25 søte avsnitt å sende til kjæresten din

Selv menn elsker å bli overrasket av sine kjærester, og disse 25 søte avsnittene er sikker på å sette et smil på kjærlens ansikt.

9492516638_4881a42beb_h

1. God morgen baby. Hver morgen er så bra, og det er alt på grunn av deg. Jeg håper dagen din er fylt med de søteste øyeblikkene du vil huske for alltid, og at du har en fantastisk dag foran deg på alle mulige måter.

En vakker god morgentekst han vil elske.

25 søte avsnitt å sende til kjæresten din

2. Tilbringe tid med deg er utvilsomt den største tingen noensinne. Det er det hyggeligste jeg noensinne har gjort i mitt liv. Når jeg er med deg baby, har jeg tiden av livet mitt og tiden flyr forbi. Men når vi er fra hverandre, blir hvert sekund brukt i smerte og venter på å se deg igjen. Jeg elsker deg og jeg savner deg så utrolig mye, kan ikke vente med å se deg igjen!

For når du virkelig ikke kan vente med å se mannen din igjen, la han få vite det!

3. Jeg ville bare ta denne gangen for å si takk. Takk for alt du har gjort for meg. Takk for at du elsket meg og aksepterer meg betingelsesløst og gir meg uforandret kjærlighet og oppmerksomhet. Jeg takker for all den latteren vi har delt og de store tider vi har hatt. Du har alltid vært min berg i vanskelige situasjoner og solskinnet når det er skyet ute. Du er mitt alt og jeg elsker deg.

Fordi alle elsker å føle seg verdsatt og elsket!

4. Babe, ville bare fortelle deg at hvis noen prøver å flørte med meg - om det er personlig eller over en tekstmelding - vil jeg stolt si at jeg er i et veldig engasjert og kjærlig forhold med min fantastiske kjæreste.

Beroligende mannen din er alltid en god ide.

5. Jeg savner deg så mye, mer og mer hver eneste dag. Og selv om vi er en dag nærmere til å være sammen igjen savner jeg deg likevel.

Hvilken bedre måte å si "Jeg savner deg".

25 søte avsnitt å sende til kjæresten din

6. Jeg hadde en gang en konkurranse med adjektiver, og jeg vant, fordi adjektiver mislyktes å gi meg et ord som beskrev hvor mye du mener for meg. Jeg elsker deg mer enn ord noen gang kunne beskrive.

Dumt, men likevel så søtt!

7. Jeg vil være med deg og bare deg for resten av livet mitt. Jeg vil være med deg for alltid baby. Du er den eneste for meg, jeg lover deg det, og bare en jeg noensinne vil trenge i mitt liv.

En veldig dyp og romantisk tekst han vil elske å lese.

8. Uansett hvor mange ganger vi kjemper eller argumenterer, vil jeg alltid jobbe med det. Ingen kan noensinne ta plass. Du er fantastisk på alle måter, og jeg vet ikke hva jeg ville gjøre eller hvor jeg ville være hvis jeg aldri møtte deg. Du forstår meg som ingen andre kan, og jeg kan virkelig forholde seg til deg på alle måter. Jeg mener det når jeg sier at jeg er din, og du er min. Jeg elsker deg og vil alltid kjempe for deg.

Så dypt; en god melding, spesielt etter en stor kamp.

3575113345_c31e08dcf7_b

Ekstremt romantiske tekster som vil smelte hans hjerte:
9. Du har virkelig forandret livet mitt på måter du aldri vil forstå. Alt gikk galt i mitt liv til dagen jeg lagde deg. Du har gjort og gjør alltid alt i livet mitt bedre. Du får mitt hjerte til å hoppe over et slag fra dine søte godmorgen tekstmeldinger til de søte kallenavnene du kommer opp for meg.

10. Du er min verden. Jeg har ærlig falt dypt forelsket i deg, og jeg er ikke redd for å si det. Vi har vært gjennom tykke og tynne og vi fortsetter å være sterke. Jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten deg ved min side. Jeg elsker deg så mye jeg kan ikke engang forklare det! Evig baby.

11. Du er alt mitt, og jeg mener det. Jeg vil aldri glemme alle de morsomme tingene vi har gjort sammen og de fantastiske tider vi har brukt sammen. Du har mitt hjerte for alltid og alltid og ingenting vil noensinne forandre det.

