20 Romantiske ideer for ham – gjerninger og datoer han vil sette pris på

Romantiske bevegelser kan være noe så stor som å planlegge en romantisk tur, til noe så lite som et notat på kjøleskapet, eller en akt av godhet. Hvis du trenger litt inspirasjon, vil denne artikkelen bringe den til deg!

Husk at relasjoner ikke bare blir store fordi du elsker noen - de blir store fordi du viser deg elsker det noen. Ikke i motsetning til å gå på gym, lønner det seg å jobbe med forholdet ditt, og det vil få deg til å føle deg bra i prosessen.

Leke avtale

Noen ganger hjelper det å være ti igjen. Selv når du er i ferd med, to, tre, fire eller flere ganger som alder. Slå på fornøyelsesparken (ikke hoppe over på hoppingslottet!) Eller vannparken, gå på rulleskøyter, lek på isen, spill Twister eller gjør noe annet som ville ha etterlatt et stort smil på ansiktet ditt da du var ti . Deretter nyte en iskremfest etterpå, eller spis noe annet som gjør deg nostalgisk.

Det er morsomt, det er lekende og det får deg til å le - gå for det. Datoer fylt med latter er noen av de beste å være.

ef27de2566d5340ea1768c22847cffb8

Videospill natt

Utfordre mannen din til en konkurranse med et nytt spill (slik at han ikke har en fordel). Bestil litt pizza eller kinesisk og ha en natt med lekelig konkurranse hjemme i sofaen. Hvis du liker, kan du få små priser for den som vinner i neste runde - du kan gjøre disse prisene fryktige eller hyggelige. Det bare oppe ante litt.

Husk om - dette handler om å ha det gøy. Hvis du daterer en super konkurrerende fyr, vil du kanskje hoppe over denne. Ingenting verre enn fyren din skyter deg daggers fordi du sparket rumpa på noe, eller går rundt som en påfugl i en uke som forteller deg hvor mye du suger på å spille videospill!

Ha en kort natt

Enten du vil gjøre poker (potensielt striptease-versjonen), eller en dobbel dato for Cards Against Humanity, spiller et godt kortspill noe de fleste menn setter pris på. Brettspill jobber noen ganger også en sjarm.

Til tider kan du også tilby deg stedet for en menns natt med poker. Fortell mannen din, du vil fikse småretter og drikkene, så hodet til en venn av deg, mens han blir en mannens mann hele natten.

Bare tid for å unngå kortspill er hvis mannen liker å spille litt for mye. Det er ingenting romantisk om en gambling vane.

706cd11eb29a3edf66890baf0bdbee26

Få en adrenalinkick

Visste du at du blir forelsket raskere med adrenalinpumpe gjennom systemet? Du gjør. Hvis du starter en date ved å se hverandre dypt i øynene, avsløre noen intime ting om deg selv og følge opp med et adrenalin spark, kan du godt finne deg selv å falle. Fort.

Så vis ditt sårbarhet mens du stearinlyser middag, og deretter gå på en spøkelsesreise i byen. Tillat mannen din å redde deg fra de imaginære drager allerede!

Andre adrenalininfiserte aktiviteter kan være alt fra sirkusklasser (høyt i luften) til paragliding og snowboarding. Selvfølgelig vurder faren før du gjør noe - å bryte beinene dine er ikke spesielt romantisk, og du kan ende opp med å bli forelsket i den søte legen i stedet ...

Gå på et kulinarisk eventyr

Ha drinker på et mixology sted, etterfulgt av forretten på en restaurant, den viktigste på en annen og dessert på en tredjedel. Du kan ha et tema som å gå til fransk, marokkansk, italiensk eller spansk steder, eller gjør en av hver. Eller du kan ganske enkelt velge noen virkelig eksklusive eller intime steder, eller holde fast i et annet tema.

46c82a83d1cc4bbfc7c88a2f76ea1e5b

Kompliment ham foran venner

Dette kan ikke høres ut som en romantisk gest, men som vi vet, vil menn stryke rundt som stolte påfugler når kvinnen beundrer dem. Ikke gush, bare vær stolt og gi et kompliment her og der når andre er rundt.

