21 spørsmål for å spørre deg

Får du sommerfugler i magen hver gang en bestemt noen ser deg ut? Kan du også fryse opp noen gang så lett? Kanskje du glemmer hva du skal si? Eller kanskje du er helt til stede med din fyr, du vet egentlig ikke hva du skal spørre ham om å ha en god samtale med ham og finne ut så mye som mulig om ham.

Nedenfor finner du 21 spørsmål som fungerer som samtale forretter, og det gir deg også et innblikk i ditt sinns sinn. Du kan til og med finne ut hva han tenker på deg mens du spør dem! Dessuten får du imponere ham med godt gjennomtenkte spørsmål, og forhåpentligvis vil han stille deg det samme spørsmålet etter å ha svart, slik at han finner ut om deg også.

Husk at det er en viss flyt til en samtale - du starter ikke tilfeldig de fleste samtaler med å spørre noen om de ønsker å en dag bli gift. Snarere, la det flyte og snike i spørsmålene når som helst! Hold det lys og hold deg smilende hele veien.

  80662d8b53b3416e654e4f77e23d0ed8

1. Hva er en favoritt barndom minne av deg?

Dette vil gi deg et innblikk i hva han skatter og holder viktig og potensielt også hva som formet ham til å være den han er i dag.

2. Er det noe som skremmer deg?

Dette kan være et morsomt eller dypt spørsmål - de fleste av oss har noen irrasjonelle frykter som er morsomme (som jeg fremdeles er redd for at jeg skal gå søvne som jeg gjorde som barn), så vel som mer alvorlige som vi virkelig skulle bli kvitt.

3. Hva er din favorittby eller hvor tror du at du mest vil leve?

Du kan, for eksempel, hvis du bor i New York, for eksempel si noe som "Er New York ditt favorittsted å bo? Tror du at du blir her, eller vil du elske å flytte et annet sted en dag? "Det er bra som du finner ut noen av drømmene sine for fremtiden, noe som er viktig hvis du tenker på å være i et forhold med ham.

Spør ham hvorfor han elsker en bestemt by, favorittsteder, etc. Du kan finne likheter i det du elsker om et sted.

Amsterdam the capital city of Netherlands

4. Hva ville være din ideelle tur i utlandet?

Du kan fortelle mye om en person avhengig av hvor mye av verden de har sett og hvordan de ville elske å reise. En eventyrlig tur i Peru er svært forskjellig fra en strandferie i Sicilia.

5. Hva ville være en flott dato natt / hvor ville du ta en jente hvis du virkelig liker å imponere henne

Du vil se om din følelse av romantikk er lik, og også hvis han noen gang tar deg på en date, vil du vite hvor hardt han prøver å imponere deg ved å sammenligne det med det han sa.

6. Hva er det du liker mest om ditt arbeid / skole?

Her kan du knytte det til å spørre om karrieremål og drømmer for fremtiden. Sjansene er at du vil ønske å date noen som er fornøyd med sitt valgte yrke, eller som er i ferd med å bytte til et yrke de elsker, da de vil være elendige etter jobb hver dag ellers.

7. Hva tror du fremtiden vil bli?

Internett-tingen er på full fart, vi kan snart ta charterturer til månen, og livet på Jorden generelt endrer seg - det er mye å snakke om. Hvis din forelskelse er i tekniske ting - jo bedre.

8. Hvis du kunne få tre ønsker, hva ville de være?

Forteller deg mye om noen drømmer og hvor de er akkurat nå.

flirtingwithashyguy_2

9. Hva er den mest pinlige tingen du noensinne har gjort?

Hvis de ikke kan tenke på noe, spør dem hva den frekkeste tingen de noensinne har gjort!

10. Hva synes du om begrepet sann kjærlighet?

Ikke nødvendigvis i disse ordene, men spør din kjærlighet hvis han tror på ekteskap, eller hvis han foretrekker åpne relasjoner. Mange mennesker i disse dager abonnerer ikke på ideen om å gifte seg med den ene personen og være med dem til døden, del dem.

f8f63b9a06241c1427bb86c8b855c8c2

11. Hva er tre ting du har gjort som du er virkelig stolt av og hvorfor?

Nå får du se om det hjelper en hjemløs mann eller scorer høyt i et spill av sport. Mye kan læres av de tingene folk er stolte av.

12. Hva trenger du for å skape gode relasjoner?

Når du vet, kan du gi den til ham!

13. Hva slags mat liker du?

Flott å vite om du noen gang lager mat til ham, så vel som om du planlegger en date natt.

14. Hva er en ting du virkelig vil lære å gjøre?

For noen er det spansk, for andre kjører det en formel en bil.

15. Hva er det eneste du vil gjøre hvis du kan forandre verden til det bedre med en magisk vegg?

Nå er det et interessant innblikk i det han mener er viktig for menneskeheten og Jorden.

sport

16. Hva er din drømbil eller sykkel?

Nesten alle gutter elsker å snakke om biler og sykler, så det er en fin måte å få samtalen til å strømme.

17. Spiller du eller ser på noen sport??

En annen for å få samtalen strømme hvis fyren er i sin sport.

18. Hva er den galeste tingen du noensinne har gjort?

Her finner du ut om han synes det er virkelig gal å hoppe over en klasse eller stjele naboens bil. Vi har alle forskjellige grenser i den "vanlige avdelingen".

19. Har du lest noen bøker eller sett på noen film som virkelig endret livet ditt?

Dette spørsmålet lar deg finne ut om de tingene som virkelig beveger ham. Hvis han ikke tror at noen bøker eller filmer endret seg, kan du bare spørre ham

20. Hvis du kan være hvor som helst, gjør hva du vil akkurat nå, hvor vil du være og hva vil du gjøre?

Dette gir deg et innblikk i hva hans virkelige ønsker er akkurat nå.

romeo

21. Hva er din favorittfilms scene av all tid?

Dette er når du finner ut hva som gir et inntrykk på ham. Problemet er at hvis James Bond kaster seg ut av et fly, kan du kanskje ikke gjøre det samme inntrykk ...

dfe4bdcf051fc1aa84c334d5fcd6211f

Bildekilde: Pinterest.com

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

8 + 1 =