21 spørsmål spill for å spørre en fyr …

Bli kjent med noen nye er både spennende og skummelt samtidig. Så her er et lite spill for å gjøre prosessen mindre skummelt og mye mer moro! Disse 21 spørsmålene vil ikke bare fungere som en nydelig isbryter når det er en dum i samtalen, men vil også hjelpe deg med å lære mer om ham.

1. Hvis du var et dyr, hva ville du være og hvorfor?

hund

Dette er et flott spørsmål å spørre om du er en dyrelsker selv. Du vil bli kjent med om fyren er interessert i hunder eller katter (eller reptiler!) Så mye som du er, og hvis ting går bra, kan du ha det gøy å vandre dine små kjære i parken sammen.

2. Hva ville du være når du var ung?

astronault

Vi har alle hatt drømmer som barn. Hans barndomsambisjoner kunne gjenspeile sin personlighet, familieverdier og ideologier. For eksempel, hvis han ønsket å være lege, kunne han være omsorgsfull storebror til søskenene. Hvis han ønsket å være lærer, er han sannsynligvis den typen fyr du kan stole på når som helst på dagen.

3. Hva er den rareste tingen du noensinne har spist?

Dette vil gi deg beskjed om hvordan eventyrlystne og villige til å eksperimentere, er han. Det er menn som ikke ville våge å spise noe de ikke kjenner til (kjedelig!) Og så er det menn som kan være altfor eventyrlystne for deg. Monkey hjerner? Nei takk.

4. Hva er din favoritt tegneserie karakter?

snoopy

Hans favoritt tegneserie karakter kan være en refleksjon av hva slags ting han liker. Scooby Doo-fans kan elske mysterium, Mickey Mouse-fans elsker vanligvis klassisk humor og så videre og så videre.

5. Er du en morgenperson?

løping in the park

Morgenfolk er de som kan våkne opp før alarmen, og hvis datoen er en, betyr det at han liker å være produktiv. Men det er ikke noe galt med folk som er nattlige. Alt kommer ned til det du foretrekker.

6. Hva er ditt morgenritual som?

Hans svar på dette spørsmålet vil gi deg en ide om hvordan organisert han er. Noen menn våkner og går bare med strømmen mens noen brygger sin egen kaffe, les morgenmagasinet og ta en varm dusj. Innrøm det, ville det ikke vært fint å våkne opp til lukten av nybrygget kaffe?

7. Hva er din favorittfilm?

the-hobbit-en-uventet-reise-film-plakat-en

Liker du den samme typen filmer? Eller måtte du hengi deg til lekrig krigføring for å bestemme hvilket valg som vinner på filmkvelden. Det er en vinn-vinn-situasjon hverken.

8. Har du noen gang blitt arrestert?

Dette spørsmålet vil enten føre til en "nei" eller en veldig interessant historie. Hold et åpent øre og sinn. Det er en forskjell mellom full kjøring og mord.

9. Hvis du var en kvinne for en dag, hva ville du gjøre?

lure på woman

Her er det morsomt å se hva han mener livet til en kvinne handler om. Velger han noe stygg som "sitte naken foran speilet hele dagen" eller noe mer seriøst?

10. Beskriv ditt mest pinlige øyeblikk?

Vel, dette er for det meste en test av ærlighet. Har han nok selvtillit til å fortelle deg om hans mest pinlige øyeblikk? Hvis ja, vet du at han egentlig ikke gjemmer sin fortid og kan snakke åpent om det

11.  Hvor mange jobber har du hatt??

arbeider man

Dette kan fortelle deg om eventuelle tilsagnsproblemer som datoen din kan ha. Hvis han vanligvis hopper fra en jobb til en annen og ikke kan sitte stille i bare ett selskap, har han mest et problem med engasjement.

12.  Hva var den siste boken du leser?

books2

Velleste menn er fantastiske på mer enn én måte. De har en tørst etter kunnskap, og det er aldri en dårlig ting. Faktisk kan du til og med lære en eller to ting fra dem.

1. 3. Liker du hva du gjør for å leve?

Det er viktig for deg å vite at han faktisk ønsket å velge yrke han er inne, og at det ikke var noe som ble pålagt ham. Dette viser at datoen din kan ta sine egne beslutninger og kan stå ved dem.

14.   Hvis du fikk sjansen til å reise til noe sted i verden, hvor ville det være?

reise

Hans valg av sted for reise vil fortelle deg mye om ham. Hvis han vil dra til Roma, er han sannsynligvis til kunst og historie. Hvis han ønsker å gå til et sted som Japan, er han sannsynligvis inn i moderne kunst eller teknologi. Hvis han velger Ibiza, er han definitivt et festdyr.

15.   Er du en optimist, pessimist eller en realist?

Jeg tror jo mer du omgir deg selv med optimister, desto bedre blir livet ditt. Men selvfølgelig er realister like viktige. Pessimister er et stort nei-nei.

16.   Hvilke idretter eller fysiske aktiviteter gjør du?

sport

Trening er en viktig aktivitet for den generelle helsen til en person. Dessuten, hvis du vet at han trener, betyr det at han er disiplinert nok til å være i form, noe som betyr at han sannsynligvis også er disiplinert i andre aspekter av livet hans.

17.  Hva er den beste hendelsen du noen gang har vært på?

menn event

Dette vil vise deg hva slags aktiviteter din dato har, og hva som gir ham lykke. Hvis det høres ut som noe du vil ha, vel, det er bare kirsebær på kaken.

18.   Hva hater du virkelig å gjøre?

rengjøring

Hater han å gjøre oppvasken? Hater han å ta ut søppelet? Hater han å hente ut festing? Uansett hva det er, får du en ide om hvilke mulige kompromisser du må gjøre i fremtiden (hvis det er en).

19.  Hvis du kunne ha et ubegrenset tilbud på noe, hva ville det være?

Dette er et veldig interessant spørsmål fordi det forteller deg hva din dato trenger, elsker og må ha for enhver pris. Det kan være mat, andre nødvendigheter som strøm eller penger!

20.   Hva er den eneste tingen du ikke kan leve uten og hvorfor?

dog3

Velger han sin mobiltelefon, eller den bærbare datamaskinen eller hunden hans? Husk i dette tilfellet at "hvorfor" er like viktig som "hva".

21.   Hvis livet ditt var en film, hva ville være tittelen?

ja man

Dette vil vise deg hvor kreativ datoen din er med hans ordforråd. I tillegg vil det gi deg en ide om hva hans livshistorie handler om.

Husk at 21 spørsmålspillet handler om å ha det gøy. Så, klar, sett deg, SPILL!

Leave A Comment

32 + = 35