40 Bursdagskrav til ektemann

Det er på tide å oppgradere fra den grunnleggende "Happy Birthday" til noe bedre. En lykkelig bursdag ønske som vil få ham til å smile og gi ham den varme og toasty følelsen på innsiden. Noe han vil huske i årene som kommer. Ta en titt på disse 40 bursdagsønskene for ektemann - du vil sikkert finne den perfekte Gratulerer med fødselsdagen til din heldige partner!

stor

1. Uansett hvor mange år du går, er du fortsatt drømmens mann.

Hvem liker ikke å vite at selv etter flere års ekteskap, er de fortsatt den eneste for deg? Mannen din vil sikkert høre dette på sin spesielle dag!

2. For meg er bursdagen din som alle andre dager, siden hver dag er en feiring når jeg er med deg.

Det kan være litt cheesy, men det er søtt, ikke sant? Denne vil få ham til å smile og kanskje til og med le litt også!

3. Du er og vil alltid være den eneste mannen for meg. Takk for at du elsket meg slik du gjør. Gratulerer med dagen!

Igjen, menn elsker å høre at de er den eneste for deg - spesielt på bursdagen sin. Pass på at mannen din vet hvor viktig han er i livet ditt med denne enkle bursdagsmeldingen.

4. Jeg elsker dine fødselsdager fordi det gir meg en ny sjanse til å fortelle deg hvor mye jeg elsker og setter pris på deg. Jeg elsker deg for alltid og alltid, ektemann!

Aww, nå er dette en søt bursdagsmelding som noen vil gjerne lese. Hvis din fyr er inn i romantiske ting i livet, vil han sikkert elske denne søte lille meldingen.

5. Gratulerer med dagen, min kjære ektemann. Jeg håper du får alt du ønsket og mer. 

6. Gratulerer med dagen til den mest kjærlige, omsorgsfull, stilige, sexy, sterke, maskuline, adoring (sett inn så mange komplimenter som menneskelig mulig - husk jo mer bedre!) Mannen i hele verden. Du er den beste.

Fordi hver mann på planeten jorden elsker å bli komplimentert av sin kvinne. Snakk om en seriøs bursdag ego boost!

7. Hva skal jeg gi mannen min på bursdagen sin? Tonnevis av klemmer og kyss? En boks av gull? En helt ny bil? Selv alt dette satt sammen kunne ikke måle opp til hvor mye du fortjener. Jeg elsker deg, Gratulerer med dagen!

Han er mer verdifull enn sølv eller gull - hvorfor ikke la ham vite sin fantastiske verdi!

8. Gratulerer med dagen, min kjærlighet. Jeg er så heldig og glad at Gud sendte deg inn i denne verden.

stor

9. I dag er den perfekte dagen for å fortelle deg hvor mye lysere du gjør denne verden. Jeg er så heldig å ha møtt deg, og jeg elsker hver dag med deg, spesielt denne! Gratulerer med dagen.

10. En spesiell Gratulerer med dagen til kjærligheten i livet mitt. Ønsker deg alt det beste i dag og resten av året!

11. Jeg husker fortsatt den første bursdagen vi brukte sammen som et par. Vi dro til ____ og (legg inn interessant bursdag minne her). Det var en av de beste dagene i livet mitt, og jeg håper å tilbringe mange flere bursdager med deg.

Hvorfor ikke minne om den første bursdagen de to brukte sammen? Det er en fin måte å knytte og få et spesielt minne tatt opp som bringer dere to sammen.

12. Det kan være bursdagen din, men jeg er den heldige her. Jeg må tilbringe et helt helt år med deg, og forhåpentligvis mange flere til å komme. Gratulerer med dagen min kjærlighet.

flink husband-1

13. En annen bursdagspass betyr et annet flott år som vi har brukt sammen. Et annet år brukte å dyrke og elske hverandre mer. Jeg er spent på å fortsette denne reisen og se mange flere år passerer, rett ved siden av deg.

14. En mann så søt, du er glasur på kaken som er mitt liv. Takk for at du var så kjære! Gratulerer med dagen!

15. Det er ikke nok innpakningspapir i verden for å pakke inn all den kjærligheten jeg har for deg. Gratulerer med dagen min kjærlighet!

large-1

16. Du har vist meg hva det betyr å ha det perfekte ekteskapet. Gratulerer med dagen til den beste, mest forstående og kjærlige mannen på jorden!

17. Jeg kan ikke takke deg nok for alle de tingene du har gjort for meg. Takk for at du er en del av livet mitt. Gratulerer med dagen.

Det er ingenting helt som en enkel takk for alt ditt harde arbeid. La mannen din vite at hans harde arbeid ikke går ubemerket, og han har ikke noe problem å ta ut søppelet i mange år framover.

18. Det spiller ingen rolle hvilken gave jeg gir deg, ingen gave kunne måle opp til den gaven jeg fikk: DU.

flink husband-2

19. Gratulerer med dagen, mann. Håper å tilbringe mange, mange flere med deg!

Det kan være litt grunnleggende og enkelt for noen, men denne søte beskjeden lar ham raskt vite at du vil være med ham i det lange løp.

20. Sammen er vi uadskillelige. Sammen er vi et lag. Sammen er vi like varme som det kan være. Jeg elsker deg, min sexy mann, Gratulerer med dagen!