Send ham tekster og la ham notere

En mann, like mye som en kvinne, elsker å bli elsket og elsket. Ikke i en over-the-top femti meldinger en time slags måte, men sannheten er som relasjoner utvikler vi ofte glemmer de små tingene. Liker å sende hverandre fine eller frie tekstmeldinger og la små notater på uventede steder.

4b811d4973c5542e5ab8907e0a5e73b7

Gjør uventede gjerninger av godhet

Enten du plutselig en morgen bestemmer deg for å komme seg tidlig i seng og gjøre mannen din til frokost i sengen, eller du gir ham en massasje når han kommer hjem om natten, teller disse tingene. Å ta bort en av hans gjøremål, som å stryke sin skjorte en dag, eller vaske bilen for ham, høres ut som trivielle ting, men det viser hvor mye du bryr deg. Du gjør ting for å gjøre livet enklere og mer behagelig.

Kle seg opp fra hode til tå

En mann elsker å vise sin jente, eller bare beundre henne privat. Fra pedikyr og undertøy, til den fine kjole for å dekke det hele opp - din fyr vil finne det romantisk og sexy når han vet at du kle deg bare for ham. Du vil imponere ham, slik at han får det til å føles bra. Og selvfølgelig, hvilken fyr er ikke glad når hans jente blir øye candy? Menn er visuelle skapninger, ofte mer enn kvinner.

b0e47932cf28db7c49292bce8dea13cb

Gi ham billetter til noe han vil gjerne og sende ham til

Hvis en mann kjøper deg en dag på et spa, er det en romantisk gave, ikke sant? Fordi du føler deg bortskjemt. Av ham. Selv om han ikke er der. Vurder å gjøre det samme for mannen din, bare forskjellen er at du vil kjøpe ham noe som gjør at han føler seg bortskjemt. Som billetter til et stort spill, eller konsert du vet han ville elske, men det ville ikke nødvendigvis gjøre det for deg. Kanskje en billett for ham og hans beste venn, eller bror. En av de mest romantiske gestene er det, er bare å bringe lykke til noen.

Behandle ham til hans slags film på kinoen

Hvis du er med i komedier, og han elsker thrillers, så kan du alltid ende opp med å se mellom filmene som ingen av dere er spesielt glad i. I stedet velger en dag å se en film han virkelig vil elske. Du vil glede deg over å se ham lykkelig og pre-film eller etter-film middag.

Støtt Hans Passion, Hobbyer og Arbeid

Jo, kanskje du ikke liker å fikse motorer for å få biler til å kjøre raskere, men han gjør det. Du kan til og med finne det en morsom hobby, men i stedet for å gjøre narr av sin hobby, støtter den. Vær glad han har funnet noe han elsker. Enten du kjøper en bok om det, pakker ham en overraskelseslunsj neste gang han drar ut på jobb på noen biler, eller du gir ham en massasje når han kommer hjem og stiller seg spørsmål om dagen, spiller ingen rolle. Det som betyr noe er at du viser at du bryr deg om hans lykke ved å støtte ham i ting som gjør ham lykkelig.

a998ba6c6dfdeaa9339e5245ca19d66d

Vis du stoler på ham

En mann vil føle seg ære når du viser tillit til ham. Enten du stoler på ham å fikse din ødelagte bil, stoler på ham med intime detaljer om livet ditt, eller stol på ham å gå ut på en natt i byen med guttene (uten å kaste forholdsregler mot ham), vil han føle seg æret av det. Tross alt er du sannsynligvis i et forhold med ham fordi du tror at han er en mann med integritet. Hvis du ikke gjør det, skal du ikke være med ham.

Planlegg en weekend getaway

Planlegg en hemmelig ferie for ham - fortell ham at du vil ta ham på en weekendferie på en bestemt dato, men ikke fortell ham hva det handler om. Pass på at det innebærer noe som mannen din spesielt vil elske, som å leie en konvertibel for en biltur, tilbringe noen timer med go-carting, eller en annen aktivitet han virkelig er involvert i. Bortsett fra det, bare planlegg en tur du ville begge elsker. Du trenger ikke å gjøre det langt unna, eller kostbart heller. Du kan til og med gjøre boligbytte med en venn!

