17 sanger om å elske noen du ikke kan ha

Du er ikke alene i å elske noen du ikke kan ha ... og her er 17 sanger for å bevise det!

Elske noen du ikke kan ha, helt ærlig, suger. Som Kate Winslet satte den inn Ferien (fordi jeg egentlig ikke kunne ha sagt det bedre meg selv):

Jeg har funnet nesten alt som noensinne er skrevet om kjærlighet til å være sant. Shakespeare sa "Journeys ende i elskere møte." Oh, hva en ekstraordinær tanke. Personlig har jeg ikke opplevd noe eksternt nær det, men jeg er mer enn villig til å tro Shakespeare hadde. Jeg antar at jeg tenker på kjærlighet mer enn noen virkelig burde. Jeg er stadig forbløffet over sin rene kraft til å endre og definere våre liv. Det var Shakespeare som også sa "kjærlighet er blind". Nå er det noe jeg vet for å være sant.

17 sanger om å elske noen du ikke kan ha

For noen, utelukker kjærligheten ganske uforklarlig. For andre er kjærlighet ganske enkelt tapt. Men da kan selvfølgelig også kjærlighet bli funnet, selv om bare for natten. Og så er det en annen slags kjærlighet: den grusomste typen. Den som nesten dreper sine ofre. Det kalles uberørt kjærlighet. Av det er jeg en ekspert.

De fleste kjærlighetshistorier handler om folk som blir forelsket i hverandre. Men hva med resten av oss? Hva med våre historier, de av oss som blir forelsket alene? Vi er ofre for ensidig affære. Vi er forbannet av de kjære. Vi er de ulovne, vandringene sårede. De handikappede uten fordelen av en flott parkeringsplass.

Ja, du ser på en slik person. Og jeg har villig elsket den mannen i over tre elendige år. De absolutt verste årene av livet mitt. Den verste julen, den verste bursdagen, nyttårsaften er tatt inn av tårer. Disse årene som jeg har vært forelsket i, har vært de mørkeste dagene i livet mitt. Alt fordi jeg har blitt forbannet ved å være forelsket i en mann som ikke og vil ikke elske meg tilbake. Å gud, bare synet av ham. Hjerte pounding. Svelging av halsen. Absolutt kan ikke svelge. Alle de vanlige symptomene.

[...]

Det jeg prøver å si er at jeg forstår at jeg føler meg så liten og så ubetydelig som menneskelig mulig. Og hvordan det egentlig kan vondt på steder som du ikke visste at du hadde inni deg. Og det spiller ingen rolle hvor mange nye hårklipp du får, eller treningssentre du går med, eller hvor mange glass Chardonnay du drikker med kjæresterne dine. Du går fremdeles til sengs hver kveld og går over hver eneste detalj og lurer på hva du gjorde feil eller hvordan du kunne ha misforstått. Og hvordan i hælen for det korte øyeblikket kunne du tro at du var så glad. Og noen ganger kan du til og med overbevise deg selv om at han vil se lyset og dukke opp på døren din.

Og når alt kommer til alt, så lenge det er, går du et nytt sted, og du møter folk som får deg til å føle deg verdt igjen, og små stykker av din sjel vil endelig komme tilbake. Og alt det fuzzy ting, de årene i livet ditt som du sløste med, vil til slutt begynne å falme.

Nå som du har lest at du vet at du ikke er alene. Du vet også at det er ganske mulig å falle ut av kjærlighet. Finne ny kjærlighet, krever kjærlighet, like mulig (og det er flere artikler her som vil gi deg tips om det). Når det er sagt, la oss ta en titt på sanger som resonerer med hvordan du føler deg (selv om jeg er mer pro som anbefaler deg å se på Ferien og fokus på å gjenoppbygge livet ditt - det var det jeg gjorde da min ex forlot meg for mange år siden ... Jeg elsker fortsatt den filmen!).

Alt av meg selv - Céline Dion

Du vet at begynnelsen scenen til Bridget Jones Dagbok? Renee Zellwegger sitter i hennes PJs, synger Helt alene mens du drikker vodka? Sangen kan ikke spesifisere en bestemt person som en kjærlighetsinteresse, men alle som lider av uberørt kjærlighet, kan sikkert gjenkjenne seg selv i den. (Og se på Bridget Jones Dagbok hvis du føler deg ned i dumpene - du smiler på slutten av det!).

Helt alene

Ønsker ikke å være, helt av meg selv lenger

Helt alene

Vil ikke leve, alt for meg selv lenger

Nåler og pins - Søkerne 

Ta med deg de gode gamle femtiårene! Denne sangen kan være om uberørt kjærlighet, men den har en lykkelig melodi som man bare ikke kan motstå å synge sammen med! Definitivt mer av en følelsesgod sang enn mange andre på denne listen. Syng med å ta ut dine frustrasjoner på hvordan du føler deg og gjør deg selv god samtidig. Det er til og med litt hevnstema på denne sangen ... som kanskje ikke er alt det "bevisst" og "bevisst" å tenke på, men hei, noen ganger er det litt som en knall av Ben og Jerry - for overbærende å motstå!