21. Du er osten til min makaroni, smør til min skål og sprinkles på min cupcake. Du er min andre halvdel, og jeg elsker deg! Gratulerer med dagen.

Denne søte beskjeden er definitivt en som bringer ut latteren og giggles. Det er for søtt å ikke smile på, og det er det vi siktar på på ektemannens spesielle dag!

large-2

 22. Baby, du blir gammel som fin vin. Jeg kan ikke vente med å se hvordan du skal se på bursdagen til å komme!

Vi har alle hørt dette ordtaket før, ikke sant? Vel, det kan gjelde for den kjekke studen av en ektemann du har. La ham få vite at han bare blir bedre med alderen.

23. Du er hard og sterk på utsiden, og det er derfor jeg finner deg uimotståelig. Likevel er du så søt og mild på innsiden, derfor elsker jeg deg. Du er perfekt, så ha en perfekt bursdag, ektemann!

24. Hvis noen skulle spørre meg hemmeligheten om å ha et perfekt ekteskap, vil jeg fortelle dem at den eneste hemmeligheten er å finne en mann akkurat som deg. Du er perfekt på alle måter, og jeg elsker alt om deg. Gratulerer med dagen bursdag.

25. Gratulerer med dagen til mannen jeg ble forelsket i (___) år siden. Jeg elsker deg fortsatt mer og mer hvert år. Gratulerer med dagen!

26. Den som sa at hver mann der ute er den samme, har aldri klart deg. Heldigvis er jeg den som fant mannen som er forskjellig fra resten. Jeg er virkelig den heldige å dele denne bursdagen ved din side. 

flink husband-3

27. Hvis noen gratulerer meg med å være en så god mor, eller en perfekt husmor eller en vellykket kvinne, forteller jeg bare at min suksess stammer rett fra min andre halvdel. Takk for alt, ha en flott bursdag!

28. Gratulerer med dagen til mannen som behandler meg som en dronning, og får meg til å føle seg mer verdifull enn sølv eller gull. Jeg kunne ikke be om en bedre mann enn deg.

29. Gratulerer med deg, Gratulerer med deg, jeg elsker deg min mann, og vi gjør de perfekte to!

Dette er bare et kort, enkelt dikt som har masse mening innpakket i sin lille statur. Hvem elsker ikke noe sånt?

30. Selv på bursdagen din klarer du fremdeles å ta meg ut og skjemme bort meg selv om det er din spesielle dag. Du er så omsorgsfull og gir mann, men i dag er MINE dag til å skjemme bort deg, kjære. Gratulerer med dagen!

31. Nå som du har vokst et år eldre, kan jeg bare håpe at vår kjærlighet blir eldre og klokere også. Ha en fantastisk bursdag, kjære.

flink husband-4

32. Som en liten jente drømte jeg alltid om å møte min ridder i skinnende rustning. Men da jeg møtte deg, skjønte jeg at den perfekte mannen ikke bærer sin skinnende rustning på utsiden. I stedet blir han konaens skinnende rustning. Du er min ridder og jeg elsker deg. Gratulerer med dagen!

Hver mann ønsker å være hans kvinners ridder i skinnende rustning, så hvorfor ikke si det til ham, det er akkurat det han er. Dette vil definitivt få ham til å føle seg sterk og spesiell.

33. I dag ønsker jeg en lykkelig bursdag til mannen som gjør meg utrolig glad. Jeg ønsker en sexy bursdag til den varme mannen som får meg til å føle seg sexy. Jeg ønsker en fantastisk bursdag til den fantastiske mannen jeg fikk! Gratulerer med dagen!

34. I motsetning til andre menn der ute, trenger du aldri å gi meg en grunn til å smile. Bare å være deg gjør meg til å smile hver eneste dag som ingen andre. Takk for at du setter et smil på ansiktet mitt uten grunn og jeg håper å se mange smiler på ansiktet ditt i bursdagen!

large-3

35. I dag på bursdagen legger jeg et løfte: at i år vil bli bedre enn den før den. At vår kjærlighet vil vokse dypere enn året før. At jeg vil bli en bedre kvinne for deg enn året før. Gratulerer med dagen!

36. Alt i denne verden har en grense, men min kjærlighet til deg er ubegrenset. Ønsker deg en fantastisk bursdag, min kjærlighet.

37. Når alle rettene er ferdige og barna sover, kan vi virkelig feire bursdagen din - det vil si hvis vi fortsatt er våken! Gratulerer med dagen baby!

Dette er en flott en for paret med et nyfødt barn, eller eldre par med masse oppgaver og barn å ta vare på. Han vil definitivt få et spark ut av det.

38. Når jeg ikke finner ordene for å fortelle deg hvor mye jeg elsker deg, bare se inn i mine øyne, og du vil se min kjærlighet skinne gjennom. Gratulerer med dagen bursdag.

flink husband-5

39. Det er din spesielle dag i dag. Tenk bare på meg som din egen personlige Genie. Ditt ønske er min kommando i dag! 

Stol på meg, mannen din vil ELSKET å lese dette.

40. Kom opp med ditt eget dumme, gjennomtenkte eller kjære dikt. Han vil elske det!

Leave A Comment

+ 47 = 56