Hvis du vil være mer ekstreme, kan du pakke posene til ham og kidnappe ham - ganske bokstavelig talt. Sett en øye maske på ham, mat ham champagne og kjør ham til en hemmelig romantisk plassering (som igjen kan være en venns hus du har pyntet romantisk ut hvis du ikke har penger til å leie et sted). Problemet med dette er at du kan fange ham på en dag når han er i dårlig humør, har migrene, eller velger plutselig å gå ut med vennene sine. Overraskelser er flotte når de er tidsbestemte, ikke så bra når ting ikke går i henhold til planen. De fleste av oss vil på et tidspunkt forsøke å overraske mannen vår med en overraskelsesmiddag når han kommer hjem, for bare å finne ut at han må jobbe sent, så vi sitter med vår fancy mat og spiser den i våre PJs ved tele - på egen hånd!

35c1cb94f334d3923da20e31442d028d

Gjør en piknik

Pakke noen av matene du vet at mannen din elsker og kanskje en flaske øl å gå med den (hvis øl er tillatt der du skal), og ta ham til et sted du vet at han vil sette pris på. Picnics trenger ikke å være av den tradisjonelle typen. For eksempel kan du få en piknik å se byens lys om natten (i motsetning til å sitte i en park i sommersolen). Hvis du er i LA, gå til Mulholland og se lysene under deg under fullmåne. Du kan til og med ha en piknik i bilen hvis det er vinter og du vet et flott utkikkspost i byen.

Ta en klasse sammen

Hvis din fyr virkelig er i å lære om noe, men aldri tok en klasse i det, hvorfor inviterer du ikke ham til å gjøre en privat klasse i det sammen med deg? Enten det er karate eller matlaging, kan du ha det gøy sammen.

2229a1103ee71e7d69088e5792ac8d11

Sans Smartphone Weekend

Planlegg en tur til en tømmerhytte et sted, bare to av dere og forby telefoner, PCer, etc. Gjør ting i naturen, ta deg tid til å snakke og forbinde uten forstyrrelser. Du kan til og med prøve å gjøre en dag uten å snakke. Det er mye som kan sies ved hjelp av kroppsspråk ...

Overraskelse Vitser

Ja, det høres ut ... ikke så romantisk, men en god latter øker noens humør. Popp et dumt kort i sin laptop bag, eller skjul noe i bilen i hanskeavdelingen ... hvor som helst du vet at han vil se og ha en god latter når han finner den (og har ikke sjefen sin på skulderen når han gjør det hvis det er en ganske upassende spøk ...).

622085f8166303c4f6b1b1fb6688fa80

Bli med ham for et sportsspill med hans favorittlag

Hvorfor ikke få noen billetter til et sportspill du tror du vil ha glede av å se også? Deretter la mannen din spille eksperten for dagen og få ham til å forklare alle reglene, innsiden vet alt om spillerne, etc. Still spørsmål og vis en vilje til å lære om noe han elsker.

Sjekk ut lokalmusikkstedet

Hvis det er ukjente band som spiller i ditt område, band som spiller musikk du tror du kanskje liker, så hodet ut og sjekke dem ut. Selv om noen vil vise seg å være forferdelig, kan andre bli dine favorittartister. Det kan også låne seg litt god latter. Hvis ingenting annet, vil det få deg ut døren.

Et annet tips - hvis du bor i en storby som London eller Los Angeles, er det ofte konserter om sommeren hvor du kan sitte ute på et nærliggende felt og høre på konserten mens du har en piknik uten å måtte betale for å se bandet. 

bd2d34bd33416ee44e3bd1906d478f0a

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Av Maria Montgomery - Maria er freelance skribent, regissør og sosial entreprenør. Hun er også talsmann for The Little Angels Community Center og en ivrig blogger. Du kan finne henne et sted mellom Cape Town, London og L.A., hvor du vil mest sannsynlig finne henne i åsene, se ut over byen hun elsker. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

58 − = 50