40 Sannhet eller våge spørsmål å spørre kjæresten din

Sannhet eller Dare - det tidløse spillet som kan være samtidig morsomt og skremmende. Det er et spill for å få deg til å bli kvitt, et spill for å få deg til å le, og enda viktigere et spill som kan lære deg en forferdelig masse om en annen person (og deg selv!). Det er derfor vi tror det er det perfekte spillet å spille med den andre halvdelen. Det vil gi deg inn på sine indre hemmeligheter, det vil lære deg hvordan de oppfører seg under press, og det vil selvsagt lære deg hva de vil vite om deg. Bare vær sikker på at du er klar til å gå opp til merket og spill dine hemmeligheter også!

Her er det 40 ultimate Sannhet eller Dare-spørsmålet å spørre kjæresten din og grunnene til at de er gode ...

Fortell meg sannheten ...

?

1. Hva er du mest redd for?

Årsak - Menn er ikke alle som macho som de virker. Enten det er edderkoppevinser, viser dette spørsmålet at han er menneskelig. Plus det tar mye for noen å avsløre sin innerste frykt - han svarer på at han stoler på deg.

34f4be68c58b5542baf811ee656d7ab9

2. Hva er din drømmejobb?

Årsak - Denne vil fortelle deg om han er ambisiøs, realistisk eller kanskje en drømmer. Det er viktig å vite hva han vil ha ut av livet, og hvis du kan gå dit sammen.

3. Hva er din favorittfilm?

Årsak - Et klassisk spørsmål, men det er klassisk av en grunn. Det vil fortelle deg mer om hva han liker, enten det er en handling, en sci-fi eller en rom-com. Bare vær sikker på å være støttende uansett hva det er.

4. Hva er din perfekte date?

Årsak - Du kan se ham som macho-mannen som liker biler og DIY, men når det gjelder romantikk, har han sannsynligvis en myk side. Dette vil tillate deg å se den andre siden av ham.

Dato

5. Hva liker du mest om meg?

Årsak - Selvfølgelig måtte vi kaste denne inn der. Må det være en grunn? Vi vil bare vite!

6. Hva er din favorittfarge?

Årsak - Enkel, men effektiv. Farger gjenspeiler stemninger og mennesker. Er hans indre tanker lidenskapelig eller rolig? Mørke eller dristige, lyse eller uskyldige? Dette vil gi deg beskjed!

c2f048c26fc598d01aae308e19dcdaac

7. Har du noen skyldige fornøyelser?

Årsak - Om det er en soppig sang eller et TV-show, har vi alle skyldige fornøyelser. Det er de tingene folk vanligvis ikke innrømmer som forteller oss mest om dem, noe som gjør dette til et fab spørsmål.

8. Hva er din favorittmat?

Årsak - Dette er et flott spørsmål fordi det er nyttig. Hvis du vil bestille et overraskende måltid eller lage mat for ham en natt, hjelper det alltid å vite hva han elsker. Han vil elske deg enda mer for å huske også.

9. Hva er du mest talentfulle på?

Årsak - Her kan du fortelle om han er kunstner eller sportsmann, musiker eller kokk. I tillegg, om han svarer gjemt eller full av bluster, kan han fortelle deg mye om hva han tenker på seg selv.

talent

10. Hva er du mest lidenskapelig om?

Årsak - Dette er viktig bare fordi det er viktig. Hvis du vil være sammen med ham, må du vite hva som gjør ham til å krysse og hvorfor. Her er din sjanse til å finne ut hva det er!

11. Hvem er ditt idol?

Årsak - Hvem han ser opp til og beundrer, kan fortelle deg mye om ham. Beundrer han moteikoner eller gründere? Verdensledere eller forfattere? Hvem de er, finner du at han sannsynligvis tar etter dem på en eller annen måte og ønsker å være som dem.

12. Hvor vil du mest besøke?

Årsak - Om han vil besøke et sted fullt av historie og kultur eller sol, sjø og moro, kan du fortelle mye om hvilken type fyr han er inne.

6ab8d5923e69c974402ab62ada03d978

13. Hvem er din favorittfiktive karakter?

Årsak - I tillegg til å fortelle om han ser seg som en handlingshelt eller den romantiske typen, forteller dette deg hva slags innstilling han ser seg inn. Er han en realist fra New York eller ble han laget av de rammede landene i Midgard? Du er i ferd med å finne ut!

14. Samler du noe?

Årsak - Folk samler ofte rare ting, så hva og omfanget av samlingen deres kan være øyeåpning. Det er ikke noe folk ofte deler heller, så du kan finne deg selv overrasket.

samle inn

15. Hva er ditt favorittdyr??

Årsak - Våre favorittdyr er ofte en refleksjon av oss selv. Her kan du se om han ser seg sterk som en løve, klok som en ugle eller glad som en hund.

16. Hvis du var usynlig for en dag, hva ville du gjøre med din supermakt?

Årsak - Denne vil dele de frie kappene og de dårlige guttene fra de med hjerter av gull og de sjenerte. Dette er en ekte "vise dine sanne farger" spørsmål.

1433d3e906dc5ea9f871425dce4dd2ce

17. Hva er det ene spørsmålet du frykter meg, og spør deg?

Årsak - Skjuler han noe eller holder noe tilbake? Nå er din sjanse til å finne ut. Bare vær sikker på at du virkelig vil vite før du spør om.