12. Jeg har en bekjennelse til å gjøre: Jeg har blitt forelsket i deg. Jeg føler meg som om du og jeg er ment å være sammen. Jeg har funnet min sjelefrende, og det er noe som bare skjer i filmene. Det er en magisk opplevelse, og jeg skal holde fast på deg.

13. Jeg vet at jeg sier "Jeg elsker deg" hele tiden, men det er ikke nok. Disse tre ordene kan ikke beskrive hvordan jeg føler om deg. Du gjør at magen min flipper og hendene mine rister. Jeg har aldri elsket noen så mye som jeg elsker deg, og jeg tror ikke jeg vil aldri elske noen så mye igjen. Du er alt jeg noensinne har ønsket og trengte. Jeg elsker deg så mye, du er mitt alt, hele mitt hjerte og verden.

14. Du er utvilsomt den mest fantastiske, kjære, hyggelige, søte, søte, morsomme, søte, perfekte mannen jeg noen gang har møtt, og jeg er så heldig å ha deg.

2964006116_72c69dda1b_b
15. Jeg har ikke noe imot å holde opp hele natten og være sliten neste dag så lenge jeg snakker til deg.

Perfekt når de to er oppe hele natten og snakker!

16. Ugh, det er for vanskelig for meg å sovner i kveld. Det er sannsynligvis fordi du ikke er her ved siden av meg. Jeg savner deg så mye og skulle ønske jeg kunne få dine sterke armer viklet rundt meg mens jeg sov. Jeg elsker deg god natt.

For netter når du ikke er sammen og ikke kan sove uten din fyr.

17. Det var så utrolig flott å høre din fantastiske stemme i morges. Det var den perfekte måten å starte dagen min, og jeg håper du har en flott dag foran deg, min kjærlighet.

Perfekt ide hvis han overrasker deg med en telefonsamtale om morgenen!

18. Jeg kan si det en million ganger, og det vil fortsatt ikke være nok: Jeg elsker deg. Din kjærlighet er fantastisk. Det er perfekt. Det er flott. Jeg har sett kjærlighet før, men ikke slik. Denne kjærligheten er helt eksepsjonell. Takk for at du er min partner.

Så søt!

19. Jeg ville bare si takk for at du fikk meg et stykke av hjertet ditt. Jeg kunne ikke be om noe bedre i hele denne verden. Du er så fantastisk på alle måter, og jeg elsker deg utenfor beskrivelsen.

En bedårende takk for mannen din.

20. Noen er gode, men du er mye bedre. Andre kan bli bedre, men ingen sammenligner med deg. Du er det aller beste der er. Hold det oppe!

En dum, men helt søt tekstmelding som får ham til å smile og le.

21. Baby, husk alltid å ta det lett. Ikke stress deg ut for mye og ikke miste deg selv ved å gjøre mer enn du er i stand til å gjøre. Sakte og stabil vil alltid vinne løpet. Ta deg tid og gjør det beste du kan! Pass på kjære, jeg elsker deg.

For når mannen din blir stresset på jobb eller i skolen eller livet generelt.

22. Jeg vil ikke ha månen, stjernene eller universet. Jeg vil ikke ha en million dollar eller gull smykker. Alt jeg trenger i dette livet er din kjærlighet.

Aww, hvor søtt er det? Hans kjærlighet er bedre enn noe!

3646339693_df57755bde_o

Nydelige romantiske dikt for mannen din: 
23. Fra mitt hjerte
En million stjerner oppe i skyen skinner lysere Jeg kan ikke nekte å elske så verdifull en kjærlighet så sant kjærlighet som kommer fra meg til deg Englene synger når du er nærme i armene dine Jeg har ingenting å frykte Du vet alltid bare hva jeg skal si bare å snakke med deg gjør dagen min Jeg elsker deg kjære med hele mitt hjerte for alltid og aldri å dele.

24. Sann kjærlighet
Når jeg sier at jeg elsker deg, må du tro at det er sant. Når jeg sier evig, vet jeg aldri forlate deg. Når jeg sier farvel, lov meg at du ikke vil gråte, fordi dagen jeg sier det vil være dagen jeg dør.

25. Sann kjærlighet
Sann kjærlighet måles av hvor dypt du faller. Og dømt av hvor lavt du er villig til å krype. Bare å redde det og gjøre det til sist. Det bestemmes av hvor villig du skal åpne opp og gi din tillit. Det er gjestfritt, fantastisk til alle tider, og alltid snill. Det er aldri skadet, det er fargeblind..

Hvilken vil du sende din mann?

Leave A Comment

1 + 7 =