40 personlige spørsmål å spørre en fyr

Ønsker du å komme litt nærmere din potensielle mann? Prøv ut disse 40 personlige spørsmålene for å spørre en fyr, og du vil finne ut de hysteriske, overraskende og hemmeligste skjulte hemmelighetene han gjemmer seg inne.

40 personlige spørsmål å spørre en fyr

1. Hva er den mest pinlige tingen som noen gang har skjedd med deg?

Disse spørsmålene kan være fylt med tonnevis av fnisser og latter. Men vær nøye med hvordan han svarer. Hvis han er i orden med å dele en pinlig historie, betyr det at han er komfortabel med deg og sannsynligvis har en dum personlighet. Men hvis han er usikker eller unngår å fortelle deg en pinlig historie, er han enten en lukket, sjenert person som ikke liker å få seg til å se dårlig ut eller bare ikke er komfortabel med å fortelle deg.

2. Hva er den største løgnen du noen gang har fortalt?

Pass på dette spørsmålet! Det kan være noe enkelt, eller det kan være noe som sannsynligvis burde knekke båndene, slik som han lyver til sin ex-kjæreste om å snyde eller skade hans foreldres bil og ikke informere dem.

3. Vil du gi opp en pokarnatt med guttene å ta vare på din syke kjæreste?

Hei, noen menn er den typen som alltid vil være med guttene enn kjæresten sin. Dette er åpenbart en viktig sak å finne ut tidlig på forholdet.

4. Hva ville du gjøre hvis din ex-kjæreste plutselig ønsket å komme sammen igjen?

Hvis han sier at han vil komme tilbake med henne, så er det åpenbart tid for deg å gå i motsatt retning. På den annen side, hvis han sier at han ville høflig avvise henne så viser han at han er helt over sitt tidligere forhold og klar til å møte noen nye. Hvis han sier at han vil nevne at han snakker til noen (du selvfølgelig) så har han definitivt fått ekstra brownie poeng!

5. Hva er den farligste tingen du noensinne har gjort?

Noen liker å spille det trygt. Er fyren du snakker med å tro at skøyter er farlig, eller er du midt i en utrolig dramatisk og fristende historie som er bygget for en actionfilm? Det er bare en måte å finne ut, og det er med dette spørsmålet!

40 personlige spørsmål å spørre en fyr

6. Hva synes du om åpne relasjoner?

Det kan være hver eneste drøm å ha flere kjærester på en gang, men selv om han ønsker det, bør han ikke fortelle deg det. (Med mindre du også er i åpne relasjoner, i så fall mer kraft til dere begge!)

7. Hvem er den viktigste personen i livet ditt?

Det kan være hans mor, det kan være hans far. Kanskje en bestemor, onkel eller beste venn? Dette er et flott spørsmål, og vil nok komme med en interessant forklaring på hvorfor de valgte personen de gjorde.

8. Hva tiltrekkes du av i en kvinne?

Hver mann har et annet svar på dette viktige, nysgjerrige spørsmålet, så åpenbart er det en flott å spørre! Pluss, hvis du finner ut at han er inn i spillere med brunt hår og du er en blond haired dame som despiserer videospill, kan du innse at det ikke er en kamp i himmelen etter alle.

9. Har du noen fiender? Hvorfor?

Hvem vet hva denne fyren gjorde for å vinne fiender. Egg sine biler? Stjele kjæresten sin Eller kanskje er han så søt og sympatisk at han ikke har noen fiender. Hvor kult ville det være? Spør ham dette intense spørsmålet og vent på et veldig spennende svar!

10. På en skala fra 1 til 10, hvordan ville du vurdere meg?

Alle elsker å bli vurdert, ikke sant? Hvis du ikke er redd for sannheten og virkelig vil vite hvordan han føler om deg, er dette et flott spørsmål å spørre.

stor

11. Hvordan virket det siste forholdet ditt??

Alle elsker å vite om folks tidligere relasjoner, og det er definitivt en viktig ting å finne ut når du vurderer å dele noen. Du kan finne ut at han er en altfor sjalu og kontrollerende mann som kjørte kjæresten sin bort, eller kanskje han var offer for en bedrager.

12. Hva er din drøm tattoo?

Du må seriøst som noe å få det til å smelte på kroppen din, så med dette bestemte spørsmålet kan du finne ut hva han virkelig er interessert i eller hva han elsker mest. Kanskje det ville være en tatovering av mors mors navn, eller kanskje det ville være noe dumt som hans favoritt tegneseriefigur.

13. Har du noen gang lurt på en kjæreste?

Hvis han sier ja til dette spørsmålet, anbefaler vi sterkt at du slutter å snakke med denne mannen. En gang en snyder, alltid en jukser! (Selv om vi setter pris på og respekterer hans ærlige svar).

14. Har du noen gang hatt en nattstand?

Hvis han har det, betyr det ikke alltid at han er en dårlig person. Du vet, disse tingene skjer bare noen ganger. Men hvis han har vært en gjentagende en-natt-stander, kan det bety at han bare er interessert i deg for en ting.

40 personlige spørsmål å spørre en fyr

15. Hva er din største fantasi?

La oss bare si at dette spørsmålet kunne bli veldig, veldig ... interessant.

16. Hva er din største sving på?

Legg merke til svaret han gir deg - du kan bruke denne informasjonen senere i forholdet for å slå ham på.

17. Hva er din største slå av?

Akkurat som det er stor kunnskap å vite hva som slår ham på, kan det være enda viktigere å vite hva som blir ham av. Vi foreslår at du unngår å gjøre noe som gjør mannen din ute. (Um, duh!)