18. Hva er den cheesiest pickup-linjen du noen gang har brukt?

Årsak - Du vet selvsagt hvordan paret ditt kom sammen, men hva var han før du kom sammen?

010c847c4833bd68742dafc318530171

19. Hva er det mest pinlige øyeblikket i livet ditt?

Årsak - Sannhet eller trist kan noen ganger være litt for alvorlig, dette spørsmålet vil lette stemningen.

20. Har du noen gang løyet i Truth or Dare og var det i dette spillet?

Årsak - Ingen forklaring nødvendig.

Jeg tør deg til ...

4586ecd0a463185dd821032202125ebe

1. Kyss meg lidenskapelig.

Årsak - Enkel og forutsigbar, men vi elsker dette spørsmålet alt sammen. Må vi virkelig forklare årsaken?

kysse

2. La meg blinde deg i de neste fem minuttene.

Årsak - Han vil være din nåde for denne gangen, din å gjøre hva du vil med, hvis det kile ham sanseløst, taunt ham med kyss eller noe litt mer eventyrlystne.

3. Ønsker en fremmed 'Happy Toenail Appreciation Day'.

Årsak - Det er morsomt for deg, og du får se fargen på hans rødme som han gjør det.

4. Gi meg en piggyback nedover gaten.

Årsak - Det er søtt, det er morsomt, det er utenom det vanlige, og det vil få deg til å le begge til sidene dine har vondt. Hva mer kan du ønske deg?

piggy

5. Fortell meg hva du virkelig tenker på meg. Ingen å holde tilbake.

Årsak - Ok, så kanskje denne skal være i sannhet, men vi blir aldri lei av å høre hvor mye han elsker oss. Det er flott å høre ham tilstå ting han kanskje ikke har ellers.

6. Dør en pol for meg.

Årsak - Dette vil ha deg begge i masker, og det er en fin måte å slappe av på hverandre og vise at du føler deg komfortabel sammen.

7. Få i dusjen fullstendig kledd.

Årsak - Ville det ikke vært fint å se ham bløtgjøtt, klær som klamrer seg til ham Mr. Darcy stil? Du vet at du ikke kan motstå!

52066b28f46acd6c930e1bfacb8cdc20

8. Bruk alle klærne innvendig ut for resten av dagen.

Årsak - Bare fordi vi alle trenger en god latter.

9. Stå utenfor vinduet mitt og spill vår sang på en bombe.

Årsak - Det var et uforglemmelig øyeblikk i filmen 'Say Anything' som gjorde at våre hjerter smelte. Vi ønsker ikke alle en fyr, selv om vi må tørre ham inn i den?

boombox

10. Rull en terning. Hver prikk står for en dag. Du kan ikke se sport for den tiden.

Årsak - Det er en fin måte å stjele hans oppmerksomhet for potensielt de neste seks dagene. Dette er enda bedre hvis VM-cupen bare begynner!

11. Prank ring til besteforeldrene dine og la om du vil bestille pizza.

Årsak - Rollespill viser hvor langt han er villig til å gå og lar deg se en annen side av ham. Vi anbefaler å ringe familie eller venner over fremmede, men de er mer sannsynlig å se den morsomme siden.

12. Tuck din skjorte i en dråpe noen isbiter der nede. La dem gå til de smelter.

Årsak - For ingen annen grunn enn vi vil se ham, skjelne.

is

13. Gjør ditt beste inntrykk for meg.

Årsak - Dette vil vise hvor trygg han er og kan bare gi deg begge noen latter samtidig.

14. Gjør splittene.

Årsak - Her er en annen for å få dere til å le. Bonus, han vil sannsynligvis be deg om å gjøre det samme, og han vil elske det hvis du kan!

15. Bruk et par undertøy for resten av dagen.

Årsak - For resten av dagen vil du begge ha din egen lille hemmelighet. Du vil begge elske å være de eneste på det, og det kan godt gi deg litt intimitet mellom deg.

undertøy

16. Gå topløs for resten av spillet.

Årsak - Hvis du allerede er dating, bør dette ikke være vanskelig for ham. Det kan ikke være noe utenom det vanlige, men i det minste får du en fin utsikt for resten av spillet.

17. Gå opp til en fremmed og be dem om å knytte skoene dine.

Årsak - Det viser hans grad av forlegenhetstoleranse og gir deg igjen mye latter.

f19d962fc1d9185c3cc5a9cbac9721dd

18. Kyss meg lidenskapelig.

Årsak - Oops, satte vi denne på to ganger? For en skam. Vi hører ikke deg klagende skjønt!

19. Planlegg en fin dato for oss neste helg.

Årsak - Du må ikke tørre ham inn i dette, men du vil elske resultatene helt og holdent.

herlig date

20. Kyss meg hvor du aldri har kysset meg før.

Årsak - Om det er ryggen, nakke, armer eller føtter, er det sikkert å skape en unik følelse av intimitet ... Og kanskje en brå slutt på spillet.

Vi håper du har hatt glede av våre forslag, nå må du bare gå ut der og bruke dem. Bare husk damer, uansett hva du spør ham, kan han reversere og spørre deg så vær forsiktig og vær forberedt på å få en smak av din egen medisin!

Leave A Comment

+ 1 = 10