involvering. Hvis hun ikke er en rebound, så ville det være enormt respektløst for hans forhold til å gjøre noe. Plus, du vil ikke ha en fyr som vil forlate noen andre for deg, så du kan like godt bare forlate ham med henne.

4. Han sa disse tingene

7 tegn som din ex-kjæreste har flyttet på

Noen ganger vil din ex-kjæreste bare fortelle deg at han beveger seg og har gitt opp forholdet. Hvis han forteller deg at hans følelser er borte, må du glemme ham. Hvis han sier at han aldri vil snakke med deg eller er ivrig etter å fortsette, så ta det som et tegn. Selv om han henger rundt deg en stund, er han åpenbart ikke interessert i å være med deg lenger. Det beste du kan gjøre er å kutte tapene dine, gå videre og aldri se tilbake.

5. Han ga tilbake dine ting

7 tegn som din ex-kjæreste har flyttet på

Over tid kan noen av artiklene dine ha akkumulert i huset hans. Hvis din ex-kjæreste rundet opp alle de bortgjemte elementene og droppet dem på dørstokken din, så er han sannsynligvis over forholdet. Det er mye arbeid å gjøre hvis du planlegger å angre det senere. Hvis han har gitt deg tilbake alle dine ting, vet du nøyaktig hvor du står i forholdet.

6. Unngåelse

7 tegn som din ex-kjæreste har flyttet på

Hvis din ex-kjæreste går ut av hans måte å unngå deg, så har han definitivt flyttet videre. Han vil kanskje ikke at du skal angripe ham om oppbrudd, eller han kan være redd for å skade deg ved å være i nærheten. Uansett, skjønner han at du ikke lenger er den rette personen for ham, så han vil bare unngå deg og glemme fortiden. Det er gutter der ute som vil elske og sette pris på deg, men din ex-kjæreste er ikke den fyren.

7. Han ser ikke lenger din vei ut

Ex kjæreste Has Moved on

Når du ser opp, tar du utilsiktet øynene og ser bort. I motsetning til "look-away" blikket som skjer under flørting, gjorde dette unnvikende utseendet det som om han ikke kunne bære for å se på deg lenger eller til og med tenke på deg. Hvis han unngår å snakke med deg, ser på deg, smiler eller sier hei, så er han helt ferdig med forholdet. Hvis han ser tilbake og smiler, så kan det være en sjanse for at du i det minste kan være venner senere.

Leave A Comment

− 1 = 1