18. Hvor mange jenter har du vært med??

Overraskende kan du lære mye om en mann med dette enkle spørsmålet. Bare vær forsiktig. Menn elsker å lyve om dette dumme spørsmålet. Men hvis han sier et lavt antall, kan det bety at han er i mer alvorlige forhold, mens et høyere tall betyr at mannen er en spiller og liker å sove rundt.

stor

19. Har du noen fobier?

Han kunne fortelle deg noe som vil få deg til å le, for eksempel en frykt for sommerfugler, eller det kan være et mer dybtgående spørsmål som frykt for døden eller noe annet seriøst.

20. Hva gjør deg sint?

Hvis de små tingene i livet har en tendens til å sende ham til en sint raseri, så er han kanskje ikke en god mann å inngå et forhold til. På den annen side er det godt å vite hva ting setter ham av, slik at du kan unngå å gjøre sagt ting. Tydeligvis et veldig viktig spørsmål som vil hjelpe deg i løpet av din tid med denne fyren.

21. Hva er din dypeste, mørkeste hemmelighet?

Her er en morsom som enten kan få deg til å le eller gjøre deg redd. Uansett, hvis han er villig til å dele sin dypeste, mørkeste hemmelighet med deg, må han føle seg ganske komfortabel med deg - og det er et pluss!

22. Har du noen gang ønsket å være en kvinne?

Hvis han sier ja, la oss bare håpe han har en veldig god grunn til svaret hans.

23. Hva er et spørsmål du absolutt nekter å svare på?

Det er noen ting vi ikke liker å diskutere eller svare på. Du kan finne ut hva din potensielle kompis ikke liker å svare, ganske enkelt ved å spørre ham om dette spørsmålet. Bare husk - du vil ikke kunne finne svaret på spørsmålet han nekter å diskutere, så vær oppmerksom på dette før du spør ham. Det kan bare kjøre deg nøtter!

24. Hva er du mest usikker på?

Vi har alle ting vi er usikre på, men er din fyr så fast at han er trygg på alle aspekter? Eller er han villig til å innrømme at han er usikker på nesen hans / øynene / personligheten / jobben? Uansett hva han svarer på, forsikre deg om at han ikke har noe å være usikker på, og du elsker hans _____.

40 personlige spørsmål å spørre en fyr

25. Hva betyr kjærlighet til deg?

Alle har et annet svar på dette, og det er definitivt en viktig ting å finne ut tidlig på forholdet. Vi håper bare at han ikke svarer med en av disse, "jeg tror ikke på kjærlighet" fraser. Vi hater de!

26. Hva er noen av de moralene du bor i?

Du kan seriøst finne ut mye om en person ved å kjenne moralen de lever av. Vi garanterer at dette er et nysgjerrig, personlig spørsmål som er ulikt noen av de andre.

27. Hva er målet ditt i livet?

Et annet utmerket personlig spørsmål som vil hjelpe deg med å oppdage litt mer om hans personlighet, ønsker og behov.

28. Liker du lysene på eller av?

Dette er bare et morsomt spørsmål som du kan lagre svaret til for senere. (Blunk blunk).

29. Nyt en på en utflukter, eller foretrekker du store grupper?

Du kan oppdage mye om en persons personlighet med dette enkle spørsmålet.

stor

30. Hva er din favoritt kroppsdel ​​på en kvinne?

Hvis han sier noe annet enn brystene eller rumpen, er det store brownie poeng for ham. Viser det er ikke alt han tenker på!

31. Hva er en ting du ikke liker om meg?

Han burde si at du er perfekt, selvfølgelig! Men hvis han ikke gjør det, bare vær positiv og ikke overreager til svaret hans.

32. Er du jomfru?

Du vil nok finne ut svaret på dette med noen av de ovennevnte spørsmålene, men hvis du bare vil flate ut, finn ut om han har vært opptatt eller ikke, så spør han dette enkle spørsmålet.

33. Hvor mange ganger har du vært forelsket?

Dette er bare ett av de spørsmålene du burde spørre din potensielle elsker. Det er viktig, ettersom du finner ut om han er rask til å falle for noen eller om det tar tid.

34. Har du noen gang lengtet etter en kvinne som var mye eldre enn deg?

En av hans seksuelle fantasier, kanskje?

stor

35. Hva er den verste datoen du noen gang har vært på?

Gjør deg klar for tonnevis av latter med denne!

36. Hva er en avtalebryter for deg?

Tydeligvis er dette noe veldig viktig å vite. Hvis hans avtalebryter er en jente som ikke liker fotball, og du absolutt hater fotball, vil det tydeligvis ikke være et veldig langvarig forhold, og du burde sannsynligvis gi ham beskjed om det..

37. Er du religiøs?

Svaret på dette kan enten være veldig bra eller veldig dårlig, avhengig av hvor du står.

38. Hva er din merkeligste vane?

Vi har alle en, ikke sant? Hva er hans? Du vet ikke før du spør ham!

39. Har du noen gang hatt en våt drøm?

Jeg tror at hver mann har hatt en, ikke sant? Vel nå er det tid til å eie opp til det, fyr!

40. Er du økonomisk stabil?

Selvfølgelig snakker vi ikke med ham for pengene hans (eller mangel på det). Finn ut om mannen din har en hemmelig stash på sin bankkonto fra alt hans harde arbeid, eller hvis han vil ha deg ved siden av sin kamp som prøver å nå sin drømmekarriere.

Leave A Comment

86 + = 89