Jeg så henne i dag, jeg så ansiktet hennes, det var et ansikt jeg elsket, og jeg visste det

Jeg måtte løpe bort, og kom ned på knærne og be om at de skulle gå bort

Men likevel ville de begynne (uh), nåler og pins (uh)

På grunn av all min stolthet, tårene jeg må skjule

Hei Jeg trodde jeg var smart, jeg ville vunnet hennes hjerte

Trodde ikke jeg ville gjøre, men nå ser jeg

Hun er verre for ham enn meg, la henne gå videre

Ta sin kjærlighet i stedet, og en dag vil hun se

Bare hvordan å si vær så snill og gå ned på knærne

Hei, det er hvordan det begynner (uh), hun vil føle de nåler og pinner

A-hurtin 'henne, a-hurtin' henne

Dancing On My Own - Robyn / Calum Scott

Hjerteknusende. Du er i hjørnet og ser på ham / hennes kyss noen andre ... Men åh hva en vakker sang! Og Robyns versjon er definitivt ... lykkeligere på grunn av at du vil danse!

Flytte på og komme over - John Mayer

Den stemmen, den mannen, denne triste sangen ...

Flytter på og kommer over

Er ikke det samme, virker det for meg

Fordi du har gått, blir jeg eldre

Men jeg kan fortsatt ikke synes å få deg av meg

Og jeg tror jeg føler deg hele tiden

Å kjenne ham er å elske ham - Amy Winehouse 

Den følelsen av en dag vil han vite at du er ment for ham. Egentlig. Ikke sant?!

Det er en hjertesorg - Bonnie Tyler

"Det er en hjertesorg, bare en hjertesorg. Trenger deg når det er for sent, treffer deg når du er nede ... "Trenger jeg å si mer?

Andreas Johnson - det burde vært meg

Dette er en sang jeg pleide å elske - jazzy, trist og den regntunge søndagens følelse. Og selvfølgelig handler det om uberørt kjærlighet. "Det burde vært meg. Det burde vært min slags kjærlighet. "

Creep - Radiohead

En klassiker. Ønsker vi ikke alle at vi var spesielle? Som den spesielle vi kan ikke komme ut av hodene våre?

Når du var her før

Kunne ikke se deg i øyet

Du er akkurat som en engel

Din hud får meg til å gråte

Du flyter som en fjær

I en vakker verden

Og jeg skulle ønske jeg var spesiell

Du er så jævla spesiell

Du tilhører meg - Taylor Swift

Når du føler at du er den som forstår dem, er du deres gode venn ... og de er med den dramatronen som bare ikke er riktig for dem. Men hvis de vil lide ... hva kan du gjøre? Ikke mye. (Men hei, spoiler alert: i videoen er det en god slutt!)

The Kill - 30 sekunder til Mars

Denne sangen er i sannhet om en oppbrytning med selvtillit ... som står overfor sin frykt og blir den som virkelig er, men de fleste som går gjennom en oppbrytning med en annen person, kan forholde seg til de samme ordene. (Oh og den akustiske versjonen er bare den beste!)

Jeg prøvde å være noen andre

Men ingenting syntes å forandre seg

Jeg vet nå, dette er hvem jeg egentlig er inne.

Endelig fant meg selv

Kamp for en sjanse.

Jeg vet nå, dette er hvem jeg egentlig er.

Elske deg selv - Justin Bieber

Du kjenner den følelsen, du er forelsket i dem, men du bør ikke være, men du er, men alle de bryr seg om er seg selv, så du bør gå videre ... Ja det. Denne sangen vil definitivt få deg til å tenke på å gå videre!

Fordi hvis du liker måten du ser så mye på

Åh baby, du bør gå og elske deg selv

Og hvis du tror at jeg fortsatt holder på med noe,

Du bør gå og elske deg selv

Noen som jeg pleide å vite - Gotye 

Etter oppbruddet ... plutselig er de bare noen du pleide å elske. Jeg mener vet.

Grenade - Bruno Mars

Du ville ta en granat for dem ... gjøre noe for dem ... og de ville ikke gjøre noe for deg. Hva er rettferdig i det?

Hvis jeg kunne slå tilbake tid - Cher 

Hvis bare du kunne, fordi da ville de bli ...

Ta en bue - Rihanna 

Du var så forelsket (fortsatt er) og personen lurte på deg! Det er på tide å møte det faktum at han / hun ikke er veldig lei meg, og du er bedre uten han / hun. Du kommer først gjennom en annen pakke Kleenex først. "Ikke fortell meg at du er lei for at du ikke er det. Baby når jeg vet at du bare er lei deg, ble du fanget. "

Cecilia - Simon og Garfunkel

Vi er tilbake til 50-tallet / 60-tallet og en lykkelig melodi om et ulykkelig emne: Cecilia. Kvinnen som kontinuerlig ender i seng med noen andre ... og han kan ikke slutte å be henne om å komme hjem ...

Ikke bare venner - Connell Cruise

Den følelsen når de vil være bare venner. Ugh. Og musikken til denne sangen trekker deg også i tillegg til å føle stikket til disse ordene.

Et siste ord ...

Nå, når du er ferdig med denne deprimerende listen, legg på Shania Twains Mannen jeg føler som en kvinne eller Det imponerer ikke meg mye! Og hvorfor ikke legge til Pink's Bare gi meg en grunn,  Gloria Gaynor er Jeg vil overleve. Gå og ha det gøy, få et liv, bli med i en møtegruppe, gå på treningsstudioet, ta vennene dine på en helg borte, se komedier, skaff deg en bedre jobb, pass på at du gjør det du elsker! Snart vil nok kjærlighet finne deg!

Leave A Comment

14 + = 16